Simptome de sarcina! - 17

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Bubulina mea scumpa BRAVO! Imi place ca esti optimista! Nu ne-ai dezamagit deloc! Mie una nu-mi vine sa cred.. eram convinsa ca esti... nici nu stiu ce sa mai zic! Dar nu-i nimic! Mai incercam! Poate s-a speriat bb de noi.. atata galagie!!
Capul sus fetelor! Eu una va iubesc si va sustin fie ce-o fi!
Carmenutza

Pentru cele mai frumoase flori...

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

fetelor cred ca azi e ziua vestilor proaste.
am si eu una mica.eu cred ca o sa mai aman proiectul bebe,pt ca am auzit la sv ca s-ar putea sa ma promoveze luna viitoare.nu stiu ce sa fac.cu un ochi plang,cu unul rad.si chestia e ca la anul s-ar putea sa am ocazie sa plec in u.k.prin transfer din dubai in u.k.
cu dumnezeu inainte.
voi ce ma sfatuiti?
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bubule, nici nu ma asteptam... imi pare rau pt rezultat, dar luna viitoare sigur vei reusi! Te felicit pt optimist, asa iti sta bine!

Carmen, si pt tine imi pare rau, cel mai rau este cand ne dau sperante simptomele astea si ne pacalesc... Dar las' ca luna viitoare venim noi de hac neispravitilor!

Eu- raportez: inca nu mi-a venit... mai astept, cine stie, vreo mica dereglare... dar nici nu simt ca ar veni... probabil vor sa ma ia pe neasteptate!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Valicutza, am retinut eu ca esti f tanara? Tu chiar ca ai timp pt proiectul bb; eu te indemn sa nu pierzi ocazia cu transferul
DAR
sa nu uiti ca cel mai important in viata este sa fii mama, sa nu te lasi furata total de cariera
oricum va fi asa cum vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

dj mama:oricum chestia cu transferul de la anul nu e sigura 100%.
dar oricum in seara asta am vb cu al meu scump sot si ne-am decis sa continuam planul bebe ,dak dumnezeu zice ca e momentul potrivit o sa vrea o sa ne dea bebele,dak nu...
si oricum toate fetele au considerat ca nu sunt f tanara pt a avea un bebe,ca de am 22 ani,la anul cand o sa il nasc,dak e sa raman pana atunci ,voi avea 23.ceea ce zic eu e o varsta buna.
doamne ajuta.va mai astept cu pareri.
pupici dulci dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Avalon: in cazul asta toate sperantele mele sunt catre tine, ooooffff ce mult mi-as dori sa nu vina uratzii la tine... cand mai faci un test? incearca un Clear Blue maine sau luni, cu prima urina, daca nu apar pana atunci

Carmen:

Fetelor, va multumesc din suflet inca o data pentru ajutorul imens si sustinerea de care ati dat dovada! mai rar gasesti asa prietene!!! va iubesc mult! uite multi si un weekend frumos va doresc!

bubuleana
noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Valicutza, n-am zis ca esti prea tanara pt bb
E bine sa-L lasi pe Dumnezeu sa decscurce itzele
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Avaloaneeeeeeeeeeee stii nu??ca pumnii mei sunt gata de bataie sa'i pocneasca bine pe rushiii..si sa'i goneasca!!!!
bubule daca te mai aud vorbind asa stii tu cum..pe cuvant ca te bat!!!!ai sters nu ?acel cuvant

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mmmda..Bubu..cred ca o sa ti-o furi!!!
A venit armata?!Hai ca trebuie sa incepem numaratoarea..

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

raportez vesti proaste !
nu sint gravi, ba din contra azi Z1!
NASOL. am cam avut sperante, cit despre simptome, le-am avut pe toate, ca la carte.
nici nu ma mai gindesc la astea luna viitoare, ca iar ma iau toate alea. l-am speriat si pe al meu cu vomatu' pe strada.
si acum sint racita cobza ca nu am vrut sa iau antibiotice ca ziceam io ca na...poate...
azi m-am indopat cu antibiotice asa de razbunare.
IULIA
sa aud de bine de la voi m-ar mai incuraja putin. va pup pe toate.

Mergi la inceput