Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (20)!
Raspunsuri - Pagina 5
Himmelsduft spune:
asa incet imi revin dupa socul de ieri seara. Bine ca nu am avut cosmaruri, dupa ce i-am vazut pe monstrii. Sper ca si voi sinteti ok.
LA MULTI ANI! [S] TUTUROR CELOR CE-SI SARBATORESC AZI ZIUA NUMELUI!!!
Chatonel, da harnica mai esti. Spor la calcat incontinuare, sper sa nu mai ai mult.
Va salut pe toate, ne auzim maine spre seara,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Ariciule ,hai nu mai plange ...lasa mamele akolo in treaba lor ...si voino la FINA ...ca te hraneste ea...ai vazut ac am grija de tine!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
....
chatonel spune:
sar'mina si pisioru', Himule, acu terminai! Ma puteti crede daca va spun ca racii? Cu atita caldura si linga fiara de calcat? Stranut si ma doare in git!!!
Toulouse, la ville rose
Himmelsduft spune:
Chatonel, sa ai grija de tine si sper sa te faci cit mai repede bine. Fuga in pat.
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
iri_sori spune:
chatonel sanatate iti doresc si pune pe sotul sa te traga pe spate si iti trece,cel mai bun medicament.
Dany
m-ai facut sa salivez preferatele mele sunt capsunile
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Himmelsduft
Chatonel, sa ai grija de tine si sper sa te faci cit mai repede bine. Fuga in pat.
photos
nu ma duc!!! aci stau, cu voi :)
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
multu, iri!!! Pina vine motanu de la munci, sper sa-mi treaca raceala, asa cum veni!!!
Danezo, arunca si tu o capsuna, da fara zahar! ca-mi curg sireturi :)
Toulouse, la ville rose
daniela_daneza spune:
Chato , am aruncat , si pt. tine si pt taoate pofticioasele
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"