Azoospermie - cap 3-
Raspunsuri - Pagina 4
andrabirni spune:
Miki,Nusy,Pisix,
Sa dea Domnul ca azi, intr-o asemenea zi mare, sa ne asculte si sa ne dea cea mai mare comoara pt noi.Tuturor le doresc asta...toate asteptam.Eu sunt bine, azi am o zi incarcata, dar o sa ma strecor sa vad ce mai faceti voi.
Pentru toate Elenele si Stefaniile, un sincer "La multi ani!".
Pupici...
A..,am uitat pe cineva:Copilutzu' , ce mai faci?Nu mai zici nimic?
nusy spune:
Andra:multumim de urari...si tie la fel.
Cred ca ai vrut sa spui "Constantinele" nu "Stefaniile",asa-i?
Nusy
miki-miki spune:
Andra sa dea DD sa ne asculte si sa ne trimita comoara () cat mai curand.
La multi ani Elenelor, Constantinelor si Constantinilor ! E cineva pe aici?
Ella maine la dr S. Iti urez succes si sa ne spui si noua noutatile. Schiteaza-ti pe o foaie tot ce ar tb sa-i spui( boli de care a suferit, antibiotice pe care le-a luat in ultimul timp, radiografii, tratamente pt imbunatatirea spermogramei si orice altceva care l-ar putea ajuta pe S in stab tratamentului ). Bafta!
Nusy, Copilutzu, Pisix, Bubulina,Andra, Ella, Elise, Tabitha, Michelle Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Miki
Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD
andrabirni spune:
Nusy,
Era prea de dimineata cand am scris.... ma intelegeti voi...Eu am avut o zi super grea, asa ca ma iertati ca am scris Stefania in loc de Constantina......
nusy spune:
Andra:no problem.....
Ella72:asteptam deseara vesti!!Bineinteles,BUNE!
O saptamana frumoasa si usoara va doresc!Eu...tot in concediu.
Nusy
andrabirni spune:
Nusy,
Stai linistita ...nu te las singurica.Poate ca fetele s-au transferat la oligo...si nu-mi zic si mie cum.
Cum e in concediu?
miki-miki spune:
Eu sunt tot la azoo dar nu am intrat pt ca nu am nimic nou de spus.
La dr S ajungem sapt viitoare din pacate.
Eu o astept pe Ella cu vestile.
Miki
Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD
ella_72 spune:
Buna fetelor!haideti ca nu va mai "fierb".......am fost ieri la Doctor S.Mi-a facut o impresie foarte buna si trebuie sa va spun ca sunt mai optimista Am discutat despre multe , am aflat foarte multe chestii pe care nu le stiam .....
Dar s-o luam cu inceputul.....va spuneam ca sotul meu a fost diagnosticat mai intai cu oligo.. si apoi , cu azoospermie.Dr.S.i-a dat o serie de analize de facut (analize generale...sange,glicemie...) si o ecografie testiculara si sa ne vedem peste trei saptamani .Mie mi-a dat un grafic al temperaturii bazale , ca sa vada daca am ovulatie...si cam atat....in linii mari .. Dar se merita o discutie cu dumnealui ...macar ca te incurajeaza moral ...Mie mi-a zis ca nu-mi garanteaza BB intr-o luna de zile , dar crede ca la anu' in februarie , cand voi implini 35 de ani ..sa am pe BB in burtica .Doamne ajuta !Acum...ne apucam de analize,temperaturi si alte chestii ...si mergem inainte ...Mai poate fi o problema la sotul mea ...sa aiba varicocel ...si atunci e mai dificil ,,in functie de marime ...ii poate da tratament sau trebuie operat ...Sa speram ca nu se ajunge pana acolo .
Cam astea s-au intamplat ieri .....Va pup pe toate si ...curaj...
Apropo de asta .....stiti cazuri rezolvate de Doctor S. ? Adica BB-ei adusi pe lume "cu ajutorul" Dr. S ?
Pupici...si fruntea sus!