Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by krelia

apropos de tort - asta cum se mai socoteste, fratilor??
100 gr/invitat??

si suporturile astea se pot inkiria d ela oric ecofetrarie, sau nuami daca iti faci tortul la ei?? (ca io de ex. vrea sa-mi fac la ana.s.i e drept, inca nu am intrebat daca au suport...dar..dk nu au..ce fac??..merge tort din ala etajat (comapct) cu 3 etaje, unul peste altul pt aprox. 120 pers??...or ajunge 3 etaje...sau mai trebuie??

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Nu prea ai cum kreliut cu doar 3 etaje! In general se calculeaza cam 100 g/invitat.
Io una nu cred ca iti intra 12 kg de tort in 3 etaje!
Incearca la Nefeli sa vezi ce parjituri au si dc iti plac iar apoi sa te uiti sa vezi ce suporti misto au!
Uite dc gasesc poza cu ei te anunt sa intri in pozele mele sa vezi!
Sunt suuuuper misto!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by ginutza2002

Fetele io numai stiu dc v-am spus de tort!
Am vb la Nefeli si ma costa 2.000.000 lei inchirierea suportului, bani pe care ii recuperez cand il aduc inapoi, iar kg de tort ma costa 380.000 lei. Voiam sa stiu si eu dc vi se pare mult sau putin!
Ideea e ca sunt super misto prajiturile de acolo, sine stie cunoaste.

'Ubita si 'Ubitu'

Parijurile de la Nefeli sunt bestiale... intra-devar mai scumpe decat in alte parti... dar f.f. bune.
Mie mi se pare ok ... stiu ca la Alice e vreo 300 de mii kilu de tort... Si aici super bune si f. proaspete... e o aglomeratie non-stop... nic n-au cum sa nu fie proaspete.
Ce mi se pare mult... garantia pt. suport... dar, oricum ti-i recuperezi...

Krelia despre tort asa stiu si io si asa am luat mereu si a fost suficient... 1 kil la 10 persoane... mai difera si de la o un tort la altu... depinde de care tort este... asta era valabil pt. ala diplomat sau de fructe... dar alea de cicolata am impresia ca trebe mai putin... Trebe sa aiba si cei de la Ana suport pt. tort, ca ti-l dau cu totu'
Io am avut tort cu 4 etaje pt. 80 de persoane... si m-am certat cu tanti de la codetarie ca sa cadem la pace ca vroia sa mi-l faca cu 5 etaje... io vroiam cu 3... Dar la meu n-a fost compact... S-ar putea sa mearga...

Si inca una legat de tort... parere proprie si personala... daca e nunta vara, cand e super cald... si dupa ce manaci n feluri de mancare... nu prea merg torturile grele (sau nu stiu cum sa le zic)... din ciocolata... ca n-o sa manance mai nimeni... ca nu o sa mai poata... trebe ceva cat mai usor... de vara
Io vroiam tort de cicolata si m-a convins aia de al cofetarie ca nu e cazu in iulie sa iau... ca o sa-mi para rau ca n-o sa-l manance nimeni... Si asa multi n-au mai putut...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Krelia, nici nu m-am gandit sa pun citrice... Ei ziceau ca "arata bine" ... ma leshi...
Noi la tort asa am socotit, 100 gr. de persoana. Din cate stiu eu, cofetariile care fac tort de mireasa ar trebui sa aiba si suporturi pentru tort, dar nu cred ca poti face tortul intr-o parte si lua suportul din alta parte. In principiu nu ar trebui sa coste suportul, cel putin la Cluj se da gratis si-l duci inapoi dupa nunta. De tort cu 3 etaje... cred ca ar trebui sa fie super mare ca sa ajunga la toata lumea... partea de jos cat roata carului Pana acum la nuntile la care am fost erau macar vreo 7-8 etaje... Acu' depinde si cati invitati ai.

Ginutza, noi dam 50 ron pe kg de tort, asa ca...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Am scris amandoua in acelasi timp!
DAAAA deci nu e mult!! Yupiii

'Ubita si 'Ubitu'

Mergi la inceput

Kreliutz veci ca pusei io niste poze care seamana cu ceea ce am vazut la nefeli dar alea de acolo sunt muuuuult mai mumoase si mai dragastoase!

Pupici!

'Ubita si 'Ubitu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

deci sunt dusa!

apai..daca vor confirma marea majoritate..hai sa zic..se vor strange de vreo 100...ceea ce inseamna...10 kg de tort??..si asta o sa ajunga cam la 4, 5 etaj..nu??
ah..eu vreau tort de nuci verzi cu glasura de martipan ...e drept, glazura aia e cam dulce si s-ar putea nu toata lumea s-o agreeze..insa..continutul e bestial..si nici nu e gretos....are crema cu gust d edulceatza de nuci verzi si nuci verzi intregi pe ici pe colo in interior..e foarte bun...iar martipanula la e tare aspectuoas ...
o sa le trag o vizita la doamne sa le intreb
fetele! si saru'mana pt raspunsuri!

26 august 2006

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/photo/550704347/2893349860090341224JVMuJr
iote, asta-mi place
bey, am gugalit dupe nefeli asta pi net sha mi sa facu o pofta d ecataif..de mor!!! ..numai la taieteii aia invartiti ma gandesc acu!!
Ia sa fac un vizit pana la ei..mai exact, unde pe stefan cel mare nr 54 se afla ei??

quote:
Originally posted by ginutza2002

Kreliutz veci ca pusei io niste poze care seamana cu ceea ce am vazut la nefeli dar alea de acolo sunt muuuuult mai mumoase si mai dragastoase!

26 august 2006

Mergi la inceput

kreliutzacolo sunt pe stefan cel mare!
si dc nu ma inseala pe mine cei doi neuroni singuratici parca sa zic ca am si vazut acel suport la ei!
asa ca bafta sa il ai liber, asta dc te hotaresti sa faci la ei!

'Ubita si 'Ubitu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

E drept ca nu merg torturi grele vara... Insa eu ador ciocolata si nu se putea fara ea, asa ca noi am optat pentru ciocolata, dar in combinatie cu lamaie/portocala. In plus, tortul nostru este gen "mousse", ca un fel de inghetata, asa ca e racoritor...

Kreliutz mama mi-ai facut si mie pofta cu tortul tau cu nuci verzi, p-aci pe la Cluj n-am vazut asa ceva... De cataif.. nu mai zic, de cand eram mica si citeam "La Medeleni" imi doream sa gust cataif... nici acum nu stiu cum e...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Pupici la fete !!!! N-a
Stiu ca nu am mai intrat de mult
Felicitari celor care au devenit DOAMNE - CASA DE PIATRA si MULTA DRAGOSTE !!

Felicitari celor ce au facut achizitii noi - sa le purtati iubite si sa va bucurati de ele!!!

Eu am achizitionat manusile, diadema, jarteluta, cocardele si marturiile!!! Dar tot nu ma pot hotari la voal - de fapt nu pot sa ma hotarasc ce forma vreau si cat de lung sa fie !!
Si pe deasupra, mi se pare ca mai e atat de mult pana la nunta - ca eu nu astept nunta - ci luna de miere (vorba lui Rallu).
Sa lenevesc pe plaja si sa ma balacesc in apa!!! Yami-yami!!!

Mergi la inceput

eh, sa te vad io cum n-o sa apuci tu sa mananci tortu' cu cioco la nunta.....io zic sa va opriti cate o bucata..in prealabil!!!

si, daca vrei, madam, iti comand io acilea tort ..nu-i mult..vreo 300 de mii kilu (eh, s-o mai fi scumpit...da' ce..aprca pt noi conteaza? )si ti-l trimit cu frigorifica [:-))]..sau mai bine..du-te tu la supermarket si ia un borcan cu dulceatza de nuci verzi si gata!

quote:
Originally posted by Alynutza

E drept ca nu merg torturi grele vara... Insa eu ador ciocolata si nu se putea fara ea, asa ca noi am optat pentru ciocolata, dar in combinatie cu lamaie/portocala. In plus, tortul nostru este gen "mousse", ca un fel de inghetata, asa ca e racoritor...

Kreliutz mama mi-ai facut si mie pofta cu tortul tau cu nuci verzi, p-aci pe la Cluj n-am vazut asa ceva... De cataif.. nu mai zic, de cand eram mica si citeam "La Medeleni" imi doream sa gust cataif... nici acum nu stiu cum e...

Miresica de 15 iulie

26 august 2006

Mergi la inceput