Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-127

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

...in ultimul ceas() am intrat sa dau si eu cu LA MULTIANI sarbatoritelor de azi!
-ici tuturor!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tuturor si o saptamana placuta va doresc!
N-am reusit sa ajung ieri in Cismigiu, ma straduiesc sa nu ratez urmatoarea iesire! Mishu, !
Fetelor, am si eu o intrebare: are cineva CM f scurt , si daca da, ce stiti, e si asta un motiv ca bb intarzie sa apara? Eu de cand ma asiu aveam doar vreo 3 zile, in cantitate mica... dupa stimularile pt IA imi venea mai mult. Luna asta, a venit joi dimineata, iar vineri... deloc, sambata si duminica- doar pete maronii... eu nu mai inteleg.......Deci eu sunt z 4! Cine mai numara cu mine?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

buna felicia . sigur ce ai tu e cm? s-ar putea sa fii eu am patit asa , n-ai facut un test? poate poate....

Lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Feli - ma scuzi ca ma bag si eu in seama ... dar la fel am fost si eu.
Tu esti sigura ca ovulezi? Daca nu exista ovulatia ... nu ai ce elimina (endo) ... deci in prima zi pete, a doua nika ... a treia ceva usor ... si a patra GATA. La stimulari aveam CM normal.
Nu treci tu pe branca ursului vre-o trei luni?

si restul de endometriste ... si vreau poze de ieri de la intalneala.

Miro15+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata fetele...stiu ca n-am mai scris de multisor dar am o perioada naspa rau, si la servici, si cursuri, examenele care se apropie...sunt rupta de oboseala. Dar tot va sustin si va iubesc, chiar daca mai "din umbra", abia astept sa scap de perioada asta grea.

Andicu, tin pumnii stransi! Doamne ajuta sa reusesti!

Mishu, ma bucur ca te-ai vazut cu fetele (si cu Lachione), imi pare rau ca n-am putut ajunge si eu... Nu am stiut cum sa ma mai "impart" zilele astea, parca am fost cuplata la 220 V, dar tare as vrea sa va cunosc, mai ales ca deja planificasem cu tine o iesire, care sigur va fi, doar sa ma linistesc un pic si sa-mi pun treburile in ordine (cat de cat). Ce ai facut pana la urma la interviu? dulce fata!

Va pupicesc pe TOATE, fara nici o exceptie si astept vesti cat mai bune de la voi!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Beatriskiki bine ar fi fost sa fie asa... O sa fac totusi un test, desi nu cred sa fie asa o minune...
Miro, si eu m-am gandit la asta, sau ca , desi e ovulatie, endo sa fie f subtire, deci sa nu fie terenul pregatit pt impantare... Totusi, de prin z 13-14 sanii mi se umfla si devin durerosi, asta nu e semn ca progesteronul creste, deci ovulatia a avut loc? Sau el creste oricum? Uuuuffff!
Amely, te inteleg... si eu sunt pe la 200 de V!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am intrat numai sa va pupacesc pe toate!
Bubu, imi pare tare rau; stai linistita, ca bb vine...cand vrea Dzeu, important e sa nu-ti pierzi speranta:)

Andicu, tinem pumnisorii stransi si eu si bb:) sa se prinda amandoi bb-ii.

Nusy, un folicul de peste 24 se poate transforma in chist (care se resoarbe odata cu CM), dar nu este neaparat. Eu cand faceam stimularile aveam si de 28mm...si nu am avut chisturi nciodata (stiu pt ca ma monitorizam). Pe de alta parte, endometrul mie una mi se pare cam maricel pt ziua 8 (atentie sa nu iei estrofem si alte pastilutze pt endometru, sa nu o dai in latura cealalta, in endometrioza).

Fetelor, muriti de ras daca va zic la ce poftesc eu: pufuleti (din aia romanesti, ieftini, de 3500 punga), corcoduse si caise verzi si inghetata. Atat. Nu sunt prea pretentioasa, nu?

Pupicei, Ingeras9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ingerashscump,nu e z8 ci z12.
Stiti insa la ce ma gandesc?Fiind prima mea eco transvaginala,eu i-am zis dr.ca vreau sa vad daca sunt in regula cu toate.Si ea,in timp ce privea pe ecran,mi-a spus:este totul in regula,ai si foliculi..numai sa te apuci de treaba.Eu,de bucurie,nu am intrebat-o in momentul ala ce dimensiuni am...abia cand a terminat si am mers la ea in cabinet mi-am adus aminte s-o intreb cat de mari sunt foliculul si endometrul.Si atunci,gandindu-se putin,mi-a zis:foliculul care se vedea mai bine avea cam 8 mm iar endometrul 10 mm.
Acum stau si ma gandesc ca poate nu i-a masurat efectiv(scuze,dar nu stiu cum se procedeaza )si mi-a spus asa,cu aproximatie????
Nu stiu ce sa zic...Stiu ca endometrul ar fi bun la dimensiunea asta dar foliculul prea mic...
Oricum,mai am o programare facuta luna viitoare dar in z10(ca in z12 nu s-a putut)la alta dr.(Lutescu)si atunci am sa vad exact.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

ingeras: speranta nu mi s-a dus decat pt luna ce tocmai a trecut insa am sperante cu carul, din belsug pt lunile viitoare
imi plac poftele tale ai grija de tine si de bebe

bubuleana
noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor,acum am intrat si eu pe usa si am nevoie urgent de o informatie,daca ma puteti ajuta! (urgent = in cursul zilei de azi,pana in ora 17.00)
Stiti cumva cat costa o consultatie + echografie la Prof. Marinescu la cabinetul lui particular?
Eu stiam pretul (aproximativ) al unei consultatii simple numai ca era mai vechi si s-ar putea sa nu mai fie de actualitate si in plus acum as vrea sa stiu cat e consultatie+ echo!
Va multumesc anticipat ptr orice informatie!

Ina

Mergi la inceput