Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup dulce pe toate!
Am venit sa va dau un raport micut. Astazi am facut eco dupa 7 zile stimulare si va scriu ce am produs: endometru 11,5, pe dreapta am 5 foliculi (1 de 12,5 si 4 de 12) iar pe stanga am doar 2 foliculi (13 si 10). Pana joi la urmatoarea ecografie continui cu acelasi tratament. Sper ca pana joi sa creasca toti, sa nu ramana nici unul in urma. Nu am emotii (inca) si nu mai sunt stresata. Cred ca ma apropii vertiginos de ziua punctiei.
Fetelor, va pup dulce pe toate si stiu ca sunteti cu gandul alaturi de mine. va pup din toata inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

aileene , multumesc de grija, sper sa scape sotul meu si de nasul infundat si atunci sa putem spune intradevar ca nu a facut degeaba operatia.
MRL productia e buna, endo e super, tin pumnii!
Va pup fetelor, ma grabesc ca vreau sa citesc acatistul Sfintilor Ioachim si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR !!
Din pacate eu nu am vesti bune sa va dau, pentru ca la mine azi z1.
Dar nu ma las eu, am un plan de bataie pentru luna asta si sper sa-l pot duce pina la capat, ca sa fie cu succes!
AILEENE draga, multumesc pentru mesajul tau, m-a ajutat foarte mult, pentru ca nu eram tocmai vesela azi! Mi-ai readus zambetul pe buze, pentru a nu stiu cata oara si-ti multumesc pentru asta! Mai am si eu ceva gemeni in familie, pe langa sot: fratele meu care azi 23.05. face 28 ani si bunica mea pe 29.05 face 75 ani. Asta ca sa stii de ce ma inteleg asa de bine cu gemenii si de ce ai cunosc asa de bine. Apropos de fotografii, azi nu m-am lasat pina nu le-am dat de cap si am reusit sa fac un album si sa-l pun aici dupa explicatiile tale!
SIM i-mi pare rau ca te dezamagesc, dar nu sunt gravi, te-am scapat din manuta luna asta! Poate luna viitoare, cine stie? Tu cum te mai simti? Ai inceput sa ai greturi? Asteptam cu nerabdare sa ne pui si noua poza de la ecograf, cand o faci! Sa vedem si noi minunea mica cum creste.
MRL Foliculii sunt foarte buni si multi, endometrul e super asa ca tinem pumnii sa iasa cu ochisori! Multa bafta !!
LIANA30 maine merg la C.M. UNIREA, sau cel putin o sa sun, asa ca te tin la curent!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

gabiu, ioana va pup dulce
aileene, imi face tare bine cand ne scri. Ai ceva in tine care linisteste, calmeaza, binedispune si uiti de toate. Te pup dulce
Lianooooo! pe unde mai umbli mama? Sau inca te dregi de la petrecere? Sa iti traiasca grasunelul si sa ii faci cat de curand un bebe norocos care sa iti manance urechiusele ale mici de dracusor. Abia astept sa te vad graviduta.
Bety, te imbratisez cu drag si te pup pe burtica. ce mai faci?
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Liana, Aileene, va multumesc frumos si va doresc sa fiti fericite si implinite !
Aileene, eu si sotul nu avem ziua de nastere in aceeasi zi, doar numele. Ai uitat ca eu sunt nascuta in aceeasi zi cu sotul tau ? (20 iunie) Doar am stabilit ca ne serbam impreuna, nu ?

rami[URL=http://community.webshots.com/photo/2030817820089971424QHVyTi][/URL][URL=http://community.webshots.com/photo/2094695470089971424omSwRI][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

frantzuzoaicooo le nimeresti bine!!!multumesc!!!
MRL am o gramada de treaba si reusesc mai mult noaptea sa va citesc..uneori sunt atat de obosita incat nu mai apuc sa va scriu..dar de citit va citesc...multa bafta!!! am vazut ca productia e buna!!!
rami
Ioana asa sa faci mama..bravooo asa imi placi..capuuu sus...reusim noi..odata!!!!doar stiiii cum zice draku...."Nimic nu'i imposibil!!"
Oanaaaaaaaaaaaaa sa stiii ca tareeeee dor imi e de tineee!!!
Carmencitooooooooo vezi te scrisai cu C mareeee sa nu te incurc...si de tine mama miiiiii dorrrr!!!
gabiu multa sanatate sotului!!!
sim,,betycoooo
Amely stiu ca ai examene mama ..ca si eu am multa bafta!!!
cata si INDY VA PUPACESC!!

fuggggggg la treabaaaa!!!o zi minunata!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Va pup fetelor, o zi buna, Liana30te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Am trecut si eu fuguta sa moisicile mele dragi!

Ieri va scriam un mesaj si taman cand sa-l trimit a cazut netul

Rami iti spusesem la multi ani fericiti alaturi de sot, asa ca iti mai spun odata Sa vina bebe cat mai curand in viata voastra!

Oltencuto, inca n-am inceput examenele, dar nu mai am mult si morcovul ala (stii tu) s-a facut deja sfecla!

Aileene, bravo tie ca esti implicata in viata de scolar a lui Alexandre, e chiar un gest dragut ca te-ai oferit sa o ajuti pe d-na invatatoare!

Rusii mei aproape au fugit cred ca azi este ultima zi, iar de maine incepem atacul!

Va pup cu mare drag si ma intorc la treburi

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna iubitelor
Rami asa stiam si eu , ca ziua ta e in aceeasi zi cu sotiorul meu , dar na o luasei din nou "pe aratura" ! Cu atatea pregateala de sfarsit de an scolar is dusa cu...pluta ! Am inteles eu gresit din cauza concidentei pe care o aveti tu si sotiorul in aceeasi zi si mai ales Constantin si Elena , ce frumos ! Da sigur ca vom sarbatori impreuna si sa vezi ce galagie vom faceeeee ...! Tu ce mai faci , ce mai e nou draga mea ? Nimic la orizont ? Te
Ioana draga , lasa ca n-or intrat zilele-n sac , asti tanara si sunt sanse cu miile , ai sa vezi ca vei reusi ! Esti o luptatoare si sa stii ca nu-ti sta bine cand iti pierzi moralul , mai ales o "taurita" ca tine , da se poate , ia fii cumintica si sterge-ti lacrimioarele alea ! Opreste-te o clipa si incearca sa privesti cu ochii mintii , ziua de maine si vezi cat de frumoasa si plina de surprize e ! Daca-ai vazut-o , poti sa-i deschizi din nou , visul tau e aievea ! Astazi e ziua fratelui tau , eu cred ca ziua de azi merita sa fie umpluta de bucurii , de rasete si voie buna ! Transmite-i LA MULTI ANI , sa fie sanatos si norocos ! Bunicuta ta e in gandurile mele ! Pupici dulci unei fete curajoase si o mangaiere lui Boro , eroul tau drag !
Liliana imi face placere sa stiu ca vorbele mele te binedispun si ca te ajuta sa uiti de partile mai putin placute ale vietii , chiar asta e intentia mea , sa va fac o terapie cu vorbe bine alese special ptr voi din inima ! BRAVO scumpa , ce valori bune ai , tot asa inainte ! Vei vedea ca vor dubla inca si mai mult de atat si totul va fi bine , ma bucur ca nu stresezi si ca totul e bine ! Tin pumnii ptr eco...., joi acum sau saptamana viitoare ? Tin pumnii sa creasaca outele si sa fie toate "la datorie" , numai bune sa-i primeasaca pe ! -ici dragi de la noi !
GabiU stiu ca n-are rost sa-ti spun sa ai grija de sotiorul tau , multa sanatate-i doresc si tie la fel !
Liana ai grija sa nu "tocesti" cartile prea tare !
De Amely nici nu mai vorbesc , o fi ramas saraca doar cu copertile . Iubita , daca treci pe la fete , ia...prinde din zbor un de la mine care sa-ti poarte noroc , Liana e valabil si ptr tine draga si ptr toate tocitoarele !
Bine dragelor , va las ca mai am si eu de facut o gramada si mai am si de dus la cumparaturi , nu reusesc nicicum sa ma impart in toate partile , c-as face-o !
Va pupacesc pe toate si fiti cuminti , adica daca-i in sensul "bun" , puteti fi si mai rele , daca da roade...e permis !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Aileene, scumpa mea, esti efectiv buna de pus la rana ! Cuvintele tale emana tot timpul bunatate, esti mereu cu sufletul la gura pentru fiecare...
Eu ce sa zic, nimic nou, sunt ziua 26 si astept rusii, ca luna asta nu am facut inseminare si nici n-am prestat, exact atunci a murit bunica sotului, asa ca... Oricum, ne cam pregatim pentru FIV-ul din toamna, cam astea sunt intentiile...
Pupa-l pe Alexandre din partea mea, ce baiat mare ai ! Aproape 7 ani ! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii !

Amely, iti multumesc si tie, draga mea ! Iti tin pumnii la examenele care se apropie si la certificarea de calitate de la servici (inteleg ca te ocupi de ISO, nu ?)

Liana,

rami[URL=http://community.webshots.com/photo/2030817820089971424QHVyTi][/URL][URL=http://community.webshots.com/photo/2094695470089971424omSwRI][/URL]

Mergi la inceput