Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (19)!
Raspunsuri - Pagina 10
teodora35 spune:
ce fac fetele sunt plecate la distractie?inca putin si ajungeati pe pagina 2 noroc ca mai sunt si eu pe aici din cind in cind
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
Himmelsduft spune:
Ma fetelor, voi chiar ca imi faceti pofta.
Noroc ca mai am si eu vinete coapte in congelator (noroc cu mutti) si am sa fac si eu, dar saptamana viitoare.
Chantonel, bine ca ai mers sa iei paine, eu sint tot timpul atenta sa nu raman fara, ca aici sambata inchid magazinele la 4, iar unde sint deschise pina la 8 (gen lidl) nu imi place painea.
Dany, mersi de clatite, as veni cu drag, mai ales ca sint cu ciooooocoo ca eu sint asa de pofticioasa, de il chinui pe sot cu poftele mele, ca trebuie sa am tot in casa, ca nu se stie cind ma apuca. super bancul tau.
Trendulici, distractie placuta la film.
Dana, pai atunci si tie distractie placuta diseara
Va pupacesc pe toate,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
diadaniela spune:
Chatonel ,vinetele sunt pe aragaz! buna idee ai avut!
fetelor,deocamdata fii-mea bananaie prin casa si eu fac salata de vinete. parca vad ca-l ratez si in seara asta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
daniela_daneza spune:
Dana, ia vezi cum faci sa nu il ratezi....ca maine seara cred ac e mai greu...o sa fie omul obosit ....luni ..Lasa salata si faceti voi 2 o alta salata ....
Him, multumesc! Ce face Leo, parca asa il cheama pe calutz, nu?Pot sa te intreb ce faceti cu el, e de curse ?
Teodora, pai care la film:Andreea, care la tara si vad ca nu s-a mai intors: Georgiana, Care pe unde poate ...la cat e frumos afara...azi am vrut sa fac un parc , dupa masa , dar m-i s-au incurcat planutile.Maine sigur!
Va pup si hai adunati-va pe la casele voastre!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Am sosit si io acasa da am avut pb cu netul
Acu nu va pot raspunde punctual la fiecare ca deja am intrat in febra Eurovizionului...
Oricum am retinut ca Dana nu prinde sotul.Sa venim noi sa-l tinem?Nu-l ierta, sa vada si ei cum e.
si pana pe la 2 sunt pe-aci ca nu ma culc pana nu termina astia.Si ca sa fac si altceva constructiv, fac si mancarica.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Bine ca ai ajuns acasa GEORGI!
Te asteptammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"