Mamici de iulie - august 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 2
map spune:
cinta hai ca am ras copios cu Isabela ta
Cand plecati in Italia? Pisa am vazut-o si eu dar la Florenta nu am mai ajuns, am zis ca nu-i departe si ne putem duce in viitoare la un weekend lung. Distractie faina si vreme buna! Si sa ne aduci pozici multe.
Monica si
26+
pumpkin spune:
Mada_mxm, pastrez un autograf si pentru tine, ti-l scriu pe carutz ca nu o sa mai avem burtici pana ne vedem.
Dar trebuie sa ai rabdare pana in decembrie cand trec eu prin London. Sau vii tu mai repede in romania ? 
Miky
33 + si bebe 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie
NEW
Album intalnire 6 mai NEW 
cinta spune:
aaa... uitasem: am programare la 3D tocmai pe sambata dimineata. si am asa, o emotie amestecata cu teama. ca voi da cu ochii de bebe si parca nu ma simt pregatita. Am fost la un pas de a renunta dar ma tine barbatul de mana si nu ma lasa sa dau bir cu fugitzii. ca vrea sa isi vada printesa.
si acum, va rog pe cele care ati trecut prin asta, ce info pot sa cer: ca daca tot platesc macar sa nu plec de acolo tot nelamurita. De ex, voi intreba de circulara. Voi verifica inca o data sexul bebeului. Voi cere masuratori - lungime, greutate. Ce altceva mai pot cere ca informatii de la un 3D?
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
Kehleyr spune:
Cinta, nu stiu daca ce zic eu este specific 3D sau este valabil la orice ecografie, dar ar trebui sa iti mai spuna:
- pozitionare bb (cu capul in jos sau nu)
- structura, grosime, pozitie, grad maturitate placenta
- cordon ombilical bine structurat
- aspect, cantitate lichid amniotic
- un pic de morfologie fetala - se va uita daca inima are 4 camere, la rinichi, la membre etc. Mie nu mi le-a zis in detaliu, mi-a zis doar ca-s normale. Daca la 22 de sapt la morfologica a fost ceva atipic sa intrebi acum daca s-a schimbat
- flux de sange prin arterele uterine, flux prin cordonul ombilical
- lungime col, inchis sau deschis
Astea toate mi le-a zis mie azi la 32 de saptamani la ecografie. In mod normal iti spune el, nu trebuie sa intrebi tu.
cristina_ana spune:
Cinta, si eu m-am amuzat tare mult cind am citit de Izabela si pisica. Esti tare de tot!!!! 
Ai dreptate cu generatia urmatoare. Din cite am observat, se vor numi: David, Luca, Eric, Matei, Daria. Am trecut de generatia noastra de Cristina, Dan, Adrian, etc.
Fetelor,o sa va povestesc cit de curind cum au reactionat parintii mei cind le voi da vestea cu numele final.
Cristina, 33+
map spune:
cinta la eco acesta de diagnostic preanatal pe care-l vei face, fie el 3D sau nu, poti sa ceri informatii despre toate organele lui bebe. La mine a luat pe rand, inima, ficatul, rinichii, a masunat la cap tot ce se putea, ochii, nasul, buzele le-a cercetat o gramada sa vada daca au ceva crapat au ba, a masurat daca bebele primeste destul sange de la mine. Eu nu am intrebat-o ci mi-a spus ca va observa totul si-mi va explica tot ceea ce face. O sa vezi ce fain are a fie, nu o sa regreti ca ai facut-o, te simti si mai aproape de bebe ![]()
Monica si
26+
cinta spune:
de pe 7 pe 14 iunie vom fi in Italia, Map. Fetele de pe subiectul cu Italia au mai recomandat niste locusoare prin Toscana - ca e foarte frumoasa zona. Dar cum nu vom putea cuprinde totul, cu siguranta vom mai reveni. Mai ales ca avem si ryanair si easyjet aici si biletul e jumatate din costul la o alta linie aeriana ![]()
acum, intrebare pt cunoscatoare, pt ca eu de regula nu ma prea omor cu papa italiana: in afar de tiramisu, ce altceva sa vanez la capitolul delicatese? ca de fructe proaspete ma voi tine scai.![]()
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
pumpkin spune:
Cinta, hai mah, cum sa nu fii pregatita ? Eu daca as putea as face o eco in fiecare zi sa o vad pe fica-mea ! La ultima ecografie i-am vazut fatza pentru cateva secunde, pana s-a rusinat si s-a ascuns dupa manutze , e asa de frumoasa....La mine saptamana trecuta ultima ecografie 2D+3D a durat 30 minute si s-a uitat sa vada toate organele daca sunt normal dezvoltate si la locul lor. S-a uitat cu mare atentie la inimoara, apoi la ficat, stomac, rinichi, vezica, plamani, creier, la placenta, la cordon. I-a masurat fiecare os de la fiecare piciorus si manutza, s-a uitat la coloana, i-a masurat circumferintza craniana si pe cea abdominala. La tine cred ca mai poate vedea si lungimea colului. Si sa-ti spuna gradul de maturitate al placentei si pozitia copilului, cred ca asta e important. Succes la ecografie, o sa fie foarte fain. 

Miky
33 + si bebe 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie
NEW
Album intalnire 6 mai NEW 
MADYN spune:
Si eu i-am vazut fata lui BB, la ultima eco, si pe bune, seamna cu mine!
Parca ar fi fost mutritza mea in alb-negru, pusa acolo pe ecran! Nu-mi venea sa cred!
28+
meu drag
Bebelica
map spune:
cinta referitor la Toscana este locul din Italia unde m-as intoarce oricand. Sunt cateva orasele cocotate in varf de deal cat se poate de faine. Este o zona curata, marea la doi pasi (bine in Italia ete oriunde marea la doi pasi
) insa vara destul de aglomerata. Din fericire este aproape de noi asa ca sper sa mai ajungem acolo curand. Este cam scumputa este drept insa toata Italia este scumpa.
Noi am fost cu masina si am urcat pana sus la Carara, dar nu-ti recomand acum ca sunt niste pante cam aiurea de urcat, insa eu care-s cu culesul pietrelor nu am putut sa rezist. Insa nu eram gravida, asta era acum aproape 4 ani.
Eu toata sarcina nu am papat Tiramisu pentru faptul ca se face cu oua crude si nu poti stii cum este facut. Poti manca destul de mult peste in Italia, si fructe de mare. Eu pap mereu calamari la gratar ca-mi place (zgarci la gratar cu alte cuvinte
).
Monica si
26+