Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Vad ca ma urmaresti , olteanco. Te pup dulce si chiar te rog sa speri pt. mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moldoveancoooo doar stii ca's cu ochii pe tine nu te las deloc!!!io sper!!!na!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Liana, AMR 3 zile, nu? Sper sa gasesc vestea cea mare luni cand ma voi intoarce. Iar plecam din Bucuresti. Sotul a facut o mare reuniune cu prietenii si mergem sa tragem un mare party. De 2 zile le-am tras teapa la scarbici, le-am spus ca plec in delegatie pana luni, de maine imi inchid si telefonul mobil sa nu mai vorbesc cu ei. Ieri toata ziua mi-am petrecut-o cu nepotii. Plimbari, shoping, restaurant si seara concert. Sotul a plecat si el mult mai devreme de la scrabici ca sa fie cu noi. Am fost la apocaliptica . Sora mea a fost super ca i/a invoi de la scoala o zi numai pentru mine. astazi de dimineata i-am trimis acasa, le-am vazut fetisoarele ca nu ar mai fi plecat de la mine dar le-am spus ca mai au inca putin si intra in vacanta de vara si ca vom fi impreuna pana in toamna cand vor incepe iar scoala.
Liana, te pup dulce si te astept cu vestea buna, daca nu te prind in Bucale si .... ai sa vezi tu....
aileene, sa sti ca sticluta am desfacut-o. Aseara dupa concert dupa ce am ajuns acasa am deschis sticla de sampanie, am aprins narghileaua, am umplut cupele de inghetata, am turnat si putin coniac peste (numai la adulti) si am mai tras o mica petrecere cu nepotii. Ne-au povestit cate in luna si stele, ne-am facut planuri de vacanta (dar mai intai i-am intrebat de notele de la scoala), ne-am distrat de minune. pe la 3 dimineata am poposit in patucuri la somnic. Acum ma grabesc sa fac bagajul si poate apuc si un pui de somn sa fiu in forma la petrecere. Te pup dulce!
fetelor, va pup dulce pe toate si daca nu mai reusesc sa mai intru pe la voi pana plec va doresc un we cat mai placut si productiv.

Mergi la inceput

MRL DISTRACTIE LA MAXIM...O MERITIIIII!!!
si daca nu o fi sa fie..io ridic capul sus..sus..si tot inainteee...ca doar ma stiii..adica ma stiti

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Va salut cu drag pe toate fetele paciente ale dr Moisa,o intrebare va rog este vb de dr Anca Moisa de la Giulesti?Am si eu nevoie de o doctora,doctor bun pt inseminari stiti cumva pe cineva?Am fost pina acum la Medsana si nu sunt multumita delocd de cum merg treburile acolo.Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA MOISICILOR !!
AILEENE, scuze ca nu am mai scris, dar am avut cateva probleme si nu am prea avut timp sa postez. Mi-am refacut analiza la prolactina si nu mi-a iesit deloc bine. Acum am trecut pe tratament cu Dostinex, care sper ca e mai bun si va avea efecte mai indelungate. Sunt in z14, am TB 37.2, dar cu hiperprolactinemia mea, nu prea cred sa am mari sanse luna asta. Omul cat traieste spera, asa ca inca mai sper si eu, dar cred ca fara succes! Tu ce mai faci? Ti-a venit calculatorul nou? Multumesc pentru urarile pentru bunicuta mea. Am vorbit cu ea la telefon si s-a bucurat enorm.
LIANA30

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna fetelor , dragutelor !
N-am mai intrat ptr ca am avut musafiri de ziua mea , ne-am distrat de minune , am iesit in sfarsit la plimbare in parcuri frumoase , ca de cand am fost la "europa park" n-a mai fost raza de soare pe-aici , numai ploaie cu galeata , vant si vreme rece si urata , iar cum acest week-end a fost unul special , o sarbatoare mare si una peste alta n-am avut timp deloc sa vin sa va vad ! Oricum vad ca miscarea e cam slaba pe la voi , iubitelor , ce se intampla ? Daca absenta voastra e motivata , atunci inteleg eu...hm hm hm...!
Ioana draga mea , n-ai de ce sa te scuzi , si eu vin din placere sa mai vad ce fac fetele si sa mai vorbim un pic , iar cand nu se poate , nuimeni nu ma trage de manecuta , mai ales ca eu nu impart aceeasi "barca" cu ele chiar daca (vorbesc la timpul trecut in cazul meu) vaslim in aceeasi directie ... !
Oricum imi pare rau ca vestile nu-s asa cum le asteptai , si sper ptr tine ca noul tratament sa-si faca efectul mult dorit , iti tin pumnii si-ti doresc mult curaj , totul e posibil , chiar si un miracol asa ca...crede-n el ! Uite o si un cu drag tie si bunicutei , ma bucur ca s-a bucurat ! O mangaiere lui Borro !
Iar referitor la noul PC , inca nu l-am primit din cauza ca , luna Mai in Franta e "teribil" din punct de vedere al sarbatorilor (sunt ffffff multe) si nu se prea lucreaza ! E tara VACANTEI (la inceput imi puneam intrebarea cum fac francezii de castiga atatia bani , fara prea mult lucru?)si in + de asta nu lucreaza decat 35h/sapt si in fiecare 2 sapt , vineri nu se lucreazea...infine , mai asteptam ! Asta pe care-l avem , mai "caraie" un pic dar totusi merge , numai ca ce-i drept , cu incetinitorul !
Fetelor va cu drag pe toate si astept sa veniti cu ciripitul vostru ! Va doresc o saptamana plina de lucruri frumoase ca si voi toate ! Numai bine si sa fiti iubite !!!

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
sper ca ati avut un we super si v-ati distrat.
Liana30 vreo veste? Eu astept un semn si intre timp tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

fetelor!
Liana, unde umblii? Ceva vesti cu surpize pentru noi?
Eu m-am intors acasa franta de obosita. Trebuie sa ma odihnesc pentru ca la sfarsit de saptamana o iau de la capat si o sa o tin asa toata vara.
Va pup dulce si sa auzim numai vesti cu gravidute.

Mergi la inceput

sunt z26 si nimik

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput