Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (20)!
Raspunsuri - Pagina 7
daniela_daneza spune:
Chato,pai eu zic asa , verisoara sa puna piciorul in prag, sa i-o taie maica-si scurt si la obiect , ca e viata ei si face ce ii place , ca e detul de matura sa ia decizii singura,iar lui sa ii demonstreze ca nu el e spargatorul , ca oricum casnicia ei era pe duca si ca vrea sa fie impreuna cu el.
Eu asa as face.
Depinde cumva de maica-sa in vreun fel?
Si arunca niste cirese , asa stafidite cum or fi.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Irinuca, am pus cuvant nou!Mergi si vezi!
Dany
chatonel spune:
ia uitele: sar din castron.... prinsesi?
Cit despre vara si matusa, vara nu depinde de matusa, da matusa se baga-n seama. Iar baiatul.... cum sa demonstrezi cuiva ca e ok cind totul e ok?
Sotul si matusa au sarit pe el, primul ofticat ca i se ia trufandaua din fatza (nu stiu daca o iubea pe vara-mea, daca nu a reusit sa o faca fericita) si apartamentul si viata de boem iar matusa plinge dupa un oarecare aliat al ei, pt ca vara-mea nu prea se intelege cu ea.
Toulouse, la ville rose
daniela_daneza spune:
Dap.Am prins.
Revenind la matusa si verisoara , cu atat mai mult daca nu depinde de ea , nu are decat sa o lase cu ex-ul ....care probabil ii canta in struna ...sa isi ia noul iubit si gata , un nou inceput , o noua etapa...stie ea cum sa il faca sa inteleaga ca il iubeste.Si cred ca nu trebuia sa il prezinte maica-si , daca o stia asa isterica...sorry.
Dany
iri_sori spune:
Chatonel parerea mea este ca vara ta sa puna piciorul in prag
iar prietenul daca o iubea indiferent de situatie nu o parasea
Dany am pus literele dar a aparut....
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
daniela_daneza spune:
Iri, mersi !Am vazut ca aparu ..strumfitza...
Dany
iri_sori spune:
gata plec ii las locu lu fimiu pentu putin timp
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
daniela_daneza spune:
Ies si eu putin....merg sa imi spal podoaba capilara ...si las nepotul la aparat ...
Later!
Dany
alexa si mami spune:
chatonel, io zic s-o lase pe matusa ta cu ex-ul varei tale si vara ta sa-si vada de viata ei cu proaspatul iubit:))))
danezo, m-ai topit cu mincarurile tale
moama da' ce-o minca geo la socrosenie!!!:)))))
eu am mincarea la cuptor. papam, baie, nani.
alexa
daniela_daneza spune:
Alina, sa nu exageram...dar asa cum am mai spus imi place sa gatesc ...si asta se vede imediat pe mine ,dar pun stop cand vad ac aluneca boii la vale.
Tu ce ai facut azi/Ai stat mai mult pe afara , cred.Alexei.Tati cum e mai simte?
Iri,am vazut ca ati avut petreceri la Ploiesti, zilele orasului, parade , concerte...Nu ai fost ?
Dany