mamici si copii!
as vrea sa mai aud despre nascuti pe 1 aprilie 2001 si 9 aprilie 2002 (ca ai mei).
Multu' mult.
Va asteptam!
Teo, Matei si Ioan
am si eu o fetita nascuta pe 1 aprilie 2001. Adevarul e ca trebuia sa vina in mai, dar am nascut-o cu sase saptamani mai devreme. Sa fie oare acesta motivul pentru care a invatat sa mearga foarte tarziu - 1 an si 5 luni - si inca nu vorbeste, cu toate ca are 2 ani si 1 luna? Nu stiu ce sa cred, dar recunosc ca sunt nerabdatoare s-o aud vorbind cu toate de ce-urile enervante uneori. Nu cred ca am totusi motive de ingrijorare, deoarece nu pare un copil cu probleme. Este o fetita vioaie si jucausa cu ochi frumosi, albastri si privire inteligenta. Probabil si tacerea este apanajul inteligentei. Veronica si Sara
Ceau!Sunt mamica unui baietel nascut pe 9 aprilie 2002 care este un smecher si jumatate .
Este un copil foarte vioi, sociabil si pupacios (pupa toate fetele din parc!!!!
Sa scrii si tu mai multe despre bebeii tai!!!!!!!
MAMICA LUI RARES.
Ione`
fetita mea s-a nascut pe 1 aprilie 2001 acum vorbeste, canta, spune poezii, pe care mai nou le combina : " trei iezi cucuieti, scoate coarne bouresti, ca mama te-o legana..." cu mancatul stam mai rau dar sunt multumita ca este sanatoasa. intentionez sa o dau la gradinita, mai ales ca a scapat de pampers subit, cam acum 1 luna . neasteptat de repede. scuze ca am vazut destul de tarziu subiectul.
esti destul de curajoasa sa ai 2 copii l-a un interval atat de mic de timp dar te admir foarte muklt pentru asta. sa-ti traiasca amandoi bbii si sa ne mai auzim pe aici!
monica si daria