Azoospermie - cap 3-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Aurelia77 tu nu faci tratament pt stafilococul alb? Eu cred ca il ai si tu si degeaba face sotul tau tratament dc nu te tratezi si tu. Tie nu ti-a iesit la analize? Ai intrebat dr dc e nevoie sa faci si tu tratament?
Stafilocul meu are alta culoare e auriu si dr meu ginecolog ne-a dat la amandoi tratament. Nu cumva tb sa faci si tu tratament?
Elise si al meu ma amana de 3 luni cu o spermograma la S si nu stiu cat o sa mai rezist. Sper ca luni sa reusesti sa-l duci la dr.
toata gashca.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Gabiu: draga mea,eu iau tinctura de muguri de coacaz negru in asociere cu cea de mladite de zmeur ca sa scap de chistuletele de pe ovar.
Aurelia77: ma bucur mult pentru voi ca v-au iesit hormonalele bune.Bafta!
Miki, Andrabirni :
Pt.toate fetele un week-end placut!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Miki fac si eu tratament(augmentin) dar doar 5 zile am facut din ziua in care mi-a venit ciclul si polidin 2 pe zi.Dar mi s-a spus ca acest stafilococ nu este ca cel auriu care se transmite mult mai usor este ceva uretral .Nu am inteles prea bine dar oricum am luat si eu tratament.Nu puteam incepe o data cu el pentru ca eu facusem inseminare si nu stiam ce s-a ales de ea.
Nusy pentru sotii vostrii care nu vor sa faca ce trebuie.Asa nu se mai poate.Dars a stiti ca pentru ei socul este mult mai mare decat pentru noi atunci cand afla ca au o problema.Eui am sperat intotdeauna ca el sa nu aibe probleme pentru ca stiam ca va fi mai greu.Dar totusi mi-a facut o surpriza si s-a composrtat exemplar ,so far.
Asa ca eu cred ca problema trebuie rezolvata cu tact si apelati la latura lor sensibila.Trebuie sa-i mai si intelegem.Sunt facuti dintr-un alt aluat.
Pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Aurelia nu-l mai certa pe sotul lui Nusy pt ca e cel mai cuminte de aici. Isi ia singur pastilele si cand le termina spune ce mai vrea, se duce singur la analize. E un exemplu de invidiat!
Cred ca era pt sotul meu si al lui Elise. Pt al meu nu cred ca ajunge numai una, ii tb un camion de.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Asa e,Miki are dreptate!!!
Ai multumiri din partea sotului meu ca l-ai scapat de si

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nusy, am luat si eu tinctura de mugur de zmeur si am scapat repede ( cam in 20 zile) de chistul care s-a incapatanat sa ramana pe ovar chiar si dupa menstruatie. Asa ca da-i inainte. Cat priveste chistuletele de pe ovarul care n-a lucrat in luna in care ai facut monitorizarea, ei bine ele dispar la ciclu. Pentru a te convinge poti face o echo in z.2 sau 3. Eu asa am facut si iti spun sigur ca ele dispar, de fapt sunt foliculi mici, care nu apuca sa se mareasca, lucru care e bun, pt. ca tie iti trebuie un folicul dominant nu mai multi si mai mici.
Drept dovada iti spun rezultatele de la ultima echo:
ov.stang - folicul dominant 27 mm + 4-5 foliculi mici de 8-9 mm
ov. drept -aspect polichistic
endo-8 mm.
Nu te impacienta, da-i inainte

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Buna, fetelor!
Nu prea am mai scris de multicel timp si asta pt ca stam deocamdata pe loc.Maine seara se duce sotul la dr S si sper sa inceapa cat mai curand tratamentul.Alfel, astept noutati de la voi.
Va pupi si maine sper sa va scriu de bine.

Mergi la inceput

Gabiutzule,mersi mult pt.incurajari...sa stii ca-i dau inainte cu tincturile...Mi-a spus d-na de la plafar ca mai are o clienta care ia aceleasi tincturi ca mine si e foarte multumita de ele..cica i-au crescut si temperatura corpului....ceea ce am simtit si eu pe pielea mea azi cand,in ziua 5 fiind, am avut TB 36.9(de obicei o aveam in perioada asta 36.6-36.7).Si de sapt.viitoare incep si cu maca ..si poate-poate o iesi ceva(avand in vedere si imbunatatirea situatiei sotului).Pe 19 vreau sa merg si la Dantes la eco(in z13) ,trebuie sa sun maine sa ma programez.
Andra, te asteptam cu noutati(despre schema de tratament).
Orchis :mai da un semn!
In rest...va pup pe toate

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Buna tuturor ! Nu mai trece nimeni pe aici ? Ati plecat toate la oligo ? Andrabirni.......asteptam vesti.....
Eu sunt foarte suparata....va spuneam ca Dr.S.i-a dat trimitere sotului meu sa faca o ecografie testiculara...ei bine....i-a iesit la eco ..un nodul pe testicolul drept ...nu stim inca despre ce e vorba ...trebuie sa ne vedem cu Dr.S. Stiti cumva ceva despre vreo chestie d-asta ? Eu sunt foarte speriata ...simt ca s-au spulberat toate sperantele...sunt distrusa...sotul meu e mai optimist , sau ..asa pare...
Ati mai intalnit asa ceva sau aveti cunostinta de asa ceva ? Va rog ajutati-ma ca simt ca nu mai pot....nu stiu ce sa fac....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Sunt si eu p-aici nusy! Intr-adevar nu am mai scris de ceva vreme dar din umbra tot va urmaresc!
In urma analizelor pe care le-a facut (la dr. S.), sotul meu a venit cu o sacosa (nu exagerez!) de la farmacie: antioxidanti, in general, toate de plante. La asta se adauga si cele strict homeopate luate de la farmacia specializata. Asta se intampla aproximativ acum o luna. Astept acum sa vad ca nu le-a inghitit degeaba!!

Va pup,
orchis

Mergi la inceput