Iasule, mandra cetate (33)
Raspunsuri - Pagina 10
adi69 spune:
Multi ani traiasca,multi ani traiasca ,laaa muulti aaani!
La multi ani Raluca,sa ne traiesti si sa fii fericita si implinita toata viata!
Sanatate multa si mamei tale si mult succes la operatie!
Ce varsta frumoasa 26 de aniii! Unde nu mai am eu acum..Traieste -ti cu bucurie anii care-i ai ca nu se mai intorc...niciodata...
Multi pupici si multa simpatie din partea noastra!
Adriana
papa-bun
palmyrah2002 spune:
HAI NOROC SI LA MULTI ANI !
Sa fii sanatoasa in primul rind,sa ai o viata senina si fericita alaturi de cel pe care iubesti !
Multa ,multa sanatate mamei tale!
clauf1000 spune:
buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 10 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...
ralnied1 spune:
Multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
belnicol spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Fetelorm intreb si eu poate ma puteti ajuta, desi imi e foarte rusine. Aveti cumva vreo masa plianta pt adulti, ca sa o folosesc la targ. Ar fi ideal din plastic sau plianta, ca sa nu fie foarte grea. Multuemsc mult,
Gabriela si baietii
Gabriela, am ceva dar nu e chiar din plastic. E o masa de aia de picnic, cu picioarele incrucisate care se string, din placaj. Are cam 80x50 si inaltime vreo 70cm (ochiometric vorbind!). Nu e prea mica pentru ce-ti trebuie tie ? Daca tu crezi ca ti-e de folos si nu gasesti ceva mai bun cu cea mai mare placere.
nicoleta si matei
adda spune:
La multi ani, Raluca! Sa ai o zi frumoasa si linistita alaturi de cei dragi!
... si o nunta minunata in iunie!
aime spune:
La multi ani, Raluca!
26 de floricele de la mine
si
mare si frumoasa impreuna cu un de la Vladut
sa fii sanatoasa, fericita si sa-i ai sanatosi pe toti cei dragi tie.
Numai bine si casa de piatra si cat de poate de rapid ....sa fie a voastra...
Stiam ca Darria duminica trebuia sa plece la spital, dar de atunci, nimic????? Sigur isi tine bebelina in brate!!!!
aime si Vladimir in mai
herra spune:
LA MULTI ANI RALUCA!!!
ei, tinerete - tinerete!
si Vlad, cu ale sale www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal si www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta