Clubul nurorilor (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

la multi ani, cami!!!!!!!!!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Nicoleta, multumesc de aprecieri. Referitor la tort,ar trebui sa-mi fie rusine, dar nu mai stiu cate kg a avut. Cand am dat comanda cei de la cofetarie au calculat in functie de nr. de invitati.

Fetelor, dar scrieti intr-un ritm ....
Eu acum am ajuns acasa, ma duc sa mananc, ca am o foameeeeeeeee...

Raza, ma bucur tare mult pentru tine

Flavia, vreau si eu contul si parola albumului comun.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Pai pe pagina 2 va gasesc??? TZ TZ TZ!!!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

(19.05)fannna cu mama
LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Marina pai sa vedem unde vor si fetele. Si sa vedem cine vrea sa vina....ca banuiesc ca fetele cu nunti nu pot veni, ca sunt in febra pregatirilor! Pana acum...tu, Cherry si eu! Cine mai doreste, cine mai pofteste???
Roxule...te zapacishi brex! Nu-i Cami, e Nadia cu LMA-ul! Indragostita mea draga!
Nadia acum m-am prins ca tu apari maine mai tarziu.....ca nu intelegeam de ce-i urezi de azi LMA mamei neamului meu! Da' io-s imprastiata in seara asta....ca-s fericita si multumita nevoie mare! SI APROPOS...cum sarbatoriti in seara asta? Ce gatesti bun???
Fla unde esti? Musafiri?
Haidi pup

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Sun-ule, din pacate, azi nu putem sarbatori, ca sotiorul meu drag lucreaza tarziu azi, ca sambata merge in vizita Vice-Presedintele lantului de magazine... duminica seara iar lucreaza ca o sa aiba curand inventar si in 2 saptamani are vizita de oameni "emportamti" tare (Presedintele Companiei)... Maine ma duc la dentist si cum imi face anestezie totala (ca altfel nu ma prinde) nici maine nu putem sarbatori... asa ca ramane... sambata seara; asta daca ma simt eu ok; o sa iesim probabil pe undeva. Nu am facut planuri ca nu stiu cum o sa ma simt pana sambata.
Oricum deseara o sa ne dam unul celuilalt felicitarile si cadourile. Si aseara am mai primif si oferit un cadou:
Cadoul cel mai important ptr. relatia noastra l-am primit deja, de la Guvernul Canadian.
Cadou de DD am primit si primim in fiecare zi: suntem sanatosi si ne iubim. Mai asteptam un cadou fff special de la DD: , asta cand considera El ca e momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Pupici fetelor, am umblat prin orash pe la firme si agentii sa vedem cum rezolvam sa ne luam o locuinta. Acuma numai la asta imi sta capul, da am zis sa trec scurt pe aici sa va pup, ma apuc iar de cautat pe net "chestii":)

Sun ma bucur mult de vestea buna, sa speram ca va fi buna pana la capat

Nadia petrecere frumoasa asa cum va doriti voi:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pagina 2.....tacere.....
Hmmmmm....
Dar maine e vineri si o sa avem motive de sarbatorit! Aniversati si reusite! Maine vreau sa beau asa ca va astept pe cele cu reusite!
Pupi si seara faina!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da chiar, mai voiam sa zic ceva si eram pe fuga:)

Flor chiar daca n-ai citit din urma, sa sti am multe dintre noi am intrebat de tine:) Ti-am zis io acuma ca sa sti, na
Daca zici ca ai gasit un job mai avantajos, atunci te felicitam pt decizia luata, sa vi sa sarbatorim:) Distractie placuta la mama

Dana e de coma soacra-ta, ce-o fi zis, vine sa va faca o surpriza ca vi so fi facut dor de ea:)
Chestia cu bolile am auzit-o des la batrani si nu numai, cred ca imediat incep si eu sa ma vait:)))

Sun ai mancat bunatatile alea de cartofi noi cu ce ai mai zis acolo?:)

padi trimis userul si parola, asteptam pozele

Mai e cineva in zona?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

scuze! nadia, la multi ani!!!!!!!!!!

scuze again....

incurc fetele pe aici....
iertare...

pupi

roxi foto

Mergi la inceput