aparitia dintilor
![](images/user_man.png)
Cum s-au manifestat copii vostri cand au inceput sa le apara dintii?
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
diana904 spune:
Nervosi, siciiti, au "balosit" ca melcii, se trezeau noaptea plingind de durere, bagau degetelul in gurita si frecau locul respectiv. Eu am folosit Calgel, Eferalgan si Nurofen.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Luizax spune:
multe bale, ros tot ce prindea, mushcat din suseta, marait noaptea aparent fara motiv.
Luizax - karkotash shef!
![](images/user_man.png)
liviu`s spune:
Am inteles ca exista si produse homeopate gen Viburcol. Ati folosit asa ceva?
Apropos, cat a durat pana au aparut dintisorii din momentul primelor semne?
Luizax spune:
hi hi liviu..nam vesti imbucuratoare. Alex anceput cu maraiala de la 6 luni...dintii i-au dat la 11 luni .....fro 6 :))) pe care ii are si in prezent. Astept sa ii mai dea pentru ca balosheala continua..la fel si rosul....singura keste buna e ca nu mai maraie noaptea :))
Luizax - karkotash shef!
adi69 spune:
Dintii ca dintii ,sa vezi cum e la masele...
i se umfla gingiile azi si abia dupa vre-o luna de miriieli ii sparge maseluta...
Asta asa ca sa te incurajez...
Adriana
![](images/user_man.png)
liviu`s spune:
Super incurajarea. De apropape o luna baloseaza la greu (acuma are 4 luni), musca tot ce prinde, considera manutele sale bunicele, in schimb mainile parintilor delicioase... Cateodata plange fara motiv.
![](images/user_man.png)
dede spune:
a vomitat lapticu o zi intreaga,diaree, bale multe, suzeta "roasa" fara temperatura... lipsa poftei de mancare... pe sub gingie se vedea ceva alb... intai cei doi de jos... apoi cei doi de sus... multa rabdare.
DeDe
Luizax spune:
ce disciplinat e raducu mai dede..i-au iesit dintii ca la carte. Lu Alex ia iesit mai intai unu sus, porma unu jos......porma unu jos, si inca 3 sus :))))
Luizax - karkotash shef!
jade spune:
mi-ai luat subiectul din mana, ca zic asa... si noi avem exact aceeasi problema incepand de saptamana trecuta: balute cat cuprinde (isi uda si hainutele), roade tot, dar tot ce prinde si maninca mai putin. bine ca nu plange ... deocamdata ...
m-am uitat la gingiute, dar nu se vede nimic, asa ca ... asteptam ...
Mada si Andrei cel Nazdravan (4 luni si jumatate)
Danza spune:
he-he mai Liviule, hai ca-ti arat aici numai rezumatul la ceea ce suportam noi in aceste zile din cauza dintilor si dureaza deja de 1 saptamana si tot fara rezultat >>>> http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7430
Singura diferenta ca Danutz nu a avut bale niciodata si nici nu baga nimic in gura. Chiar mi-au dat si fetele sfat sa-i dau covrigei, pesmeti sa roada ca sa erupa mai repede - nimic nu vrea!!! Noi avem si o perie circulara din cauciuc in italiana massaggiatore, special indicata pt ajutarea eruperii dintilor, nici p'asta n-o vrea...Nu suporta, cred, din cauza durerii.
Aaaaa, gingiile sunt umflate de cateva luni:((((
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599