Bebelusi de iulie-august 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Briana vreau si eu la scoala!!!Unde mai pui ca de meserie pe acolo ar trebui sa fiu....Dar am abandonat de ceva timp,traiam foarte bine cu banii castigati acolo...
Mai,felicitari pt plimbareata.A mea nu merge pe langa pat,ea crede ca poate merge singura si ar pleca netinuta,daor ca...sigur ca nu poate inca.Si uite asa trebuie sa o pazesc mai ceva ca pe o butelie!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Nicoll, stiu cat de bine traiai ! Ca mama mea asa a trait o viata.... !

Si acum este o pensionara plina de.... trairi si atat !

Cat despre "butelioara" ta..... grija maareee !!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Da mai Briana,dar sti ca sunt destul de dese momentele cand imi lipsesc "acele trairi",dar ma uit la fata si imi trec...
Briana imi ziceai o data ca esti campioana la cure de slabire...te rog...mai zi-mi si mie ceva,dar fara ciorba de varza...

http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nimeni nu ne-a vazut si noua progresele ...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis..ai dreptate,fetita face progrese si noi am omis.ca maine se ridica si o si ia din loc.Cred ca e tare dulcica atunci cand ia pozitia roabei.Pt omisiune!

http:/photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Felicitari cuscra ptr nora mea cea frumoasa.

Dede ii dau si biotics la 3 ore dupa administrarea antibioticului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anis, si eu am vazut progresele lui Ingrid, dar nu am avut cum sa scriu. Aseara a avut sotul treaba si apoi s-a stricat tastatura, nu mergeau literele din stanga: q, w, a, s, tab si caps lock...asa ca am cumparat alta.

Felicitari!

P.S. Iulia merge doar taras si, bineinteles, in picioare , m-a cocosat .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Nicoll, la mine cele mai mari rezultate a avut Regimul Scarsdale. L-am mai dat pe aici dar daca vrei il mai pun o data. A mers si Montignac-ul insa eu am o fire mai ciudata...nu imi da prea multe variante ca nu ma tin ! La mine e important sa am mese deja stabilite.

Da, sincer, ma consider un pic campioana ca de cand am venit de la maternitate pana acum am dat jos 30 Kg. Mai am 10 si acum am devenit puturoasa. Dar imi revin eu... si o iau de la capat !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Ziua buna fetelor!
Fierbe mincarea, am mopuit si sper ca mai e timp de-un mesaj scurt pina se trezeste printesa cea mucioasa.
cand stranuta (cam rar) ii sar mucii pin' la ochi si barbie, tare ma bucur ca doar asa ce se mai curata; spre mindria voastra patriotica si necazul meu fata de tara gazda, n-am gasit nici urma de medicam ce mi le-ati recomandat cu asa multa bunavointa...nici macar Humex spray. Am fost doar la 2 farmacii,probabil la cele mari or fi.
Eu va multumesc inca odata, m-am gindit la voi cu recunostinta, e mare lucru sa ai pe cineva care sa-ti dea o mina de ajutor la necaz, dapoi atitea maini, si inca de mamici experimentate si duioase!

Katink, a mea efectueaza temele murdare cam de 3 ori pe zi, consistenta mai degraba spre tare. Tu ai trecut nu demult pe lapte praf, probabil e acomodarea la noul regim.
Apropo de regimuri, voi intreba o prietena care a slabit recent cu o cura zice ea superba, dat fiind ca se simte vioaie si energica cum n-a fost in viata ei. Personal nu le gust, am si metabolism bun si nu ma stresez deloc la kilogramaj.
Pupici bebeilor bolnaviori, un weekend placut tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

POZE NOI, POZE NOI!

IULIA LA 10 LUNI

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput