Slabim mincind din 2 in 2 ore (12 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 2
karin10 spune:
Saluti fetelor!!!!!!!!
Nora se multumeste de listuta si indr-adevar interesante informatii in site-ul ala
.
Dupa cum observ o sa aveti toate un weekend de pomina, profitati cit mai puteti, ca dupa ce apare un
sau doi - cum e in cazul meu -adio chefuri si timp liber

. Desi nu vreau sa semene a vaicareala, ca tare multe bucurii iti aduc, cind ne da liber soacra-mea la o bere cu prietenii odata pe luna
asa fugim ca iepurii de vinatorii
.
Fetelor am facut o reteta de broccoli cu mozzarela si peste ton delicioasa, totusi daca voi gatiti si in alt mod broccoli o sa vad rog sa-mi dati si mie reteta; asta de mai sus am luat-o de pe internet
alinaxeni spune:
Eu n-am inteles nimic din dieta asta.Cum adica,mancam din 2 in 2 ore orice sau cum?
alina
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Sabina, m-ai mirosit.E un week-end plin si sper sa fie si placut.
Incepand de azi, cu socrela mea, maine- cu mine
si duminica -eu cu baiatul (sfinti
) si tati fericit dupa exact 7 ani de casnicie
N-a ca m-am laudat.
V-as da de baut, dar nu sunteti pe aici.
si uite asa am scapat
Ne-auzim luni.
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
CARMEN, la multi ani tie si tuturor celor dragi tie
Aveti de sarbatorit la greu...ai grija ! Dar si distreaza-te !!!Nora
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by nora2005quote:
Originally posted by mihaela amalia
Superinformatiile, merg puse pe prima pagina.
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
Pai...sunt pe prima pagina, nu ?
Nora
Pe prima pagina...ma refeream la prima postare de la fiecare capitol, acolo unde scrii tu datele, iar daca ai trecut deja, scuze ca nu am vazut.
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
mihaela amalia spune:
Ia uitai ce am gasit pe un site...Am de gand sa fac si eu aceasta supa, dar mai intai tre' sa ajung prin piata sa am cu ce face
:
iti dau o reteta de supa ,de la institutul inimii pt.cei care trebuie sa slabeasca rapid si sanatos.Daca mananci aceasta supa,nu doar ca nu te ingrasi,dar arzi calorii.Am slabit 2 kg in 3 zile.
-o varza
-4 morcovi
- 2 patrunjei [radacina]
-o legatura de telina
-4 cepe mari[sunt cele mai importante-pt.eliminarea apei]
-2 ardei grasi
-4 rosii sau bulion cat vrei tu
-condimente[putine].Poti sa mananci cat vrei tu!!!iti garantez ca vei slabi.
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by alinaxeni
Eu n-am inteles nimic din dieta asta.Cum adica,mancam din 2 in 2 ore orice sau cum?
alina
Ai citit prima pagina si link-urile de acolo? Maninci putin si des si cit mai disociat...Asta nu inseamna ca maninci interzise...
Nora
nora2005 spune:
Daca pina la urmatorul raport de luni, fetele de la ...stand by...nu dau nici un semn de viata, voi sterge si acea listutza. Imi pare rau, dar asta e situatia...Cine revine, dupa o anumita absenta, e bine primita, dar o ia de la capat ! Asta e.
Nora
nora2005 spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa va salut inainte de a pleca la facultate. Eu tot cu Tom, dar si cu Liviu, cu care m-am "impacat"...sa zicem ca e mai bine...totul... sau macar incearca sa devina. Fiind un week-end in care am convenit sa nu ne vedem e dedicat muncii, adica azi, ca maine e sarbatoare...Deci, azi scoala, apoi smotru prin casa ![]()
O zi buna va doresc !
Nora
Moniland spune:
Buna dimineata, prezenta cu
.
Nora, si eu sunt si cu Tom si cu Liviu. Dar noi in week-endul acesta ne vedem
.
Mihaela, e reteta supei de varza din dieta supei de varza. Intr-adevar se slabeste si 7 kg in 7 zile (un prieten de al meu) dar eu nu am reusit sa o tin decat maxim 3 zile. Daca vrei sa o tii, iti doresc sa reusesti mult mai mult decat mine.
Am inteles ca pentru unii dintre noi e we cu multe chefuri.
pentru toti si
de la mine.
Monica
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Buna dimineata, prezenta cu.
Nora, si eu sunt si cu Tom si cu Liviu. Dar noi in week-endul acesta ne vedem![]()
.
Mihaela, e reteta supei de varza din dieta supei de varza. Intr-adevar se slabeste si 7 kg in 7 zile (un prieten de al meu) dar eu nu am reusit sa o tin decat maxim 3 zile. Daca vrei sa o tii, iti doresc sa reusesti mult mai mult decat mine.
Am inteles ca pentru unii dintre noi e we cu multe chefuri.pentru toti si
de la mine.
Monica
Haios, aceeasi companie
GATA cu orele pe ziua de azi, am avut doar 4...Acum la smotru...
Parerea mea e ca supa de varza nu da randament la toata lumea. De ce? Din motiv de...grupa sanguina...Daca aveti grupa de singe unde varza nu e recomandata, incercati degeaba.Parerea mea.
Nora

, dar nu sunteti pe aici.
informatiile, merg puse pe prima pagina.