Iasule, mandra cetate (33)
Raspunsuri - Pagina 8
herra spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Nu aruncati cu caramizi: mi-a placut melodia care a cistigat EUROVISION!,evident facind abstractie de infatisarea formatiei!![/blue][/b]
hihihi, si mie!
si Vlad, cu ale sale www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal si www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
Danna_36 spune:
Multumim pentru urarile destinate "Lenutei" noastre (Magda Elena) si iertati intarzierea, dar venim si noi cu urari catre sarbatoritii de ieri, din toata inima...Asadar "la multi ani" tuturor Constantinilor si Elenelor...
Adi, nu te-ai schimbat mult, sa stii...
Raluca, Dan Dimofte mi-a fost coleg...culmea e ca mai aveam un coleg pe nume...Dan Timofte ...
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
amironeanu spune:
Salut!
La multi ani pentru toti cei care au sarbatorit zilele trecute! Si noi ne-am bucurat de week-end cu Stefi, nici nu m-am apropiat de calculator.
Tocmai m-am uitat pe albumul Adrianei si am salivat la greu, plus ca deja imi era foame, iar eu sunt innebunita dupa dulciuri. Adriana, si atunci aveai aceleasi par superb ca si azi, pacat ca nu il lasi mai des liber.
Am si eu o problema (inca una), vreau sa fac un credit imobiliar si nu prea am timp sa umblu. Cine poate sa-mi spuna care sunt cele mai avantajoase banci? Multumesc mult!
PS Raluca, nu te-am uitat, iti raman indatorata pe viata, poate reusim sa ne vedem si sa-mi iau revansa.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
Raluca, Dan Dimofte mi-a fost coleg...culmea e ca mai aveam un coleg pe nume...Dan Timofte ...
Sincer, si mie mi se pare cunoscut numele asta, dar nu stiu de unde sa-l iau...
Fetelor, v-am luat de pe pagina 4 in dimineata asta :( Am crezut ca nici nu mai este subiectul nostru...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
GabrielaG spune:
Neata la un ness rece, ca e prea cald in birou.
Fetelor, va astept de pe 1 iunie pana pe 4 iunie in Parcul Expozitiei. E un fel de targ cu produse pt copii si voi merge si eu cu accesorii si articole party, mascute, jucarii si jocuri si bineinteles cateva costume.
O zi frumoasa din toate punctele de vedere, ca in rest sigur va fi calduroasa.
Gabriela si baietii
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
Salut!
PS Raluca, nu te-am uitat, iti raman indatorata pe viata, poate reusim sa ne vedem si sa-mi iau revansa.
Andreea, stai linistita, nu este nici o problema... Numai ca eu nu am avut ieri deloc vreme sa ma uit in fisierul ala, dar am primit asigurari ca textul se afla de duminica acolo... O sa verific azi......
Stefana... am gasit o solutie si pentru tine... Doar ca am nevoie de seria si nr de la buletin si suma exacta platita pt cele 2 zile... Te rog sa mi le trimiti pe Messenger azi... Mai departe ma descurc eu...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Neata la un ness rece, ca e prea cald in birou.
Fetelor, va astept de pe 1 iunie pana pe 4 iunie in Parcul Expozitiei. E un fel de targ cu produse pt copii si voi merge si eu cu accesorii si articole party, mascute, jucarii si jocuri si bineinteles cateva costume.
O zi frumoasa din toate punctele de vedere, ca in rest sigur va fi calduroasa.
Gabriela si baietii
As vrea si eu un ness... Dar nu mai beau cafea de aproape 3 saptamani:(
Gabriela, vezi ca ai fost mai rapida decat mine si ai aflat despre 1 Iunie? Ieri, eu am avut fff mult de munca (ca in tate zilele din ultima vreme, de altfel). In plus, mama mea a fost internata la spital la Pascani de urgenta, cu perfuzii si tot tacamul. Probabil urmeaza si o operatie la un picior (din cauza unei infectii!), asa ca sunt disperata din nou. Am impresia ca este un blestem de care nu mai reusesc sa scap. Numai rele pe capul meu...:((
Sa stiti ca nu am vrut sa va stric ziua... Dar simteam nevoia sa ma descarc...
Pupici!
E si maine o zi!
GabrielaG spune:
Raluca, multa sanatate mamei tale. O sa fie bine pana la urma, nu mai fi fatalista. Totul trebuie sa fie bine.L a asta tb sa te gandesti.
pupici,
Gabriela si baietii
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Raluca, multa sanatate mamei tale. O sa fie bine pana la urma, nu mai fi fatalista. Totul trebuie sa fie bine.L a asta tb sa te gandesti.
pupici,
Gabriela si baietii
Saru'mana! Pai eu la asta incerc sa ma gandesc, dar nu-mi prea reuseste...
Ma duc la munci acum, ca aseara nu am mai reusit sa imi termin toata treaba pe care o aveam de facut... Sunt din ce in ce mai aglomerata... Si e asa cald, atat afara, cat si in birou... Si avem aer conditionat, dar nu se da drumul, ca o colega are "dureri de spate"... Asa ca murin acolo 12 oameni...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Tot eu... n-am plecat inca!!!
Si tot cu o problema... de vreo 5 zile eu nu mai am deloc pofta de mancare... Orice as avea in fata (chiar daca este ceva ce imi place ff mult), nu pot manca... Dar nici nu am senzatia de foame...
Stiu ca intr-un fel ar trebui sa ma bucur, dar la fel de bine stiu ca nici nu e sanatos ce fac eu...
Ce sa fac???
E si maine o zi!