Azoospermie - cap 3-

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Salutare tuturor
Intru si eu in clubul vostru dc ma primiti ca la noi e aceeasi problema ca si la alti . L-am decoperit pe sotu cu oligoastenoteratozoospermie si ni s-a zis clar numai in vitro am putea avea copii. O sa incercam sa facem tot ce ne sta in putinta o sa mergem la urolog o sa facem si analizele hormonale etc etc si pana la urma ce vrea Dumnezeu o sa se intample........;
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna fetele....bine ai venit printre noi , miruna...sa de-a Domnul sa fie bine pt toata lumea!!

fetele mele cu experienta...am dat de naiba...
am sunat la cab.unde a facut sotul spermo , va aduceti aminte de rezultate..ca cica is gigeii vii dar imobili...dar abia azi mi-a dar si spermocultura...si mi=a zis prin tel.ca e pozitiva...
ce inseamna asta?? ca ma dau cu capul de toti peretii..abia imi revenisem din socul spermogramei...si uite aici surpriza...cica iau facut si o antibiograma...(parca asa zicea tanti de la tel).

offffffffffffffff....de ce nu erau de ajuns problemele mele!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Floare de colt dc spermocultura a iesit pozitiva inseamna ca sotul tau are o infectie si tb sa faca tratam conform antibiogramei. Ar tb sa te bucuri ca s-a gasit ceva si ca exista o rezolvare cu antibiotice. Dupa tratament ai sa vezi ca gigeii isi revin .
Pupici!

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor va iubesc din suflet !
Miki iti multumeeeesc mult, tocmai frecam toate formurile sa vad daca gasesc date de contact
Elise, ma bucur ca ti-ai mai revenit; si totusi...scuze ca imi bag nasul dar nu mai bine FIV si abia apoi adoptie ?
Miruna79 - iti urez si tie bun venit intr-un grup sufletist, informat si optimist care cu siguranta te va ajuta sa treci mai usor peste toate si poate chiar te va ajuta sa gasesti mai rapid si facil solutii ...

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

oare dece oi fi io asa de panicoasa ??!!
voi nu stiti??

noroc de voi ca ma mai temperez....ca eram asa de intunecata la fatza..abia asteptam sa merg acasa cu scandal...la al meu...ca dece nu e bine la el?!!
de parca el saracu nu are dreptu sa aiba ca omu probleme ...ce numa io sa am tot felu de zaconii??

merci miki ca mi=ai raspus asa de rapid!!

m-am calmat...acu...sa mergem dupa analiza asta,sa vedem ce tratament avem...si dupa aia sa trecem pe naturiste!!!

citindu-va pe voi...imi dau seama ca sunt abia la inceput de drum!
cat curaj da=ti dovada voi !!!
va pup...si va doresc bafta la bebici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

fetele mele dragi!!!
Apropo de "lins rani"....io..le-am tooot lins pana mi s-a uscat limboaca...(hai ca parca ma vad la la sub. "de la forum adunate..." ).
NU va suparati pe mine, sunt cu moralul la pamant, nu vreau sa dezamagesc pe nimeni..."m-a trantit" dr. sambata ...de m-a trezit la realitate...mi-a zis..."fatooo nu mai pierdeti timpul ca azoo. este ireversibila "....
Sotzul era de fata...si ..am hotarat sa mergem pe I.A.D. Si lasam ultima incercare FIV.
Sper sa reusim!!!
O sa va mai vizitez pe aici si sa va mai povestesc ce am mai facut.

Va pup !!!
Multa Bafta !!
Sa va ajute Dumnezeu sa va tineti puisori in brate !!!
Va iubesc!!
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine cand mi-a fost mai greu!!!
Elise sa va ajute Dumnezeu sa reusiti cu FIV.

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

COPILUTZU ......fii optimista , ce Dumnezeu.....si noi suntem acum tot la capitolul "Azoo..." si nu ne lasam....la inceput sotul meu a fost cu oligo....vreo 100.000 de si dupa un tratament de 3 luni cu undestor si vitamina E ...am ajuns la AZOO....deci ....mai rau decat la inceput...a facut pauza 2 luni dupa tratamentul acela si astazi e la Medsana sa repete analizele hormonale si spermograma...dar sa stii ca nu ne lasam....si noua ne-a spus la inceput un Doctor renumit ca nu are rost sa incercam ceva tratamente ca nu sunt sanse....
Am fost la Dr.S. si ne-a spus ca trebuie sa incercam tot ce se poate , sa nu ne lasam asa ...din prima...
La voi care e situatia ? A fost AZOO de la inceput ? La Dr.S. ati fost ? E usor sa spui FIV ...dar stii ce implica asta , nu ?
Fruntea sus si nu va lasati ....Eu tot mai sper ca Cel de sus are ceva pregatit pentru noi toate ...prea mult iubim copiii si Doamne -Doamne o sa ne rasplateasca ...o sa vezi....
Multi , multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

ella
noi stim de azoo de foo 10, 12 ani..nici nu mai stiu de cand...Aveti grija cu vitamina E ptr. barbati , luate in cantitati mai mari duce la Azoo. Citeste prospectul!!!
Noi mergem pe IAD cum am mai scris ca ..la alti dr. nu se mai pune problema ca nu mai vrea sotzul sub nici o forma.
A factu biopsie testiculara dar...nu am inteles mare lucru din rezultat.O sa scanez rezultatul si il pun aici poate imi traduce-ti si mie!!
Ella!! Si sa va ajute Dumnezeu!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
"Cand am incetat de a mai fi copii,am si murit"

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

copilutzu ...... stiam de vitamina E , dar daca doctoru' asa a zis.....stii cum e .."doctoru' are dreptate "..si din pacate n-a avut... mai rau i-a facut....la fel si Undestorul ..trebuie luat o zi da, o zi nu....iar sotul meu a luat in fiecare zi timp de trei luni....iti dai seama ....
Asa se intampla cand nu e medicul pregatit ...in fine ...sa speram ca nu i-a cauzat foarte mult ...
Legat de problema ta ....ce sa zic....tu stii mai bine ..cred ca dupa atata timp te-ai cam saturat..tot ce pot sa-ti spun e ca sunt alaturi de tine , sufleteste ..si sa nu te lasi ...e ceva pregatit pentru tine ...acolo sus ...stii tu...
Inca o data ..fruntea sus ..si mergem mai departe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

buna fetelor,

Este prima data cand scriu la acest subiectsi sper sa ma primiti si pe mine. Va citesc inca de la inceput dar nu am indraznit sa scriu. Si sotul meu a fost diagnosticat cu oligoastenoteratospermie si am trecut destul de repede la IAD pt ca nu erau sanse pt altceva. Si uite asa am ajuns la a -8-a nereusita. Intre timp mi-am gasit si eu buba: prolactina marita. Acum incerc ca o tratez...si sa mai fac 1-2 IAD, daca nu trecem la FIV.
copilutzu: am vazut ca vrei sa faci IAD. Spune-mi te rog daca ai idee daca se mai face IAD in alta parte decat la Giulesti.
Va pup pe toate fara exceptie,
Adhnana

Mergi la inceput