IN BANAT LA NOI ACASA (7)
Raspunsuri - Pagina 11
Himmelsduft spune:
Buna fetelor,
am intrat sa va salut inainte de a pleca sa ma balacesc, ca noi avem liber. Credeam ca sint prima pe ziua de azi si cind colo, a scris Flavia, ce m-am bucurat.
Flavia face azi 3 ani de casatorie cu Mircea, asa ca si aici inca odata din partea mea La Multi Ani! IMPREUNA, sa fiti in continuare fericiti cu micuta voastra Sara.
Vio, distractie placuta la gratar.
Va pup pe toate fetele, ne auzim diseara,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
dia_codat spune:
Bine v-am regasit fetelor!
Azi am avut intilnirea cea mare cu proful. M-am culcat la ora 5 dimineata cele 2 ore jumatate pina m-am ridicat din pat le-am dormit pe sarite. Inca nu simt oboseala dar oricum astept siesta lui Steph ca sa pot dormi si eu cu ea.
Am primit capitolele din teza care le-a corectat, sunt cu multe greseli de exprimare, mai trebuie sa dezvolt anumite paragrafe mai este ceva de lucru la ele dar e bine ca fondul e bun.
O sa incerc sa combin statul pe forum cu scrisul la teza si sa nu mai las totul pe ultimul moment. Sper sa si reusesc
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
impreuna spune:
Him mersi de urari de peste tot:) Esti o draguta
Fetelor va pe toate ca sunt in graba. Ne "vedem" peste vre-o 2 saptamani
Fla (sotie si mamica fericita)
angy11 spune:
Flavia,iti doresc muuulti multyi ani fericiti alaturi de sotul tau!
Concediu placut! daca ai cumva ocazia tine-ne la curent cum te distrezi,daca nu,bucura-te de concediu si ne "vedem"peste 2 saptamani.
Pussy!
Fetelor revin mai tarziu.
Himmelsduft spune:
Dia, bafta in continuare la teza, lasa ca trece si asta. Sa ai grija de tine.
Angy, eu plec la nani, da scrie tu mai tarziu ca citesc maine cind revin.
Restul fetelor va pup pe toate.
Somn usor, ne auzim maine.
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
ingerash spune:
ceau fetelor :) si eu pe aici :)
Impreuna, felicitari, si multi multi ani plini de fericire inainte tot IMPREUNA!!!!!!
Angy, am avut predarea cheii cu clasa care va fii in continuarea noastra, am plans de sarea camesa de pe mine, inca sunt trista, nu credeam ca o sa imi fie atat de greu, sunt atat de atasata de unii...suntem o familie si nu ma pot obisnui cu gandul ca nu ne vom mai vedea zilnic ...macar ramane gasca noastra :)
Him, ma bucur ca au ajuns ;) si ma bucur ca ti-ai rezolvat problemele :)
Vio, bafta la examen
Dia, bafta cu teza
ma bucur ca v-au placut pozele, oricum spre sfarsit eram rupta, ma dureau picioarele de numa, dar a fost superb, nu o sa uit niciodata
va tzuc, sper sa revin curand (saptamana asta stau cu burta pe carte)
ingerash spune:
Angy, pozele de la Liman
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
va doresc un Weekend placut la toate.
Flavia, e plecata, sper sa aiba drumul bun si linistit (fara virusi), iar la Sara sper ca ii e mai bine.
Angy, te asteptam la scris, sper ca si tie iti e bine si nu mai esti asa stresata.
Ingerash, spor la invatat, chiar daca poate ti greu sa te concentrezi, treci peste asta si cu burtea pe carte
Vio, bafta la examen, apoi te asteptam mai des pe la noi. Pupic pe botic la Tina.
Dia, sper ca ai reusit sa te mai odihnesti. Cum e vremea la voi? Mergeti in Weekend iar la ocean?
Deya, sper ca esti ok.
Pupicuri la toate si ne auzim ori diseara ori maine, sa vad cum e programul la noi.
Him
photos
deya spune:
am venit si eu un pik pe aici maine plec iara la timisoara pana acu a fost destul de bine desi nu cred k iau examenul
la prima proba reading nu am terminat ptr k nu am avut timp am uitat ceasul acasa desi in regulament scria ca ei o sa aiba ceas acolo nu era.in ultimele 15 minute am intrat in panica si nu am mai apucat sa fac nimik
in rest a mers bine am mai gresit bineinteles k acu imi dau seama dar nu mai pot sa fac nimik
duminca am proba orala sper sa trag tare acolo ca sa se compenseze
orgaznizarea(desi examenul e de 4 milione care nu stiu pe ce se duc) a lasat de dorit am fost plimbati pe holuri plus femeile de servici care va jur ca zbierau din toti plamanii la noi k ele trebuiau sa spele pe jos si nu le interesau k noi avem examen(asteptam un supervisor sa vina sa ne ia si le incurcam)
plus o mare aberatie nu am avut voie cu apa de ce nu stiu era precizat k nu avem voie ca apa minerala din cauza sunetului scos cand deschidem sticla da nici cu apa plata eu cum sunt racita am tusit de am zis k mor acolo si nu mi-au dat voie sa beau apa.
cam atat
va pup mai scriu cand vin
tineti-mi pumnii
himmelsduft LA MULTI ANI!!!!cu intarziere
viorela hoff spune:
saraca Deya, ce tampita organizare.
sper sa te faci bine cat mai rpd.
ma duc la nani ca daca mai citesc mult pe-aici (nu la rubrica noastra), nu ma pot abtine si ma enervez.
va pup grupir si un weekend frumos, la noi a sosit o binecuvantata furtunica sa ne mai racoreasca putin!
Vio