Copilasi martie-aprilie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

gata....am reusit intr-un final sa pun cateva poze, e si una cu vila pozata din fata. Tot parterul este reprezentat doar de un apartament (plus o bucatarie de vara, imediat sub scari) iar apartamentul de la etaj e putin mai mic. Asa era apartamentul de jos amenajat, si asa e cel de sus! Diferenta e mare intre ele.....dar din pacate cel de jos nu mai e liber.

Gata...am fugit la trebile mele, pupici si-o zi buna!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna. Ce fete frumoase, frumoase ai Mickyyy. Sa va traiasca.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica! Va tot citesc dar in ultima perioada vad ca am din ce din ce mai mult de lucru, de fapt stiu si motivul pentru care mi se dau asa de multe sarcini...vine in vizita sefu ala mare
Cand ma mai eliberez putin va pun si poze!
Acum fug ca vreau sa plec la 16.30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Salutareeeee!
Ne mai tine minte cineva?

V-am mai citit asa, pe diagonala, da' de scris n-am avut timp. Sau cand am avut timp, mi-a fost lene
Malina, m-am ingrozit cand am citit prin ce ati trecut cu Danut . Offfff, multa sanatate va doresc si sa va ajute Dumnezeu sa nu mai treceti prin asa ceva!!!!
Micky, sa va fie de bine, sa fie intr-un ceas bun cu casa si sa o stapaniti sanatosi!!! Ati ajuns mai aproape de noi {policlinica Titan)?

Am vaz't ca se dezbate tare subiectul litoral. Noi vom merge in Bulgaria, mi s-a acrit de preturile mari si serviciile "sublime" de la noi. Am facut rezervarea, urmeaza sa platim saptamana viitoare. O sa mergem la Chaika - langa Nisipurile de Aur. Hotel de 3* cu mic dejun inclus si am platit si supliment de demipensiune. Ne duce la 300 de euro pentru 2 adulti (Tiana nu plateste decat taxa de statiune de 5 euro) pentru sejur de 7 nopti. Mergem in perioada 6-13 iulie. Vrea cineva sa mai mearga cu noi?
Ma rog, la costurile astea se mai adauga cartea verde ca mergem cu masina - am inteles ca e vreo 30 de dolari - (cred ca trebe carte verde, nu stiu exact, ca inca nu m-am lamurit daca asigurarea pe care o avem noi la masina e valabila si in afara, noi credem ca este) + asigurari medicale vreo 200.000 de persoana (nu-s obligatorii, da' le facem ca nu se stie niciodata).
So, io am lansat invitatia. Se inscrie careva?

Pupici pufosi!!!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca Lamulti ani !!!!! Cine sa traiasca ???? COPILASII sa ne traiasca ! Sa fie sanatosi, destepti, norocosi !
Si noi sa fim sanatoase si intelepte ca sa -i pregatim pentru viata !

Maine plecam la munteeeeeee ! Uraaaaaaaaa !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Miky pupici la fetele tale frumoase... ce au mai crescut... Dariutza e deja fata mare. Ce trece timpul.
Frumos apartamantul de jos...sa-mi trimiti si mie datele de contact pls.

Flaviana normal ca ne aducem aminte! Ce mai faceti??
Auzisem ca sunt mari taxele la Giurgiu (habar nu am daca pe acolo trebuie sa treceti, pe acolo treceam noi daca mergeam in Grecia). Parca pentru bulgari se trece mai pe jos.
Sa ne spui cum a fost ca sa ne orientam si noi pentru la anu' sau pt in august.

Claudelu hai ca dupa ce vine sefu' o sa ai si tu timp mai mult. Ne e dor de mesajele tale kilometrice.

Laura drum bun la munte si distractie placuta. unde mergeti si cat stati?
LA MULTI ANI CU SANATATE si plini de impliniri tuturor copilasilor.

Andreea ce mai faceti? Cum mai e vremea la mare. Abia asteptam sa venim.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Soleil, bine-ai revenit! Eu m-as inscrie, dar noi abia la sfarsitul lui august putem pleca in concediu, pana atunci suntem cu casa-n renovare, si sa las mesterii de capu lor sa plec in concediu, nu-mi vine. Nu ne-am mutat mai aproape de voi, am ramas tot in zona Dristor, unde eram si pana acum, la piata Ramnicul Sarat.

Multumim de complimente , asa e, ne-am facut fete mari!

malina, o sa-ti trimit datele de contact PM, si daca vrei mai am poze (cu cel de jos gasesti in album, daca mai cauti printre pozele din primul link). dar repet, nu stiu daca apartamentul de jos mai e liber, acum era ocupat de proprietari, dar e posibil ca la vara sa fie de inchiriat.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Malina mergem la Bran, o sa fim cazati la complexul Vila Bran . Au si site dar cred ca nu am voie sa-i dau numele pe forum. De fapt site-ul e chiar denumirea complexului. Plecam maine dimineata cu autocarul , de fapt doua ca sa incapa toti angajatii cu tot cu soti si sotii si ne intoarcem luni seara. Din pacate vremea se strica, va ploua tot weekendul, cel putin asa ne ameninta cei de la meteo, dar complexul are foarte multe distractii : biliard, panou de alpinism, sauna, masaj, sala de fitness, paintboal,...Daca vrei iti trimit adresa. Au chiar si un parc pentru copii.
Mickyyy, am vazut pozele cu fetele tale frumoase si vesele. Chiar asa ce-au mai crescut copii bostri, ieri am imbracat-o pe Daria cu niste pantaloni care vara trecuta ii era lunguti si acum ii vin trei sferturi.
Claudelule, chiar asa : unde-s vrenurile in care aveai timp de mesaje lungi si pline de glume ? Farmec au si acum dar tare 's scurte si rare. Cuscra ta ce face ?
Dar oare Lavib ? Simona s-a intors oare din mini vacanta ? Andreea, cum e la munca ? Acum ca ai calculator ti-au dat si de muncit mai mult nu ?

Ce le-ati cumparat copiilor de ziua lor ? Eu am vrut sa-i iau rotile, dar sotu nu m-a lasat, el voia o masinuta care era copia fidela a masinii noastre, dar evident ca eu nu am vrut , asa ca nu i-am cumparat nimic. Poate ajungem la un consens dupa amiaza ! Ca doar n-om lasa copilu fara cadou de 1 iunie pe motiv de ..lipsa de consens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

stiti ca a nascut inaioana? Serghei (2 mai 2006)

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Da, Malina, am vazut-o pe la alte subiecte si asa am aflat.

Mergi la inceput