mamici casnice (45)
Raspunsuri - Pagina 4
ange spune:
pai eu tot va pun poze,retete aici dar voi nimic
vreau sa vad tigrul,rulada,arici!!unde sunt?
tot va dau retetele dar vad ca doar ma puneti la incercare daca vreau sa vi le dau ca de facut le faceti...nu!
glumesc
Bimilit,scriu maine reteta ca acum imi incep stirile.Eu is ca baba cu ziarul,ochelarii si stirile cu Esca
somn usor.
CRISMIR spune:
fetelor si multumesc de aprecierireferitoare la poze.
FLAVIA,in Grecia a fost fain,si cele 2 sunt chiar una langa alta...ce vrei sa sti,mai exact?...daca mergeti numai voi doi,hmmmmmm,parerea mea e cam plictisitor...sunt statiuni mici si nu stie ce de facut....noi am fost si la Salonic o zi,si am vrut sa mai mergem si in alte parti dar a plouat...dar plaja si apa SUPER FAINE!...mai intreaba-ma si-ti zic
Am vazut o groaza de poze fetelor,unele mai frumoase ca altele si scuze dar nu pot raspunde la fiecare..e 12 noaptea si abia acum am apucat sa intru pe net,sunt rupta de oboseala si racita cobza, maine parca vad ca nu ma pot trezii,dar ....iubesc mamicutele asteasi DC-ul,m-am mai chinuit si sa citesc din urma
si numai bine,pe maine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
impreuna spune:
Primaaaaaaaaaaaa, poftiti la cafea
Miha m-am lamurit cu pozele, cele cu cina stiam ce reprezinta, da nu stiam unde sunt, daca sunt din ceara sau adevarati si mai ales ce cautati voi acolo :) (credeam ca sunt in strainatate:)
Mirela ma bucur daca sunt aproape Leptokaria si Nei Pori. Noi mergem in Lept. si am auzit ca acolo plaja nu e asa de faina iar apa e adanca aproape de mal, in schimb aici am gasit cazare faina la o vila care ne-a placut, dincolo in Nei Pori nu mai erau multe optiuni libere.
Nu mergem singuri, suntem o gasca de 6, 7 prieteni (deocamdata:)
Fug la Sara ca s-a trezit
Flavia (sotie si mamica fericita)
mihaela amalia spune:
'Neataaaaa
Ce faceti fetele, trezirea, suntem pe pagina 2...
Am primit in sfarsit mail de respingere al contului comun, aici de pe forum.
Multumesc de cafea, acuma am la bucatarie ca am o gramada de treburi...
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
andora spune:
Neata....s-o iau catinel ca ma zapacirati:
Denizelu', statui tu pe casporu' Flaviei, da' poze??? Nu facurati??? Ca n-am priceput....
Cami, nebunie mare ce se vede in poza aia cu praji cu ananas Care sunculite mey, las' ca ma vezi si o sa te simti silfida pe langa balena de moi.
Danelutza, ma eu vin si noaptea, da' doar daca-mi garantezi ca nu-i frig
Svetlanaaaaa sa-i zici soatei tale sa joace sah cu barbatu-meu ca si el e ahtiat dupa asta si nu ma lasa pe dc din motive de yahoo chess
Miha multam fain, lasa ca o iau eu pe Flavia de manuta si venim la Iasi ca oricum am drum pe colea spre socrella si Fla stiu ca e plimbareata rau ca si mine
Inchei aici la jumate mesajul ca mi se evapora apa din ibric
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Multumesc de cafea Flavia,sper sa ma trezesc.Pana una alta va pup si ma duc sa mai trebaluiesc ceva. Revin!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Dana_ch spune:
'neata buna
ma duc sa hranesc copilul si mai revin.
nu stiu cei ca eu tot obosita ma simt
Fla pot sa iau o cafea mare sau sa 2 cani?
Poze cu Lucas
andora spune:
Ce haioase sunteti, salut, dar fug la treaba..ma conformez...ma alatur si io Biancai, pai Cami unde e reteta bunatatii?
Fug ca ma urla in cap maimuta si am si o durere de amsea inflamatya de numa'.
Pa si pup!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mariussimiuc spune:
Figurile de ceara
Asa cum am promis,le-am pus pe webshot,ca se vad mai bine.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
diadaniela spune:
neata!
Miha ,era vb de uhn site culinar. ghici care?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana