FIV 74
Raspunsuri - Pagina 12
iliuta spune:
Da Moni......de stres si de bani, ca iar m-ar fi costat o gramada de bani
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
smita spune:
Buna!
Cristinici FIV il fac la Giulesti cu dr. Niculescu si dr. Cocei.
Maine fac primul diphereline si pe 02.06 merg la eco.
Moniland si eu te tin minte din dec., ai dreptate, acum se prinde pt. ca este cald.
MRL cred ca ieri la eco ne-am vazut pe hol, eu asteptam la dr. Niculescu desi ajunsesem cam devreme.
Va pup.
Sa auzim de bebe!
medamaya1 spune:
Buna fetelor.
Avalon, AC se iau o luna inainte.
Moniland, Mrl, Puiramy, Iliuta, Smita, multa bafta in continuare.
Andicu, incearca sa stai linistita, intr-adevar cele 2 saptamini de dupa ET trec foarte greu.Tin pumnii strinsi pentru 1 iunie.
Va pup pe toate, toate si va tin pumnii.
Edyna spune:
[red]iliuta, cristinici, moniland, MRL, antosit va multumesc mult pentru sustinere, dar se pare ca nu a fost sa fie luna aceasta. Ieri am mers la clinica pentru prima injectie, dar din cauza ca ultima vreme am avut o usoara durere in partea de jos a burtii, am mai facut o ecografie. Deci, se pare ca am in uter niste cheaguri de singe, care cel mai probabil se vor elimina la prmul cm. Medicul a zis ca e cel mai bine sa renuntam luna asta. Am fost un pic deprimata ieri seara, dar acum cred ca asa e cel mai bine. O sa astept pana toamna, am vazut ca mai multe fete se pregatesc pentru toamna, deci va fi mai usor, pentru ca v-om fi impreuna.
cristinici eu stau in Belgrad si fiv-ul il fac tot aici, la aceias clinica la care l-am facut si pe primul. Dar daca aman pana toamna, mai vad poate schimb si clinica.
moniland[/red] urma sa fac protocolul lung, deci sa incep cu inhibarea ovarelor in ziua 20.
acum mai am o intrebare, daca ati avea de ales pentru fiv intre o clinica la care se fac cam 100 fiv-uri pe an dar se lucreaza individual, e totul super dragut si frumos.... si o clinica la care se face fiv in loturi de 30-40 la fiece doua luni si unde tot e curatel?
acum va cuprind pe toate si fetele din protocol sint alaturi si ma gindesc la voi. Dea domnul sa fie cu noroc.
MRL spune:
Edyna, bine ca ai mai facut inca o eco ca sa vezi ce se intampla. Ai sa vezi ce repede trece timpul. Te pup dulce si ai inca putina rabdare.
smita, daca ai intrebat pe cineva daca dr. Niculescu este acolo sa fi sigura ca eu ti-am raspuns. Mi-ar fi placut sa vorbim.
Avalon, eu inainte de a incepe FIV am luat 3 luni cicloproginova, nici eu nu suport anticonceptionalele, pe timpul studentieie am incercat dar imi era foarte rau de la ele.
Moniland, mai mult ca sigur ca joi o sa stiu cand o sa aiba loc punctia. Iti tin pumnii pentru astazi sa vi cu vesti bune. Te pup
puiramy, andicu ma gandesc la voi sa fie bine.
antosit, medamaya1, cristinici va pup dulce
ingeras26a spune:
MRL, suuuper productie! felicitari si tine-o tot asa:)
Moniland tin pumnii pt astazi!
Edyna, vezi cam care este rata de reusita, ca asta conteaza! Poate scapi de chistulete mai devreme si te apuci de tratament! Doamne ajuta
Cat despre perioada, eu auzisem ca primavara-vara se prind cel mai bine...
Avalon, mie imi daduse din z1 pana in z21 (la protocolul lung), numai ca, din fericire, nu a mai fost nevoie:) Daca mergi pe protocolul scurt, nu mai iei. Poate iti recomanda unele pe care sa le tolerezi.
Mamica de globuletz, incerc sa ma bucur, dar e greu, ca indif cat de bine merge, tot esti stresata...promit ca o sa incerc
Andicu, drum bun sa aveti catre casa si sa ne dai de vete in vreo 10 zile ca ... faci pp des si ca te dor sanii, dar nu ti-e greata! o sa vezi ca o sa ai o sarcina usoara!
Pupi si bafta multa celor care sunt in protocol acum!
Ingeras 9+
Liana30 spune:
Moniland tin pumnii stransiii!!!
MRL
cristinici sunt foarte ocupata de aceea mai mult noaptea intru
andicu drum bun io tin pumnii!!
va pupacesc pe toate!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
puiramy spune:
FLORI 76, EDYNA, CRISTINICI, ANTOSIT, MEDAMAYA- va multumim pentru tot si sa stiti ca e super bine sa ai pe cineva in spate care te sustine si te incurajeaza.
MONILAND- Mult succes la stimulare si sper din tot sufletul sa reusim toate.Bafta multa!!!
Eu sunt bine, astept ziua de vineri sa merg la ecografie si sa stabilim data punctiei.
Sper sa nu te doara injectiile.
MRL- Sa ne spui cand stabiliti data punctiei.Stai foarte bine cu tratamentul.BRAVO!Mult succes in continuare!!!
Vineri pe 26 merg la ecografie.Injectiile nu ma dor, totul e ok deocamdata.Mai vedem vineri.
ANDICU- Ma gandesc zilnic la voi.Sper din toata inima sa se prinda si sa fie totul ok.Te pup si mai rezista un pic.
Pentru toate fetele care ne citesc si sunt alaturi de noi
Kariris spune:
buna fetelor!
multumesc Mishulina pentru ca te-ai interesat ieri pentru mine. informativ: la Marinescu la cabinetul particular o consultatie normala costa 150 Ron, o consultatie de infertilitate 150 RON, o eco transvaginala costa 150 RON. asa ca pe mine m-a costat ieri 310 RON, pentru ca mi-a facut 2 poze suplimentare la instalatie.
Si, m-am potolit de tot in privinta unei posibile sarcini pe viitor, pentru ca in afara faptului ca unica mea trompa e nefunctionala, am 5 fibromutze, toate situate in endometru deci exact in zona in care un potential embrion ar incerca sa nideze. Si mi-a spus ca nici o sansa sa se fixeze si sa ramana vreo sarcina pe un teren atat de "minat".
A fost uimit ca mi s-a facut fiv in aceste conditii spunandu-mi ca si un ginecolog simplu (nu unul specializat pe infertilitate) si-ar fi dat seama ca toata zona e compromisa si sunt sanse de 90% sa nu se prinda nici o sarcina ori sa fie data afara urgent de acele fibromutze.
No comment! E tardiv si chiar nu mai rezolva nimic! Tine de trecut si poate ca terbuia sa-si bata joc cineva de mine ca sa schimb vestita clinica Medsana. Ca eu cred ca daca erau scoase aceste fibroame, sansele mele ar fi crescut. Nu zic ca as fi reusit...dar cum poti face fiv cuiva stiind clar ca nu are nici o sansa?
Ce sa va spun ca mi-a spus ca asa cum ma prezint, el nu mi-ar face in veci fiv!
In rest ovare bune, frumoase, curate, fara foliculi, fara chisturi, colul impecabil...deci am si eu ceva bun!
Hai ca va pup ca am de facut o traducere si mai intru dupa ce o termin!
si.... am vorbit azi cu Andicu si e bine; cu moralul sta bine, totul decurge perfect pana acum, iar pe 1 iunie sper sa ne dea o super veste!