Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 12
catutza spune:
Nu vreti sa ne intanlim mai devreme in parc marti? Ca daca ne intanlim la 12, cand plecam va fi foarte cald, iar unele dintre noi au mult de mers pana acasa, macar la 10,30-11, ca daca ne intanlim la 12...sigur se face 12,30 pana vin toate. Acum va ganditi si voi cum va e mai bine. Ma duc la tv acum sa vad notele la eurovizion, sa vedem ce facem anu asta.
Catutza si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Poze mai
lavi02 spune:
Eu vreau sa vin cat de repede 10-10.30, max 11... si la 14 cand e caldura maxima sa fiu acasa sa fac supica.
Hai sa propuneti un loc umbros unde sa ne strangem.
---------------------
alinus ce-mi plac povestile tale de pe Coasta...
Felicitari pt costum.
. Si eu va trebui sa-mi iau unul nou si mi-a GROAZA. Cum n-o sa gasesc unul sa se asorteze cu burta si cu aripioarele.
. Si sa-mi si placa, si sa tina si sanii, dar sa nu aiba cupe, doar armatura.....multe mai vreau?
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
catutza spune:
Unde ne intanlim pana la urma? In curtea bisericii, in fata bisericii sau la locul de joaca? Eu propun un loc unde sa ne putem vedea, eu nu va cunosc pe toate si asa ca propun un loc mai "deschis"...adica unde sa nu fie si alte mamici prin zona
, nu ma injurati. Pupici si noapte buna la toate!
Catutza si
Bianca-Maria(2.11.2005)
cristinamh spune:
yuuuuuuuuupiiiiiii!!!
ce ma bucur!!!
sufletelul meu e complet satisfacut de rezultatul de la eurovizion!!!
felicitari finlanda, de cand i=am vazut in semifinala am pus ochii pe ei si mi-am dorit sa castige.
cum de altfel ma bucur ca moldovenilor le-a venit mintea la cap
.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
bb_alinus spune:
Bleah, bleah, bleah cu Eurovisionul asta!
Cristina draga ce ti-o fi placut la finlandezii aia? Ca ne uitam cu niste prieteni si ne stricam de ras, mai ales la ei...si am ramas siderati cand am vazut voturile!
Mai da asta e o formatie de toata ...voma! Scuzati dar sunt ofticata rau!
Noapte buna,
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Paste Catolic 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
joy04 spune:
BUNAAA DIMINEATA
am stat si eu aseara nitel la eurovision ca asteptam sa scanceasca puiul de foame sa-i dau bibe si sa ma culc si eu. dar nu a fost asa ca el a dormit pana pe la ...1 noaptea mancat de la 18.30 numai 90 ml lapte...
asa ca nu stiu care fura finlandezii astia, mi-a placut mihai, chiar cand am auzit melodia lui la teo am zis bleah bleah, dar acum chiar fuse bine, mai ales ca mi s-a parut ca toate dinainte au fost fade.
adica toate care le-am vazut eu..vreo 4-5 inaintea lui.
piticotul meu se invarte ca ceasornicul in patutul lui, cand ma duic la el noaptea nu stiu unde-i cu picioarele si unde-i este caputul.
mai nou a aflat el ca este interesant sa tragi paturica pe fata. deci nu sta decat cu capul sub patura restul este liber...acum chiar ca mi-e frica sa-l mai invelesc noaptea, pana acum nu am avut probleme de genul asta. si nu-l pot pune in sac ca-i de rau. daca nu l-am invatat pana acuma...asta este.
la intalnirea de marti este cam nasol daca au zis 34 grade...eu voi veni dar nu stau prea mult ca am observat ca nu mi-e bine la caldura...adica ieri am iesit pe afara si m-a durut capatana si cand am fost in tineretului la fel...inainte de sarcina nu am avut probleme dar acum mi-e naspa.
fetele care luarati laptele, cum vi l-s dat??? ca si pana acum , sau fuse o favoare??? se da cu restrictii??
ca vreau sa ma i-au de dr mea, dar daca voua vi la dat asa...ca pe "favoare" nu-i zic asteia nimic.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
LA MULTI MULTI ANI ELENELOR SI CONSTINELOR, CONSTANTINELOR...si derivate.... SI CONSTANTINILOR !!!!!!!!

NEGARACRISTINA, ELISE seamana cu tati...asa am si eu o vecina care are o fetita si de cand am vazut-o - a doua zi de cand s-a nascut- am zis ca-i tasu' intreaga. si asa si este. dar daca vezi pozele maicasii de cand era mica....e leita in acelasi timp cu mamasa.
concluzie: leita fizionomia de adult a lui taicasu' si cea de copil a maicasii...
cu laptele in parc eu am facut asa: am luat apa fiarta intr-un bibe de 250ml si l-am tinut intr-o geanta termorezistenta. am luat si alte 2 biberoane si laptele l-am luat cu punga cu tot. bine, numai aveam decat 1/3 din punga...
am luat apa fierbinte ca sa fiu sigura ca tine si apoi o putem combina cu apa rece....
eu o sa iau 3 biberoane, sa am si de ceai ca daca-i asa cald sa-i dau si ceiut...si lapte poate sa-mi traga teapa sa bea numai 50-60..si peste 1 ora sa vrea iarasi...
pisi-si-boscu spune:
Buna dimineata si La multi ani !
Referitor la eurovision,
inca mai caut pe ce loc am fost. probabil ca o sa caut Libertatea online...
Intalneala, la care ma voi stradui sa particip, aveti dreptate sa o mutati mai devreme... Eu as zice ca si unele dintre voi, ora 10, cu un pic de efort poate, insa fara riscul caldurii pt bebelaci. Nu de alta, dar nefiind miezul verii si ale noastre organisme nefiind inca adaptate la calduri mari...
Mai, si eu sunt
dar asta e, n-am ce face, asa sunt eu. Asa am fost si inainte de sarcina, si am senzatia ca sunt condamnata la asta pana mor...Asa ca...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
felicia74 spune:
La multi ani celor care-si serbeaza onomastica de Sf Constantin si Elena!!!
Doru moare de ras, aceiasi atmosfera e si pe forumurile de heavy metal, a ajuns Lordi la Eurovision si a facut ravagii. Nu vi s-a parut ca seamana cu orcii din Lord of the Rings?![]()
Cu intalneala, sansele ca sa ajung eu cu copil din Militari pana in Titan sau ce cartier o fi la o asemenea distantza, in timpul saptamanii cand e un trafic infernal si la temperaturi de peste 30 de grade sunt mici
Poate altadata, in weekend!![]()
Deja am tras o spaima ieri cand am fost la ai mei si aerul conditionat nu prea facea fatza ca statuse masina la soare fara parasolar
. In fata blocului alor mei Ilinca adormise si era plina de broboane de sudoare, rosie toata, de nu stiam ce face - doarme sau e lesinata de caldura. Asa ca nu ma risc sa ma aventurez in partea cealalta a Bucurestiului. Nici metroul nu e o optiune viabila, deoarece tot merg o statie-2 pe jos, apoi pot sa vad ca scarile rulante nu merg - caz in care ma intorc acasa, ca nu pot ridica
cu spatele meu varza. Plus ca trebuie sa schimb si un metrou, ceea ce e o placere cu supa si laptele si apa in spate![]()
Mamica Ilincai Teodora
(15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
La Discutii generale este un subiect de 100 de pagini despre Eurovision
In final, azi noapte a fost inchis![]()
Mamica Ilincai Teodora
(15 noiembrie 2005)