Aspirante optimiste - 201

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

marinar:

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata fetele... am intrat si eu sa va ...pe toate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna fetele!!! Am intrat sa va dau o veste proasta . Ieri mi-a fost foarte rau la servici... stari de voma, febra, ameteli.. asa ca am ajuns la urgenta unde mi s-au facut iar zeci de mii de analize si ecografii. Am o infectie puternica la rinichi si pana nu ma tratez nu am voie sa fac . Mi-a prescris anticonceptionale... Acum sunt acasa cu dureri insuportabile de rinichi.. febra mi-a scazut.. ma simt foarte nasol..ce sa mai. Dar las' ca ma fac io mare! Acum l-am trimis pe sotzu la farmacie sa imi ia reteta si o sa urmez tratamentul intocmai, ca sa scap mai repede.

Va pupa fata pe toate si va tin pumnii!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Buna fetele!!! Am intrat sa va dau o veste proasta . Ieri mi-a fost foarte rau la servici... stari de voma, febra, ameteli.. asa ca am ajuns la urgenta unde mi s-au facut iar zeci de mii de analize si ecografii. Am o infectie puternica la rinichi si pana nu ma tratez nu am voie sa fac . Mi-a prescris anticonceptionale... Acum sunt acasa cu dureri insuportabile de rinichi.. febra mi-a scazut.. ma simt foarte nasol..ce sa mai. Dar las' ca ma fac io mare! Acum l-am trimis pe sotzu la farmacie sa imi ia reteta si o sa urmez tratamentul intocmai, ca sa scap mai repede.

Va pupa fata pe toate si va tin pumnii!

Biby

biby scumpa imi pare extrem de rau pentru tine...sa faci tratamentul sa te faci bine...cat timp trebuie sa iei anticonceptionale?

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la gagici!

Am intrat sa va salut si sa va, fetele sa aveti grija de voi si sa va ingrijiti
Eu de exemplu n-am fost cuminte ieri si am tot stat pe la aer conditionat, inclusiv aseara m-am bagat in pat cu el mergind, si acum am o durere de git cumplita ...ma misc precum lupul...si mie frica sa i-au buline....oricum nu stiu ce remediu exista....
da` hai ca nu vreau sa va strezes cu probleme mele ...care sunt minore pe linga ale fetelor...
Va pupic si va doresc multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Bibyrox, sanatate multa, sa faci tratamentul si sa bei multe ceaiuri, lichide. Chiar e nevoie sa iei pilule?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Nusha, Alexia va multumesc pentru incurajari! Anticonceptionale nu o sa iau! O sa ne ferim altfel.. ca si pana acum 2 luni. Antibiotic trebuie sa iau 7 zile dar oricum vineri imi iese rezultatul la urocultura si atunci vedem sigur. Dr.-ul mi-a prescris internare pe care am refuzat-o din start! Stiu ca este grav dar o sa ma fac bine! Sunt hotarata sa urmez intocmai tratamentul!

Va pupic

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

bibyrox imi pare nespus de rau pentru tine ca treci prin asemenea dureri. Sa-ti de DD sanatate cat mai repede si putere de a merge mai departe. Ma pentru tine.
roxygeo draga mea si tu sa te faci bine cat mai repede si in continuare ai grija cu aerul conditionat ca nu face bine.

Va dulce.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Multa sanatate bybyrox si roxygeo!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Biby imi pare rau sa aud , stiu ca sunt niste dureri ingrozitoare la rnichi. Ai grija de tine.

Mergi la inceput