Bebelusi de iulie-august 2005 (113)
Raspunsuri - Pagina 4
brianamica spune:
Noi am dormit o ora dupa ce am luptat cu mancarea...si tot nu a mancat azi decat laptic. I-am facut ficatel, branzica cu smantana, si banana. Dar mandra a vrut doar lapte pe care l-am pregatiti cand am vazut ca s-a facut ora 12.30 si ea nu manca.
Anis, ce este imunobaby si cum il dai ? Ii face si ceva pofta de mancare ?
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Diana Mirela, oare de ce nu ma pot satura uitandu-ma la pozele cu Iulia? E extraordinar de scumpa.
Joker, pupam si iedutul zapacit, am o poza cu fie-mea adormita in carucior aproape identica cu a voastra. Si gusitza e la fel.
Ema.nu.ela si eu vreau sa-i iau un scutec impermeabil, am gasit si la magazinele virtuale de aici, dar taica-sau vrea sa-i ia tanga, obisnuiti. Pe bune ca nu glumesc. Ma ameninta ca vrea sa o vada la mare in asa ceva. Ma gandesc sa luam mai multe perechi, notez cand face pisu si cand ne intoarcem din concediu incepem operatiunea olita la modul serios. Oh, noi am vazut tanga de copii la Pr@z (e o firma din Deva, dar am vazut ca desfac si la Metro).
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Yasmari spune:
salutare,
admirat si noi papusica cea motata, a primit un zimbet admirativ din partea Yasminei, pe Edutz nu prea l-a dibuit ea din cauza intunericului, vad c-ai mai pus niste poze joker, il voi prezenta sper la lumina! Sa va traiasca, sint amindoi niste frumosi!
nostima tare Iulia sa adoarma in fund; sotzul de Joker foarte fin iar sotzia pare o adolescenta, asa ghemuita si migniona;
Cind mi s-a blocat usa la masina, am mai pus rufele odata la spalat, dupa n tentative esuate. Fireste, cind aveam una, ca acu sta pe tusa, spal la mina, distractie mare!!!!!
joker spune:
[b]Anis, Diana, vazut motatele si realizarile lor pentru micute si pentru mamici...
Iedu e in plina dintoshiadasi e iritabil de la caldura..
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
Dianami spune:
Nicoll_mada, Brianamica, Mona, multumim de aprecieri .
quote:
Originally posted by MONAI
...dar taica-sau vrea sa-i ia tanga, obisnuiti. Pe bune ca nu glumesc. Ma ameninta ca vrea sa o vada la mare in asa ceva.
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi
Mona, m-ai dat gata cu tanga ...parca si vad Sariciul grasunel cu funduletul expus in tanga .
Pupici!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Joker, multumim!
Yasmari, ne bucuram ca ti-am incantat ochiul critic ...despre dormitul in fund, am zis ca treaca-mearga o data, de doua ori, dar vad ca devine un obicei...imi storc creierii si nu dibuiesc cauza...
Ea se ridica in picioare in patut si ma gandesc ca nu se poate lungi pe spate inapoi, asa ca ramane in fund...mi-e o mila de ea cand o gasesc asa adormita .
Cat despre masina, am mai pus o data programul de spalare, plus ultima parte, in care ar fi trbuit sa se auda un click, ca s-a deschis usa...nu am auzit nimic, desi am pazit-o, cred ca s-a intepenit acolo
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Yasmari spune:
tare ne plictisim noi doua, consemnate la domciliu de dl sotz atoatestiutor intr-ale medicinei preventive, m-a pus sa promit
Yasmin nu maninca, nici macar lapte...poate totusi va servi ceva la prinz,am pus ingredientul preferat,usturoi.
Joker,ai pus poze dublu,imi place tare mult 591 si cea cu maieul albastru.
Monai,eu credeam ca sinteti la vinatoare de pesti,citesc in dungi,probabil e in viitorul apropiat.
Eu ma framint cum sa ajung la ambasada, imi expira pasaportul f curind, sotzu nu-si mai poate lua liber; amb este la dist uriasa, vreo 3 sau 4 autobuze de schimbat, aproape traseu complet.Am tot aminat ca-s terorizata de circul usor de prevazut, fata mea nu serveste decit pe dist f scurte carutul,cu autobuzul n-am mai circulat de 4 luni.
MONAI spune:
Yasmari, doar baietii au plecat la ora 5 dimineata. Noi am fost la cineva care are casa si gradina si ne-am intors pentru pranzul si somnul fetei. A doborat-o atata stat in aer liber, a halit rapid si acum isi face somnul de improspatare. Astept sa se trezeasca si mergem iar.
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi
Monica-Elena spune:
Monai - Imunobaby este din gama Erbavita un produs italian natural si este ptr cresterea imunitatii.Asta nu l-am folosit inca dar din gama asta am folosit la greu COLIC BABY si CALMA BABY cand avea colici si am mai folosit cu succes LASS BABY ptr constipatie. Dupa ce se face bine o sa incerc si imunobaby.Sunt f bune dar destul de scumpute intre 270.000 lei si 350.000 lei flaconul si le gasesti de obicei la farmaciile Help net.
delia grozav spune:
Am apucat sa vad si eu poze cu Edut si Iulia> Sunt buni de reclame amandoi.
La noi tuna si sotul meu cu Medeea sunt la plimbare.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005