Cuplurile de homosexuali si copiii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Mihai, chiar sunt curioasa, ai avut probleme la adoptie?

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by Mihai33

Buna ziua,

Am mai scris aici la un subiect similar, spuneam acolo ca am o fetita adoptata pe care o cresc impreuna cu partenerul meu..in Romania. Un cuplu gay nu este diferit de un cuplu heterosexual... avem aceleasi aspiratii, vise, sentimente, preocupari ca orice alt cuplu..spun asta fiinca majoritatea prietenilor nostri sunt heterosexuali si nu vad nici o diferenta intre viata lor de familie si a noastra.
Sunt de acord cu afirmatia ca ideal pentru un copil ar fi sa creasca intr-o familie heterosexuala, sa aiba o mama si un tata....dar viata nu ne ofera din pacate numai situatii ideale.
Cind am cunoscut-o pe fetita mea, nu coborase din pat pana la vasta de 1 an, nu mancase decat gris si orez cu lapte etc....avea dezvoltarea unui copil de 6-7 luni cu indulgenta....acum merge la gradinita , face lectii de inot, are prieteni de varsta ei si ceea ce este cel mai important pentru un copil are o familie care o iubeste si este alaturi de ea in orice situatie...

Cu stima, Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

mihai gaby chiar as vrea sa te intreb cum le-a spus fratele tau parintilor tai cand a aflat-descoperit ca este gay, adica sa fiu mai explicita, eu am un prieten fff bun care este gay, roman, 32 de ani, traieste in franta si ai lui inca nu stiu, el de pe la 24 de ani s-a indragostit de un alt barbat...insa, problema este ca ai lui, inclusiv fratele lui nu stiu si lui ii este teama ca va ii face sa sufere, stii tu mentalitatea ca de ce...in fine cert este ca mama lui inca incearca sa-l cupleze cu tot felul de tipe si sufera ca inca nu s-a casatorit iar el ar vrea sa iasa odata la "lumina" dar n-a gasit inca "calea".

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Nu am avut probleme la adoptie, noi nu am adoptat ca si cuplu, doar eu am adoptat. Partenerul meu este avocat si s-a ocupat de chestiunile legale la care eu nu ma prea pricep, poate a contat si asta.

Cu stima, Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Lena, eu le-am spus parintilor cand am hotarat sa ma mut impreuna cu partenerul meu, aveam 20 de ani. Le-am spus pur si simplu..a fost acum 14 ani cand situatia in tara era alta (era in vigoare art. 200 COd penal) la fel si mentalitatea....acum cred ca e mult mai usor de spus si de acceptat .

Cu stima, Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Mihai ai din partea mea pupici, felicitari si steaguri!
Sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!

Lena: cu fratimeo a fost mai grav ca la Mihai. Dar a ales o cale de mijloc. A venit in Romania fost nevasta si a spus tuturor! Tata nu e impacat, dar nu mai zice nimic! Pentru el a fost mai greu cateva luni. In al doilea an a venit in tara si nu l-a omorat nimeni!

Atata numai: curaj sa iesi din dulap, cum se zice!

Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Mihai, Gaby, chapeau!
Si eu cred ca mai bine intr-o familie homo decit in cusca sau mai stiu eu cum. Sunt multi copii nefericiti pe aceasta lume si daca o familie homo isi face mila de ei eu zic asa: bravo lor! Sa astept si eu eventualele rosii de rigoare.....????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Sa vina rosiile!!

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Gabi si Mihai uitati o floricica din partea mea pentru ca nu v-ati temut de eventualele comentarii si v-ati spus poveste.Mihai sa va traiasca fetita si ce mai...toata stima din partea mea.Eu in viata merg dupa conceptul ca oamenii sunt oameni indiferent de culoare pielii...orientarea sexuala sau nationalitate.As vrea sa fie mai multi oameni care gandesc asa.Imi pare cau ca si iubitul meu gandeste la fel ca sotul Amarantinei(daca te-am incurcat scuza-ma)nu stiu cum sa-i scot ideile din cap,M-am certat o data cu el din cauza asta..eu mi-am spus parerea iar lui nu i se pare normala...si m-am certat cu el...nu mi-a venit sa cred ca gandeste asa(nu de tot..a fost doar o cearta)dar nu am mai deschis subiectul.Ma bucur foarte mult ca sunt oameni care gandesc ca mine.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Recunosc ca nu prea vad cu ochi buni homosexualitatea. Mi-e greu sa pricep de ce etc.
Dar atita vreme cit copilul este iubit si ingrijit eu nu am nimic impotriva acestor adoptii.
Nu stiu daca acesti copii devin homosexuali la rindul lor dar daca alternativa e sa ajunga oameni de nimic, crescuti prin orfelinate ca vai de ei, sau decit sa fie copii ai strazii...
Sint multi copii care cresc in familii "normale" si primesc bataie, sint neglijati.
Primeaza binele copilului zic eu.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput