Clubul Studentelor (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amica spune:

Buna, studentici
SOS! Am nevoie de 2 definitii din dictionarul de Sociologie Economica de Emilian Dobrescu. Nu am de unde sa-l iau... Daca cineva dintre voi are acest dictionar, va rog mult de tot sa-mi dati o mana de ajutor.
Va multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

am vazut ca in lista sunt mai multe culori...semnifica ceva???

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

salut grupul studentelor..eu am fost cam aglomerata in ultima vreme, dar acum totul e in regula, asa ca am intrat sa va spun ca va tin pumnii..eu mai am examen abia peste o luna, dar continui cu invatatul pentru rezi, ca asta e principalul!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna. salutare tuturor. am trecut si eu pe la voi...vad ca mai sunt pe listutza! frumos din partea voastra ca nu m-ati uitat!
va urez succes la examene si sanatate multa.
pupici multi de la mine si de la stef.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Helloooo studentelor!!!!
Mey fetelor... da mult mai invatati de nu mai treceti deloc pe aici... nu erati decat pe pagina 4
Eu iar invat... sambata am iar examen si ultimul din sesiunea asta si mai am dupa 18 iunie o restantza ... cam grea...

Ana... culorile din lista nu au nici o semnificatie... am colorat-o eu ca sa fie mai frumoasa

Bebi sper sa-l iau... chiar nu conteaza nota

quote:
Originally posted by ana_maria222

am vazut ca in lista sunt mai multe culori...semnifica ceva???

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cgaby

buna. salutare tuturor. am trecut si eu pe la voi...vad ca mai sunt pe listutza! frumos din partea voastra ca nu m-ati uitat!
va urez succes la examene si sanatate multa.
pupici multi de la mine si de la stef.

Pai si gata... doar ai vazut ca nu te-am uitat... si nu mai vii pe la noi????
lui Stef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Fetelor, am fost ieri si am luat referatul lucrarii de licenta de la prof. coordonator si mi-a propus nota 10!!!!!!!!! sunt super fericita...ma simt recompensata pentru efortul depus.
In rest invat pentru examenul scris ce va avea loc pe data de 17 iunie....nu imi vine sa cred ce putin timp mai am.
Vineri am avut balul de de absolvire.....au fost minunati atat colegii cat si profii.

Va doresc spor la invatat si multa bafta la examene!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

hop si eu..tocmai ce vin de la examenul la franceza..oribil..14 subiecte..cam grele..2 nu le-am facut deloc..dar deh..sper sa fie bine..mai lenevesc un pic si ma apuc de invatat pt examenul de vineri...va pup!!!

felicitari pt nota 10 gianina!!!!!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

salutare.
pai ce sa mai zic?
de cand am terminat, nu am lucrat in "domeniu". acum sunt secretara la o firma de calculatoare. dar imi convine ca am timp sa fac ce vreau...daca am o problema ma pot invoi...etc. am program lejer.
ieri l-am operat pe stef de polipi. acum suntem acasa (mi-am luat si eu concediu) si e bine.
multi pupici si bafta in continuare!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gianina

Fetelor, am fost ieri si am luat referatul lucrarii de licenta de la prof. coordonator si mi-a propus nota 10!!!!!!!!! sunt super fericita...ma simt recompensata pentru efortul depus.
In rest invat pentru examenul scris ce va avea loc pe data de 17 iunie....nu imi vine sa cred ce putin timp mai am.
Vineri am avut balul de de absolvire.....au fost minunati atat colegii cat si profii.

Va doresc spor la invatat si multa bafta la examene!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Felicitari....
Din pacate la mine nu a fost asa de bine

Mergi la inceput