Cea ma tanara mamica din lume!
Raspunsuri - Pagina 3
xenocid spune:
din Wikipedia
The first recorded incidence of a woman surviving a caesarean section was in Siegershausen, Switzerland in 1500: Jacob Nufer, a pig gelder, is supposed to have performed the operation on his wife after a prolonged labor. For most of the time, the procedure had a high mortality. In Great Britain and Ireland the mortality in 1865 was 85%.
*segmentation fault*
Fiquelle spune:
Wikipedia este demna de incredere ca sa fie citata ca sursa? intreb si eu , ca tot veni vorba...
geba2001 spune:
Mai sa fie...
Am vazut si fotografiile...
Nici nu mi-am pus vreodata intrebarea care ar fi cea mai tanara mamica...
Multe minuni sunt in lumea asta a noastra...
RaluD spune:
Mai, Xeno, am crezut ca ai intrat sa faci misto de asa o stire...
Mi-a stat inima-n loc.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
xenocid spune:
quote:
Originally posted by RaluD
Mai, Xeno, am crezut ca ai intrat sa faci misto de asa o stire...
Mi-a stat inima-n loc.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ah nu . Eu am intrat sa "fac misto" de astia care cred ca cezariana a fost inventata la Spitalul Municipal Galati
*segmentation fault*
Luna75 spune:
Multumim Briu pentru relatarea ta.Si pentru mine este prima oara ca aud asa ceva.Nu mi-as fi imaginat asa ceva.
Totusi,ma intreb oare cine a profitat de saraca fata?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
michelle7 spune:
unde ma intorc numai de pedofili dau . off. voi stiti ca 1 fata din 4 in SUA este molestata ,abuzata sau violata inainte de a atinge varsta de 18 ani? si multe abuzuri au loc la varste f. mici. acum nu-i cazul sa rasuflam usurati ca bine ca e in sua nu in romania.
In sua sunt multi pedofili , violatori etc - pt ca sunt prinsi. probabil si europa sta la fel " de bine" atata doar ca n-are nimeni timp de ei.
Jocelyn spune:
Nu observasem chestia cu cezariana. Pana la urma Wikipedia se contrazice...
I plan on living forever. So far, so good
Field_mouse spune:
quote:
Initial creeata de briu
Recordul nu a fost depasit nici in ziua de azi.
Si nici nu trebuie!
Iar pe pedofilii i-as fi impuscat cu mana mea, nu inainte sa fie torturatii!!!!
Idora spune:
Mi se pare ciudat, ca dupa cunostintele mele vastestiam ca poti ramane gravida doar daca ai ciclu.Cum e posibil sa-l ai de la varsta de 5 ani??
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg