Clubul nurorilor (52)
Raspunsuri - Pagina 13
SunSmile spune:
Radeti voi radeti, dar eu mi-am epilat parul din nas daca oi fi avut. Bhey asha putoare n-am mai pomenit. Am adunat toate "imputitoarele" din firma la mine in birou, mi-am pus un bradut parfumat pe mocheta si stau cu talpa pe el si tot pute. O sa ma descaltz de la usha si ii arunc direct intr-o punga, k sa-i bag in spalator!
Padi bun venit! Si eu sunt gemanutza! Si ma bucur ca ai soacra roshie k focul...ca eram in minoritate! Te asteptam cat mai des la povesti!
Fetelor eu ma tirez. M-a coplesit mirosul si plec sa-mi scot puiul afara. Asta daca nu incepe sa ploua pana ajung.
Va pup pe toate si ne auzim pe seara! Seara placuta fetelor cu care ma aud maine!
p.s. Nu am vesti de la prietenul meu. Azi a stat toata ziua la recuperare si doctorii inca nu si-au spus opinia. Cica la 7 au intalnire cu membrii familiei. Abia astept.....
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
camelia72 spune:
Nicoleta...hi,hi,hi... stiu da' mi' rushini...!
Padi,bine ai venit!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
NicoletaB spune:
Stau la bar in localul meu preferat... deodata intra pe usa cea mai
frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata...
Ma gandesc cum sa intru cu ea in vorba si comand o sticla de sampanie. Trimit chelnerul la masa ei cu sticla si un biletel daca doreste sa bem impreuna.
Ea citeste biletelul si imi zambeste, scrie ceva si imi trimite mesajul prin chelner.
Pe bilet sta: " onorate Domn, daca as bea cu dvs. din aceasta sticla, ar trebui ca in garajul dvs. sa existe cel putin un Mercedes, pe contul dvs. cel putin un milion, in pantalonii dvs. ar trebui sa fie 17cm, iar o vila in Insulele Canare ar fi deasemenea de dorit."
Eu citesc zimbind si scriu inapoi: "draga Doamna, in garajul meu se afla un Ferrari, un Porsche si un Mercedes, pe fiecare din cele 8 conturi ale mele se gasesc cate 2 Milioane, am case de vacante in Bali, Florida si Elvetia...
... insa niciodata - nici pt. cea mai frumoasa femeie din lume - nu as lasa sa mi se taie 6cm... asa ca va rog sa trimiteti sticla inapoi!
NicoletaB spune:
Proverbul zilei!
"Cata vreme seful meu pretinde ca salariul meu este mare,
Pretind si eu ca am multe de facut. “
NicoletaB spune:
Gigel îi spune mamei :
- Mama, ieri dupa ce-ai plecat de-acasa, a venit o tanti blonda si frumoasa si s-a dus cu tata în camera si...
Mama-sa îl întrerupe :
- Stii ce, sa repeti asta când vine taica-tu acasa!
Ajunge acasa tatal, mama îi face semn copilului, iar acesta reia:
- Si cum îti spuneam, mama, ieri când tu n-ai fost acasa, a venit o tanti blonda si s-a dus cu tata în camera si...
- Si ? Siiiii ??? - întreaba mama nerabdatoare.
- Si tata a tavalit-o-n pat exact asa cum te tavaleste pe tine de obicei postasul.
NicoletaB spune:
Un individ cu un câine intra într-un bar. Comanda o bere si zice:
- Am un câine foarte destept!
Dupa câteva minute:
- Câinele meu este cel mai inteligent! Lumea din jur se uita deja urât la el.
Paharul s-a umplut de tot când el afirma:
- Câinele meu vorbeste!
- Dar, bine, omule, ne crezi tâmpiti?! Cum sa vorbeasca un animal?
- Hai sa facem pariu! Voi îi puneti o întrebare si daca nu raspunde ma scoateti de aici în suturi, dar daca raspunde, faceti cinste!
- Bine, ma! Ia sa vedem!
- Ma animalule, cum se cheama chestia aia din piele cu care ti calul?!
Câinele se uita în ochii lor si spune:
- Ham!
- Asta a fost un latrat! Si-l scot în suturi pe individ afara.
Câinele se duce docil dupa el si-l întreaba:
- Trebuia sa spun capastru?
NicoletaB spune:
Se trezeste Ion de dimineata ca avea de crapat lemne. No, si se apuca Ion de crapat, când îl vede pe Gheorghe la poarta:
- 'neata, Gheorghe!
- 'neata, Ioane!
- Ce faci ma, Gheo? Nu vii sa ma ajuti la lemne?
- Nu pot ma Ioane ca îs beteag rau...
- No, tulai Doamne, da' ce ai ma Gheo?
- Boala gre' ma Ioane!
- Da' ce boala ai ma?
- Boala venerica...
- Ioi, ma... da' cum îi boala asta, ma?
- Pa' stii tu ma Gheo... ma doare'n pix de lemnele tale!
Vecinul îl abordeaza pe Badea Ion si îi spune:
- Stii ca ti-a murit soacra?
- !!!
- Ioane, stii ca ti-a murit soacra?
- !!!
- Ioane, nu ai auzit, ti-a murit soacra!
- Nu ma face sa râd ca am buzele crapate.
camelia72 spune:
Nicoleta...si eu care ma gandeam numai la prostii,sa-mi fie rushine!
Sunule,fuga la loto ca e de bine...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
NicoletaB spune:
pai fomei serioase sunteti tu si andreea
pt ca pacatuiti cu gandul
na ca ma-m facut REA
si ce bine ma simt ca stiu ca maine e ultima zi de lucru inainte de nunta
diadaniela spune:
Salut la nurori!
Ce faceti fetele?
Mai, trebuie sa va anunt si pe voi ,ca azi dimineata mi-a venit soacra..Norocul meu ,ca pleaca sambata !
Nicoleta ,tare rau ala cu Gigel!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana