Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-127

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Va pup pe toate dragele mele

La mine este ziua 1;si ma simt oribil;eu nu am niciodata probleme la CM,insa acum e nasol de tot,mi-e f rau,sunt ametita si ma dor toate;in plus am si avut mult de lucru azi,numai pacienti neurologici si depresivi pe care a trebuit sa-i motivez,sa-i transfer...iar eu cu invazia pe freza;merg sa-mi fac nu ceiutz si revin mai deseara.Inca o data va pupaces pe toate,si imi place tare mult cum arata subiectul nostru acum

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

io stiu ca no spa e pentru contractii, dureri datorate spasmelor, poate ma insel. Dar nu stiu sa iei no spa pentru arsuri la stomac care io cred ca vin de la o hiperaciditate iar no spa-ul nu e pansament gastric, asta stiu sigur. Eu zic ca prietena ta sa-si intrebe medicul.... poate un maalox, o ranitidina dar nu no spa pentru arsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

mersic, lachi.

Mergi la inceput

oana,no spaul este un antipiretic care in nici intr-un caz nu se administreaza durerilor gastrice,stomacale sau arsurilor!!Din contra,pot dauna mai tare!!Cel mai bun in acest caz este ranitidina,pantolocul sau banalul dicarbocalm.

Mergi la inceput

melutza... atunci No Spa e indicat ptr...?

Mergi la inceput

No spa e indicat pt:dureri articulare,dureri musculare,cefalee(dureri de cap),dureri dentare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Hello fete frumoase!

Vad ca a aparut o noua graviduta pe lista ....Cristinna Felicitariiiii!!!...sa ai o sarcina cit mai usoara si un bebic sanatos,frumos si mincacios...
Eu m-am intors din tara mai obosita decit am plecat...si nici n-am timp de odihna pt ca am mult de lucru...
Si am asa o stare naspa...sint tzifnoasa,n-am chef de nimic...
Sint in ziua 27...deci maine va avea loc invazia...

Va pupic pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Multumesc, Melutzica. Mi se pare oarecum bizar ptr ca eu de obicei am probleme cu stomacul. Toate emotiile le resimt in stomac, am o gastrita care se manifesta in momentele de agitatie si stres si mi s-a recomandat no spa. E drept ca nu l-am folosit deloc. Ma "intretin" cu dicarbocalm si cel mai adesea cu samburi de masline...si sunt multumita foarte tare de ultima varianta. Doar ca acum am o prietena insarcinata in luna a treia care are si dureri de stomac si arsuri si vazusem ceva mai devreme aici pe forum ca fiind no spa recomandat ptr asta. Pana ajunge data viitoare la medic altcineva ii mai spusese ca poate sa il foloseasca linistita.
Acum...ce sa mai zic...ca intotdeauna parearea medicului este baza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Oana draga,si eu am o gastrita hiperacida si stiu ce zici...Am cam aceleasi simptome...Intr-adevar No-Spa nu amelioreaza durerile si arsurile de stomac dar poate calma foarte bine crampele abdominale pentru ca e antispastic si decontracturant. Eu iau,de ex. atunci cand ma balonez f tare si durerile devin atroce...
Ca s-o completez pe Melu iti mai spun ca se da la gravide in orice luna de sarcina (deci e "safe") ,printre altele pentru dureri provocate de spasme ale musculaturii striate sau netede (cum e si cea uterina),deci inclusiv ptr prevenirea contractiilor!
Uite,ptr mai multe amanunte citeste www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=196" target="_blank">aici !

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelor, hai ca vin sa ma plang si pe la voi: azi sunt Z28, maine ar trebui sa vina uratzii ... da' dupa atatea teste slaaab pozitive am si io niste slaaabe sperante ca nu vor mai veni uratzii
mi-e asa o frica de ei... of, parca m-ar manca... nu vreau sa mai vina!!!
stiu, trebuie sa fiu optimista, puternica, etc ... dar acum eu am chef sa ma plang ca maine sa fiu puternica cand ii voi infrunta

bubuleana

Mergi la inceput