Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (18)!
Raspunsuri - Pagina 3
andreea_trend spune:
Hop si eu!!!!
Fetelor... io m-am saturat de licentza asta... parca trece asa greu timpul...... sa vedem daca mai zic asa si cand o sa fiu in ultima saptamana ... ... da cica marti avem sedintza foto si un party pt absolventi... fiind si ultima zi dde facultate .
Mami ... astept vesti de la tine ...
Georgi ... acu vezi cum faci sa alergi sa depui dosarul tot in ultima zii... ca de acu ai timp berechet
Iri... ai gria de tine... un si pt tine
Dany ... mah mai lasa fata in pace ... pofta buna
la toate optimistele...
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by iri_sori
Flavia multumesc mult
Georgi CE AI REZOLVAT CU DOSARUL?
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
Am povestit in cap trecut.E poveste lunga.Ideea e ca de maine incepe depunerea dosarelor.
Andreea acu pot sa ma duc in ultima zi ca dosarul e gata.Pana atunci ridic si cartea de munca si e totul OK.
Sa stii ca asa ziceam si io.Sa vina odata si sa treaca licenta ca stresul te omoara mai rau decat invatatul.
Cand dai?In ce zile?Sa fac io niste vraji sa iasa totul bine.
Danezo vezi ca si io am dus o pretena la dr ca nu putea sa faca bebel.Si mi-a promis ca ma pune moasa.Si cand a nascut s-a facut ca ploua.Asa ca am deschis si io umbrela si am lasat-o in pace..
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Andreea acu pot sa ma duc in ultima zi ca dosarul e gata.Pana atunci ridic si cartea de munca si e totul OK.
Sa stii ca asa ziceam si io.Sa vina odata si sa treaca licenta ca stresul te omoara mai rau decat invatatul.
Cand dai?In ce zile?Sa fac io niste vraji sa iasa totul bine.
Ia baga la fata niste vraji... cine stie poate poate...
Dau intre 3-7 iulie....
daniela_daneza spune:
Georgi,sper sa nu se razgandeasca,Daca Da , pacatul lor.Eu m-am oferit ...
Andreiuta, tinem pumnii! Sa nu uiti ce mi-ai promis!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
malla spune:
Mai apuc sa mai stau si eu pe DC... Terminai cu Andrei cu totul totului tot, adica papica, baica, masaj, jucat,ascultat muzica, culcat... acuma stau si umblu razna... e,...parca a trecut o vesnicie de cand nu am mai stat pe net... ceva noutati sunt???
Ce face mama mea? cum se mai simte? Sau m-a dat disparuta si nu ma mai recunoaste???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
daniela_daneza spune:
Nu , mama cum sa te dau disparuta.Vezi ca am intrebat de tine....Sunt bine.Terorizez "ciumafaia".Nepotul e ok?
Dany
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Andreiuta, tinem pumnii! Sa nu uiti ce mi-ai promis!
Dany
Mersi Dany... nu, nu uit... doar am promis
daniela_daneza spune:
Barcelona -campioana! Se bucura nepotul si eu pe langa!
Va pup si noapte buna!
Dany
daniela_daneza spune:
Nu am voie sa dorm inca !Trebuie sa sarbatoresc cu nepotul victoria Barcelonei !
A plekat sa ia sampanie!
Dany