Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Dragele mele! Ce dor mi-a fost de voi! Din pacate nu am reusit sa va urmaresc nici din umbra, abia am reusit sa citesc acest capitol.
Liliana imi pare tare, tare rau pentru nereusita. M-am gandit deseori la tine si speram ca atunci cand voi intra te voi gasi pe listuta gravidutelor, dar...Stiu ca esti o persoana puternica, tenace, ai dovedit-o in atatea randuri si vei trece si peste acest esec, iar intr-o buna zi cineva iti va spune " mama" pentru ca o meriti din plin! Cu drag te salut si sper in vesti mai bune!
Aileene, frantuzoaica draga care aminteste de mine mereu, iti spun LA MULTI ANI si sa ai parte numai de bucurii si fericire!
Sim FELICITARI pentru burtica!
Kitty bine ai venit in randurile noastre!
Eu am reinceput tratamentul homeopat, vineri merg la ecografie, teoretic voi face inseminare, practic voi vedea dupa eco. Cred, totusi, ca ma asteapta FIV, dar sa nu anticipez.
Bety, Amely, Liana, Rami, Ioana, Carmencita, Oana, Mihaela si toate fetele de aici cu drag si nu va suparati ca va vizitez atat de rar. Sper ca in curand voi putea intra mai des, pana atunci va doresc tot binele din lume!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

AJUTOR!!!

Dati-mi un sfat, ca explodez.

Ups, am uitat sa dau buna ziua si sa-mi cer iertare.

In ziua 8 a CM am facut IAD, ca aveam un folicul mare (vreo 23 mm), care in ziua 9 se sparsese deja. Endometrul a fost mic de tot: 6,5; dar scor cervical maxim - 12. Asadar: azi sunt ziua 21, au trecut deja 13 zile de la IAD. Sa risc un test? Simptome ioc, sanse mici de tot, dar totusi: sa stric un test sau sa astept pana vineri, asa cum mi-am propus intial???

Fetelor, nu ma bateti ca v-am parasit. Lipsa de timp si dorinta de a fi cat mai linistita. Dar am facut IAD, chiar si dubla luna trecuta, nu a iesit nimic, ma pregatesc pt. alte IAD-uri si daca nu, la anul ICSI.

Va pup si sper sa ma iertati.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun: luna trecuta am avut o intarziere de 6 zile, care poate sa fi fost data de utrogestan, desi l-am intrerupt in seara din cea de a treia zi de intarziere. Asa ca 8 (ziua IAD) + 6 (zile de intarziere) = 14; deci este prea bine posibil ca eu sa fi facut IAD-ul in ziua 14? Adica rushii sa nu fi venit din cauza utrogestanului, dar foliculul sa fi inceput sa creasca de atunci de cand trebuia? Mi-a luat cineva mintile, clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Buna fetelor, am intrat sa va spun ca sotul meu e bine dupa ultimul control facut iar eu m-am programat azi pt. marti 6.iun ora 1 la cab. dr.M pentru echo. O sa fiu in z.11 pe un ciclu nestimulat, deci voi vedea efectelele celor 2 luni de cycloprogynova ( sper ca endometrul meu sa fie rezonabil, caci pt. el am luat pastilele).
Liana 30 nu vreau sa te intreb acum nimic pentru ca mai scapi din cand in cand cate ceva singurica ( sper ca petele avute sa fie cu folos luna asta), am vrut sa spun ca esti alaturi de toata lumea iar pe tine nu te pui pe tapet. Cred ca astepti sa ne surprinzi cu vestea cea mare!
Credeti ca ar fi trebuit sa-i spun dr.M la telefon ca vreau sa fac FIV sau sa astept pana in ziua controlului? Ma gandesc ca la intalnirea cu dr.Marinescu va trebui sa ne ducem cu toate analizele? Nu stiu, poate ma sfatuiti voi
Va pup acum pe toate si sa ne vedem cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Tabitha eu am avut intarziere de la utrogestan in fiecare luna. Nu-ti recomand sa faci test acum, daca poti asteapta inca 1 zi-2. Oricum daca-l faci si iese negativ vei sta ca pe ace pana iti vine, asa ca nu are rost sa te stresezi degeaba.
Te pup si asteptare usoara

Mergi la inceput

gabiu: si eu am zis sa mai astept cel putin pana vineri dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza!!!!
moldoveancooooo daca nu stai potol de data asta chiar te bat!!!
gabiumulta bafta!!!ma bucur ca sotzul e bine!!
rami,Teo,,MRL,,BETYCOO,,Amely,,franzuzoaicoo..si toate va pupacesc!!!
Ioana

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Teo, te dulce pe obrajori. Din fericire pentru mine sotul a fost cu trup si suflet alaturi de mine si am depasit momentul. La fel si familionul, m-au sprijinit si au facut tot ce le-a stat in putinta sa depasesc usor calvarul. Acum privesc episodul de sambata in care am avut punctia ca pe un film urat de "scurt metrj". Pot spune ca a fost doar un mic episod nefericit din viata mea, unul micut de tot care in curand o sa fie dat uitarii. Ma bucur sa aud ca la tine lucrurile merg bine, ma bucur sa aud ca in curand o sa mai faci o inseminare si poate ai norocul sa fie bine. Iti tin pumnii. Abia astept sa poti intra mai des pe forum.
Liano, am scapat eu ceva legat de tine. Ziceai ceva de niste pete? gata, ne faci surpriza?
gabiu, sunt curioasa cum o sa stai cu endometru dupa 2 luni de cicloprogynova. sa ne ti la curent. legat de FIV, parerea mea este sa discuti cu M. direct, fara telefoane. Te
Tabitha, utrogestanul iti da interziere de CM. Asteapta pana vineri daca poti, daca nu baga un test. Iti tin pumnii sa fie +. Uite un
Mai stiti ceva de Bety? Ce mai face?
Pupiecei pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

MRL iubita sa ma ierti ca o dadui ca nuca'n perete cu punctia..da dehh mama am mai imbatranit si io...
aaa apropo nu'ti scapa nika..AMR 4z..si vedem
betycooooo..pushuuu te'a inebunit cu mesajele..da nici un semn???

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Liano, hai ca ne-am fugarit de la un subiect la altul. Da tot te prin io intr-o buna zi la taclale "life". Iti tin pumnii sa te lase odata grasul tau cu burta la gura si sa iti tranteasca un acolo unde ii este locul. hai ca te pup si sa te vad .
Va las pana maine, in curand ma voi duce sa imi iau nepotii si sa imi umplu masina de copii. Astazi am zi de plimbare cu ei iar la sfarsit la concert.
va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput