ce ati purtat dupa nastere?
fetele,ce linie ati adoptat dupa nastere,ca eu nu mai stiu ce sa port.orice as pune pe mine imi iese burta, care a uitat sa se mai traga si pieptul e prea mare acum.am nascut de 9 luni,dupa mine nu cred ca mai dau inapoi cu toate abdomenele mele.cred ca trebuie sa ma resemnez dar nu stiu ce sa port mai ales in ocazii speciale ca acolo ma doare cel mai tare.de la burta in jos sunt stas dar mai sus ....e jale.am burta ca la 5 luni de sarcina
ajutor !!!!!!!!!
Raspunsuri
dianaiulie2009 spune:
Eu am purtat asa :
- pantalon de trening lung , 3/4 , 7/8 din bumbac cu elastic in talie ;
- tricouri lungi pana peste fund si largi ;
- fuste largi sau drepte dar cu elastic in talie ;
- pentru okazii : fuste din material sintetic cu elastic in talie , iar in partea de jos bluzite largi , drepte sau in colt pana peste fund sa nu se vada colaceii de la burtica ;
- pantaloni din in largi de sus pana jos , adica croiala dreapta ( sper ca intelegi ) ;
- blugi strech 3/4,7/8 cu camasute lungi peste fund ;
- camasi cu/fara nasturei in fata ;
Daca imi mai amintesc mai scriu !!! Iar de dat jos vei da , nu te necaji !!!
-
albumele noastre
Mik spune:
EU dupa nastere am purtat aceleasi haine ca inainte. Cam dupa 2 luni am pus haine normale.
Mik.
malla spune:
Nu te necaji, mie doctorita mi-a zis dupa ce am nascut ca am o burta... de parca as mai naste inca o data in urmatoarea luna...iti dai seama ce m-a consolat![]()
Ideea e sa gasesti niste haine in care sa te simti bine si sa stea bine pe tine, de exemplu eu purtam mai mult larg. ca sa nu imi iese nimic in evidenta. Dupa mai luni nu vei mai arata asa... se va trage burta, de la sine, si mai ales daca faci un pic de sport cum spui!
Succes! Si poate un pic de regim nu ar strica... Eu am tinut si de asta...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
teodraghici spune:
Eu dupa nastere am purtat aceleasi haine ca si inainte sa raman insarcinata...nu am pus kg in plus...ba mai mult dupa ce am nascut eram mai subtirica ca inainte. Acum m-am gandit ca se poate si mai bine si sunt la regimul Montignac....se pare ca merge...incet dar sigur. Inca mai alaptey, BBlina mea are 10 luni si e totul ok. Incearca si tu...nu dispera, totul va intra in normal.
si BB Fulvia
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by teodraghici
Eu dupa nastere am purtat aceleasi haine ca si inainte sa raman insarcinata...nu am pus kg in plus...ba mai mult dupa ce am nascut eram mai subtirica ca inainte. Acum m-am gandit ca se poate si mai bine si sunt la regimul Montignac....se pare ca merge...incet dar sigur. Inca mai alaptey, BBlina mea are 10 luni si e totul ok. Incearca si tu...nu dispera, totul va intra in normal.
Teo si BB Fulvia

vai Teodora ce-o ajuti....
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Siminaf spune:
Viorina, draga de tine, te inteleg per-fect!
La fel sint si eu acum. Dupa prima sarcina - nimic! La doar 6 saptamini, la botezul lui Andrei, eram inapoi la modelul "scindura"!
Acum nu, frate! Jale mare!!! Multi ma intreaba cind voi naste! Am o burta asa, de luna a 6-a sau chiar a 7-a!!!
Si nici nu intrevad vreo imbunatatire. Raluca are aproape 7 luni... si burta mea tot de 7 luni...

Mai grav e ca nu pot face sport, ca intru imediat in aritmie! Si nici diete nu prea pot incerca inca, dat fiind pateul meu, care-i in pioneze pe bune! Din cauza preeclampsiei "tratate" aici, in tzara tuturor posibilitatilor!... ![]()
Sper si eu sa imi revin macar dpdv al sanatatii si apoi sa pot tine vreun regim, ceva!
Deci, capul sus, nu esti singura! Si crede-ma ca-s de felul meu f. ingrijita, dichisita, totdeauna am avut un stil de imbracat mai clasic sau clasic-sport. Iti dai seama acum, cum ma pot eu imbraca?!?
![]()
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
Ralu-Cat spune:
Mik si Teodora...
Asta chiar nu a raspuns intrebarii, care este la subiect si cu toate detaliile aferente. Ba e chiar urat, cand atatea mamici se lupta cu o figura total diferita de cea de dianinte de bebe...
Cum zice sotul meu, "ati pierdut o ocazie excelenta ca sa nu spuneti nimic/taceti".
Viorina: multa bafta si nu te lasa batuta cu abdomenele alea, ba mai baga si niste plimbari rapide (cu sau fara carucior) si ia suplimente de calciu. S-a aratat ca persoanele care consuma mai mult calciu/produse lactate au greutate mai mica si mai ales mai putina grasime in zona taliei!
roxana1974 spune:
ader la opinia Ralucai...
imediat dupa nastere nu esti nici mai slaba si nici macat exact atat cat ai fost inainte sa fii gravida!
Ma pot lauda aici o juma de ora despre ce baftoasa am fost si cand m-am dat jos de pe masa de nasteri nu mai aveam burta deloc (dar asta n-a fost meritul meu, probabil e ceva genetic, in mod normal burtica persista o vreme, uterul isi revine la dimensiunea de dinainte in saptamani) asa ca e o minciuna sa spui ca ai incaput imediat in hainele de dinainte...si uite asa, fara burta mai deloc, n-am incaput decat in haine care imi erau cu vreo 2 numere mai mari. Am purtat o vreme hainele care imi erau mari si mi-am cumparat o fusta si un pantalon din stofa subtire, stretch, pe care le-am pastrat sa le mai port si dupa nasterea lui bb 2, cand o fi sa fie.
Vio, in 9 luni pui kilele alea, in 9 luni ar cam trebui sa le dai jos, daca nu e sa fie, nu e o tragedie, ideal ar fi sa te apuci de un regim sanatos, incet si sigur si vei slabi cu siguranta. Pana atunci, ia hainite un pic mai largi. Un pantalon chiar ma stramt, negru, cu o bluzita mai lunga si larguta deasupra... Nu trebuie sa te resemnezi, niste kile in plus nu trebuie lasate sa-ti amarasca zilele, aduna-ti fortele si curajul si scapa de ele :)
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
ancamironiuc spune:
Viorina, exista persoane care arata ca si cum nu ar fi nascut si altele care nici nu zici ca au fost insarcinate. Eu am facut parte din a doua categorie insa nimeni nu ti-a spus ca nici asa nu este minunat! Te trezesti cu o cascada de piele lasata
pe care trebuie sa o indesi in panatloni si de care scapi, cu putin noroc si exercitiu abia dupa 1 an. Deci nici asa nu reyolvi mare lucru!
Acum ca a venit vara eu as opta pentru rochii largi, lungi sau 3-4 (nu gasesc semnul potrivit!), pantaloni de in pe elastic cu camasute cat mai largi, trening subtire cu tricou...
Vei scapa de kilograme ca nimeni n-a ramas asa insa acum este greu si daca alaptezi nici nu poti tine o cura de slabire. Cat despre miscare, nu strica dar iti trebuie timp si energie!
ANCA si EMA
EMANUEL
daniella4 spune:
Offf. Prin luna a 5-6 mi-am luat vreo 3 perechi de pantaloni largi si in care sa incapa si burtica, deci cateva nr mai mari. Sincer eu i-am purtat si dupa nastere cu plovere sau camasi sau tricouri largi si ele, mascau si burtica
.
Si i-am mai purtat inca vreun an pana am inceput sa dau jos burtica, iar cand au inceput sa devina largi..eram intr-al noulea cer si din ce in ce mai stimulata sa dau jos kg.
Anyway..recomand lucruri cat mai largi, sunt si comode si te ajuta si psihic sa nu te mai complexezi.
Daniella, mama lu'Alexis