agentia de presa
Raspunsuri - Pagina 4
ana_miti spune:
Buna,
Ma alatur si eu acesti grup de presa. Eu sunt acasa de 1 an si 8 luni de cand am nascut, si mai m de stat acasa ceva vreme. daca nu aveam puiutul cu probleme....m-as fi dus inapoi la servciu. Si eu lucrez la un post TV local. Super meseria asta. Cineva spunea , ca daca iti intra microbul asta in sange greu te mai vindeci!
Bafta la examene....celor care sunteti in sesiune!
http://www.cat.pscomp.ro/yap/
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos
ana_maria222 spune:
bine ai venit ana si multumim pt urare!
fetelor...poate imi impartasiti si mie din experientele voastre...vi le vi spune si eu pe ale mele..cam putine e drept..dar poate asa vad toti membrii de ce e meseria asta asa de frumoasa!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
danitin spune:
Salut!
ana_mitiBine ai venit printre noi. Imi pare rau ca puiutul tau are probleme. Sper sa ai colegi si sefi mai buni ca ai mei. Eu am stat doar 6 luni acasa, in rest m/am intors pe baricade dar evident ca nu mai puteam lucra la randamentul dinainte asa ca, incet, incet m/am trezit data aproape complet la o parte si am mai incasat si niste lovituri sub centura urate de tot. De exemplu, o colega pe care eu o adusesem in tv m/a reclamat la Fortele de Munca ca sunt in CIC si cu toate astea vin la lucru...Acum m/am mai redresat dar oricum am pierdut enorm pe plan profesional in perioada cat am stat departe de iures.
ana mariaPai daca ma pui sa pove despre munca in tv nu ma mai opresti pe urma. Cel mia mult imi plac stirile, e cel mai alert domeniu si cel in care ma regasesc, ca fire. Si aici insa sunt multe clipe grele. Acum o luna am primit un apel sa mergem la un spanzurat. Nu punem noi prea mare accent pe stiri din aste dar trebuie verificat ce si cum. Si cand ajung la fata locului aflu ca pe tip il gasise spanzurat feita lui de 3 ani. Doamne, gata am fost cand am vazut fata feitei si ochii ei socati. A trebuit sa ies urgent din casa si sa aprind o tigara sa ma linistesc. Teoretic nu trebuia sa reactionez asa dar ... nu am putut. Nu am dat nici un fel de stire pe tema dar toata chestia mi/a ramas in minte. La extrema cealalta sta urmatoarea scena> mergem, la Gataia, o localitate inundata si anul trecut, si anul asta. La un moment dat, in fata unei case in care apa nu intrase un tip ne roaga sa/i filmam fetita / o gagalice de vreo 2 anisori, ca poate o dam pe tv. Colegul meu, cameraman, tatic si el ii face omului pe voie dar a mica se sperie de camera si se repede in bratele tatalui. Clar nu aveam de gand sa folosim secventa respectiva. Era doar asa, o chestie.... Peste vreo doua zile vad head/ul facut de cei de la montaj la inundatii. Personaj central, fetita respectiva. Scena cu fugitul in bratele tatalui, prinsa intre imagini cu apele care navaleau peste camp si cu muzica de rigoare arata cu totul altefl. Zici ca abia o salva...Nici asta nu a fost corect.
Ma apuc de lucru. Va dores o zi buna si hai sa povestim.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
ana_maria222 spune:
wow..astea da intamplari!!
eu nu am nimic palpitant de povestit....pot spune doar ca imi placea extrem de mult atmosfera din redactie....era agitatie...eram multi...toata lumea scria..toata lumea vorbea..o nebunie ! Imi placeau meciurile pe stadion mai ales ca mergeam la cele ale echipei mele favorite : Dinamo!! Si la presa erau super locurile.....ah...ce super era...m-a cuprins melancolia!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
danitin spune:
Ana Maria / miercuri joaca Poli cu Dinamo, eu sunt din Timisoara si merg la meci in calitate de reporter.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by danitin
Ana Maria / miercuri joaca Poli cu Dinamo, eu sunt din Timisoara si merg la meci in calitate de reporter.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
vrei sa ma oftic??? vrei sa mor de inima rea???
multe poze
HAI DINAMO!!!!
danitin spune:
Salut. Ana, raspund eu ceva mai tarziu dar am fost prinsa cu o gramada de treburi. Nu e chiar asa grozav sa mergi ca reporter. Trebuie sa fi mai mult cu ochii pe oficiala si in tribune decat pe teren. Ca fazele de joc le prinde cameramanul si iti spune time codul, dar tu trebuie sa ii atragi atentia lui daca apare vre/un banner deosebit in galerie, daca intervin jandarmii sau daca unul din oficiali da cu pumnii in geamuri.
Fug ca plec pe teren....
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
ana_maria222 spune:
cand mergeam eu era altfel...noi faceam cronica meciului...
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Lona spune:
Dana, la faza cu head-ul dadeam tot montajul afara!
Nu se face asa ceva, ca sa nu-ti spun ca ultima decizie a CNA referitoare la protectia copiilor este foarte limpede. Poate va lipeati de o amenda/sanctiune!