Smecherashi de iulie-august 2004 (183)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetele,
nu am timp sa citesc, doar ultimele doua pagini.
Carmen, condoleante pentru bunica ta.
Olivia, am inteles ca ti-ai vazut puiul pe web si ca era fericit. Ma bucur ca se adapteaza asa bine la bunici, dar bunicii cum se adapteaza?
Lia felicitari pentru hotararea luata, sa te ti de ea, o sa vezi ca va fi mult mai bine.
Vrabiuata, sa inteleg ca abia astepti sa vina vineri sa o vezi pe Lia?
Monica imi pare rau pentru vestea proasta, dar hai capul sus, si treceti la munca ptr alt bb.
Eu super obosita, super fericita si...uneori super trista,dar amanunte la chicago.
cfmmz,xxxvb ggf fddxjghggggggggnh
asta a fost Adeluta.

va pup

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Intru si eu un pic si nimeni pe aici.
Eu am botezat nepotelul si azi i-am facut baita de a doua zi, asa ca profit si mai scriu 2 randuri.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

eu sunt... sedere placuta in romanika, cind te intorci in state? asta ca sa stiu cind asteptam detaliile. pupm adeluta!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Pupam adelutza...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cristalina, tare rau imi pare... Insa sunt sigura ca data viitoare va fi bine!

Liliana, cum a fost botezul? Inteleg ca acum i-ati facut baia de mir?

Mai, nu mai vorbiti de mare ca asaaaaa mi se faaaace un dooor!!! In momentele astea, Roxana, te invidiez foarte tare...
Pe aici e foarte cald si eu, fara nici o legatura cu ce scriu, ma simt tare grasa...dar las ca-mi trece!

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

liliana - pupici adelutei!!!! lasa tristetea deoparte si bucura-te de fiecare zi. si incearca sa o convingi pe mama ta sa se mute la chicago cu voi sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos! noi o sa mergem in fiecare vineri seara la buzau si o sa ne intoarcem luni de dimineata. o sa fie rupere cu naveta si mi-e tare teama ca o sa sufere puiul mic, dar ce sa facem... daca nu am gasit si noi o gradinita buna de la inceput? speram sa o dam din toamna la o gradi cu personal pregatit, care sa nu se schimbe de la o saptamana la alta si sa puna suflet in educatia copiilor.

carmen - la noi deocamdata e bine. oricum lia pui a mai stat la mamaie o saptamana de paste. deci nu imi fac mari probleme pentru acum. imi fac probleme ca dupa ce o sa vada ca mergem o data la buzau si nu o luam, si mai mergem inca o data si nu o luam... o sa stea sa pazeasca masina (cum a facut dupa paste, cand ne pregateam sa plecam, s-a cerut in scaunelul de masina si nu s-a mai dat jos, sa fie sigura ca merge si ea cu noi. si imi si arata: acolo, mami, sa ma asez si eu in masina).

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Nu ma dati disparuta, dar am o gramada de treaba la servici, iar acasa nu prea mai ajung pe la calculator decat tarziu in noapte (dupa ce o culc pe Stefi si strang prin casa si fac mancare). Nici macar nu prea am mai reusit sa va citesc, nici poze nu prea am mai vazut, rusine sa-mi fie

Of, avem copii mari de acum, si mie imi place tare mult sa ma uit la ea cand doarme, ii spun "ingerasul meu". Creste, sta tare rau cu somnul la pranz, si sambata si duminica nu a adormit pana nu am lasat-o sa planga un pic (cam 10 minute), in continuare este "mucoasa", nu-i mai dau nimic decat vitamina C si aromaterapie cu ulei de eucalipt in timp ce doarme, drept urmare in timpul noptii nu i se infunda nasul. Este foarte vesela, sociala, in ultima vreme au inceput mofturelele, dar eu sunt mama insensibila si o las in pace pana ii trece. A inceput sa spuna diverse cuvinte, bineinteles eu inteleg mult mai multe decat restul lumii, dar sunt si cuvinte la care eu am nevoie de traducere. Si saraca, este asa de nedumerita cand vede ca nu inteleg si ea tot repeta si repeta. A inceput sa combine in diverse moduri silabele care le stie, ieri combina pu si la, pana la urma am reusit sa o deturnez si sa o fac sa spuna pu-pu A inceput sa-i placa sa se joace cu creioanele colorate, trebuie neaparat sa-i iau masuta si scaunel, nu de alta, dar a incepu sa deseneze pe canapea.

Cu mancatul, eu spun ca stam bine, bea in continuare 450-500 ml lapte, am trecut de la 3% la 1.8%, mananca numai ceea ce stie (legume congelate la cuptor cu pui/peste, tocanita de ficatel, paste cu sos de rosii), iar daca nu are bors, bate cu pumnul in masa si cere "bos - bos"

Am facut un raport complet, sper sa revin si eu mai des.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

carmencita se lati din cauza cast prea multe capitole p-un rand. si le-am despartit:D

ca tot vb de mincat si Mielu e pe-o curba urcatoare minca ca porcu si arat ca un tanc mik ca e cam scundutza. genul bondoc:) adefaru e ca baloteaza ciorbe, supe, felu doi si la greu carne...ea care pin acu nu punea gura. acu alege carnea din ciorba si ne daruieste cu fast morcovii, cartofii etc si miss pescarushu o duce bine ca azi avea peste 2.700 kg si e falcoasa:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Monica
Liliana, Olivia, Marcela si Carmen , va trece repede timpul si veti avea copilasi langa voi repede.
Roberta, poti sa-mi trimiti si mie citeva site-uri unde ai gasit oferte pentru mare? Si noi vrem, inca nu stiu inca, dar vreau la mare.
Ioana, voi unde margeti, cu ce agentie?
Olivia, imi trimiti si mie te rog dieta ta? Adresa este amironeanu@yahoo.com

Eu am acum 2 stresuri, se muta sora mea la 3 camere si cautam cumparatori pentru apartamentul ei cu 2 camere si banci care dau credite imobiliare (apropo, voi cu ce banci ati avut experiente placute?) si vacanta noasra, nu reusim sa ne hotaram unde sa mergem. Ceva ponturi puteti sa-mi dati si mie.

O zi buna! (la noi a venit vara )

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

papa, ada poze cu melu` gras s-o videm

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput