Bebei de Martie - Aprilie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
mari78 spune:
Hop si eu 
tuturor bebelusilor care au mai implinit o luna , sa fiti sanatosi, cuminti, sa papati bine si sa ascultati pe mamici si tatici![]()
cu intarziere Tcelen, tot ce iti doresti sa ti se implineasca !
tot cu intarziere pentru Andreea G si de ziua ta si pentru un an de la cununie. Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna , sa aveti parte de tot ce va doriti. Thea e o scumpa, iar pozele cu voi trei, o nebunie !
Aida, imi pare rau pentru ce ai patit , cand am citit mi s-a facut pielea de gaina...si cand ma gandesc ca nici nasterea nu a fost foarte usoara...offf, dar ma bucur ca acum esti bine
Tina, multumesc pentru cuvintele frumoase adresate Teodorei.Sa stii ca eu m-m indragostit de Davidut al tau, m-a omorat poza de la gratar, e un dulce asa cum rade el (nici nu zici ca e un bebe de 5 saptamani).Sa stii ca i-am aratat poza si sotului meu si l-a placut mult, asa ca Adar va trebui sa ma negocieze pentru el, ca mai sunt candidate
.Multi pupici
Kim, abia astept sa ne spui ca ati castigat concursul.
Fetelor, m-am uitat iar pe poze si din album si din linkurile pe care le-ati dat, toti bebelusii sunt absolut superbi ! Sunt cei mai fumosi din toata comunitatea DC.
la toti
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
mari78 spune:
Mamicile din Bucuresti, voi cum imbracati bebelusii cand iesiti la plimbare ? Ca eu, am scos-o pe Teo in maneca scurta, pantaloni scurti, rochita , cu piciorusele goale, fara sosetute, ii e asa cald saracuta.Iau totusi o paturica cu gaurele, o mai acopar pe la umbra si seara... Iar s-a umplut de bubite pe fata si gat, de data asta cred ca de la caldura.
Maine mergem sa facem vaccinul, tineti-ne pumnii sa nu aiba reactii de la el.Am emotii.
Am uitat : Noe, sa stii ca si mie mi-a plans o data Teodora tot asa cum ai descris tu...nici eu nu cred in deochi, dar in ziua aia am avut in vizita pe nasa mea si pe fiica ei, verisoara mea si tare s-au mai minunat de ea....asa ca nu stiu ce sa mai zic...Plangea fara nici un motiv, s-a linistit abia dupa baita si papa.
Pispirica spune:
Fetele pupici dulcici 
Catrinel
eu am tot incercat pe ciat da' n-a mai intrat niminia. eram cuc pe acolo. Tu zici ca Oana face kk doar la 8-9 zile? da nu-i totusi cam prea rarut? intreb si io. ![]()
AndreeaG
Biuta e bine, numai ca nu prea ii place ca trebuie sa stea cu capul numai drept si se mai enerveaza uneori, dar ii trece pana la urma. 
Fetelor am uitat sa va spun ca noi vineri acum la 5 avem botezul iar sambata avem petrecerea. am emotii. daca plange? daca nu-i place?
va mai povestesc da acu ma duc ca imi face matusa mea masaj. uff un pic de relaxare... am fugit
_
Anamaria &
Biuta perluta (29 martie 2006) 
Pispirica's album 
alinaalex spune:

salut fetele!
Aida, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva...sper ca esti bine acum.

Restul fetelor, ma bucur ca sunteti ok si voi si bebeii.
noi nu santem chiar ok... am observat ca Marc tusea de cateva zile, nu prea des, fara febra, dar totusi am sunat-o pe dr. pediatra si mi-a zis sa-idau Panadol baby de 3 ori/zi. Plus ca e mai mereu cu nasucul infundat chit ca-l forez si cu betisoare de nas si cu batista bebelushului. Acum 2 nopti a facut un scandal de nu-i adevarat! Nici nu apucasem sa-i dau panadolul...a plans saracutzul pana pe la 4 dimineatza, de nu mai stiam ce sa ma fac !!!

In fine, dupa faza asta a dormit aproape 7 ore, asa era de terminat! Cand s-a trezit ne-am dus la dr. , care zice ca e doar rosu in gat si a facut reactie otica, adica il dureau urechiusele din cauza gatutzului, de aia a plans asa! Asa ca acum luam ospamox si panadol pana luni, cand vine dr. sa ne vada. Si Vibrocil picaturi pt. nasuc. Maine trebuia sa vina dr. sa ne faca vaccinul de 2 luni, dar din cauza tratamentului a amanat pana luni, daca totul e ok.
In rest, toate bune si frumoase, avem deja 6 kg si 60 cm la aproape 2 luni!!! Adica am crescut si ne-am ingrasat peste media varstei si f. repede fata de 3.500 kg si 54 cm la nastere. Dr. a zis sa nu-i mai dau sa suga asa mult, dar ce sa fac daca copilu' e papacios??? Si-l alaptez exclusiv la san, ca formula nu ne place si lapte parca e tot mai mult!
Apropo de asta, am patit ieri o faza...am stat mai mult prin oras la plimbarica si la un moment dat am simtit ca mi se umezeste tricoul, pfaiii si cand ma uit, eram cu doua roti de lapte pe bluza, chit ca mi-am pus in sutien bureti absorbanti. Am luat repede paturica in brate sa nu se vada si-am venit in viteza acasa, ca muream de rusine!
In sfarsit m-am cantarit si io...am 55 kg, adica 9 in plus fata de cat aveam anul trecut la ora asta, inainte de sarcina.
Am pus poze noi, deocamdata la baitza, in albumul meu la Marc 2 luni sa vedeti cum am crescut.
ALINA si bb MARC ALEXANDRU (28.03.2006)
poze
nshiro spune:
Salutare dragele mele!
Andreea cu intarziere LA MULTI ANI FERICITI in continuare alturi de familia ta draga si multa multa sanatate!
Ceela am ramas paf cand ai scris ce baiat mare ai. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos.
Tina David va frange multe inimi cu siguranta!
Cosmina mai mai ce trandy e puiul tau...
Aida biata de tine prin ce a trebuit sa treci. Tinem pumnii sa treaca buba repede!
Ciuf ai o floare mai frumoasa decat toate florile.
Serj, Cat, voi nu mai spuneti nimic? Ce mai fac puiutele?
Kim succes la concurs sa stii ca v-am votat si eu si tare m-as bucura sa castigati. Sunteti o familie tare frumoasa iar tu arati foarte bine. Ai slabit mult, nu?
rocsana si bebe maria
Tina_Welsh spune:
Andreea G,super pozele cu voi!Ma bucur ca iti place rochita trimisa de mine si ca ai imbracat-o pe Thea cu ea la un asemenea eveniment!
Tcelen,sarutmana!Sa vedem cu cine ma incuscresc,depinde de gusturile lui!Oferte am cateva!![]()
Cosmina,multumesc.Nici Harris nu e mai prejos!Cat de problema cu alaptatul,habar n-am ce sa fie,dar sa nu fie greva sugarului!Super simpatic Harris!
Mariana1976
!
Ile77,multumesc!
Kim,eu votasem deja inainte sa spui tu!
Vazusem ca au ramas decat 6-7 poze si-am incercat si-a mers!Cine a castigat?Si-acum tu o dai pe Alicia doar de ajunge Davidutzu meu bogat ai?
Doamne ce fetitzaaaaa dulcica!Multi
de la noi!
Dea,multumesc.A recuperat extrem de bine!Doamne cand ma gandesc,cate griji iti faceai si cat de suparata erai,si uite,ca totul a avut un happy happy end!
Zuzilici,mie aici mi-au dat gel Daktarin,nu stiu daca se gaseste in Canada,dar vb cu moasa sau medicul si te sfatuiesc ei cu ce sa ii dai.Multa sanatate.
Ciuf,super dulce Eva!!!!Sa-ti traiasca...Iar de patania lui Luk Muk am ras cu lacrimi.Tare mi-era dor de o patzanie de-a lui!
Adar,cu mare placere!
Aida,saracuta de tine!Bine ca totul a avut un happy end!Multi
!
Pispirica,tare faza.Asa mi s-a intampalt si mie cu ploaia,numai ca al meu David plangea dupa suzeta si ma opream ca ii dadeam suzeta si el o scuipa si iar o cerea..si desi supermarketul era la 100 de m...pana acolo cu oprire din 5 in 5 m..am ajuns uda leoarca!
Noe,eu zic ca ori a fost deochi,ori a fost supra solicitata si foarte foarte obosita dupa toti musafirii!
Mari78,
!
Fetelor,astazi sunt in toane buneeeeeeeee.David al meu a dormit de aseara de la 11.30 pm pana la 7 am.Va vine sa credeti?S_a trezit,a papat 160 ml,mai bine zis i-a ras,dupa care a adormit la loc!Si ca sa va innebunesc pe toate,care aveti fetite ia uitati-va AICI!Ei...ce parere aveti?
nshiro spune:
Alinaalex 6 kile la 2 luni????? Bravo! Ai un bebe campion. Maria face acusi 3 luni si abia are 5 jumate. Esti o noroacoasa ca te descurci cu sanul... si 55 de kilograme?? Te invidiez! Eu azi am fost sa-mi iau ceva de imbracat si a trebuit sa-mi cumpar marimea L ca sa nu mai spun ca nu mai pot purta bluze fara maneci, ca sunt dezgustatoare
Sa va zic o faza dura cu nepotelul (4 ani). Gangurea Maria zor nevoie si il intreb eu in gluma "Aki ce spune Maria?" dar el de colo " Nu stiu ca eu nu inteleg limba engleza". Mai nou cand se satura imi da cate una peste biberon de mi-a sarit de vreo 3 ori din mana pana acum. Sau tine laptele in gura si apoi il da afara improscandu-l. Se apua de batetica si incepe sa si-o traga si apoi plange ca nu stie ce se intampla.
rocsana si bebe maria
Catrinel_17 spune:
Tina - absolut traznet David!!! MINUNAT!!
tu i-ai luat prosopelul ala? ![]()
Pispy - pediatra a zis ca e OK la copii alaptati exclusiv la san. Cica ei fac atunci cind vrea mujkiu lor... acu' ca ii dau si formula, ar trebui sa faca mai des. Cind vad ca are mutra scarbita, e clar ca a facut kk
wow, botezul, bravo, distractie placuta si tie si Biei! Parca vad ca ea se va distra cel mai bine, hehehe. Poate va dormi intr-una. Nu-ti face griji, o sa fie minunat. sa bagi poze, ca de nu.... vad io ce-ti fac. ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
nshiro spune:
Fetelor vreau sa va dau un sfat sper sa nu mi-o luati in nume de rau. Nu mai puneti poze cu bebelusii vostri goi in albume, sa li se vada putulica sau funduletul. N-ati vrea sa stiti ce monstruozitati umbla pe net... ca sa nu mai spun ca au si site-urile lor (la pedofili ma refer). A fost un subiect la Discutii generale pe aceasta tema...
rocsana si bebe maria
mari78 spune:
Rocsana, nu ti-am luat-o in nume de rau, ba mai mult, in secundau rmatoare am si sters poza lui Teo din album. Multumesc mult ! Multi pupici si tie si Mariei scumpe !