Clubul moldovencelor de peste Prut (29)
Raspunsuri - Pagina 5
alincic spune:
BALBINA ZILELE copiilor
Sami---10 iunie,Evelina---14 august,Loredana---25 septembrie.
Eu ma gindesc deja cum sa organizam ziua p/u Sami.CE sa cumpar,ce meniu(caci vor fi copilasii invitati).Ma Gindesc la local,dar nu vreau la MC donalds,daca nu gasesc ceva potrivit,cred ca va fi acasa.
Daca aveti idei bune si experienta,va roog sa ma ajutati.Sami inplineste 4 anisori,si as dori ceva mai special de cit in anii trecuti cind era mai mic.HELP ME PLEASE !!!
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
Davina spune:
Nata ma bucur ca ti-ai gasit in fine pantofi ,sa-i porti sanatoasa.
Lucia super ca v-ati odihnit la plaja in we .I-a placut laurei sa se balaceasca in golf ? Totul e scump acolo sau numai mancarea ?
Ieri m-am inspirat din albumul tau si am facut clatite cu brinza si stafide .
alincic poate fetele din Chisinau stiu un local .Poti invita un claun daca vrei ceva mai special ,o sa le placa copiilor.
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
alincic spune:
DAVINA,tot Alina esti?
Moldovenii nu stiu exact locul,eu am numarat de la urma si era loc 5.
Poate fetele ne vor spune mai concret.
EU acus fac lapticul pentru Lori,si ma culc si eu.Caci astazi am adormit cu copiii la amiaza,si de asta nu ma prinde somnul.
La intilnirea DC cu fetele a fost foarte bine,am cunoscut-o pe Corina si Natalia. Era asa de bine,de parca ne cunoastem de la scoala.
Si bineinteles ca am reintilnit-o pe Cornelia,colega mea de clasa.
Vai ce sunt dragute mamicile cu burtici.
Am vorbit si povestit pina a inoptat.
Dar mai povestim alta data,caci ma prinde dimineata
O duminica cit mai frumoasa la toata lumea.
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
Balbina spune:
Buna, fetele,
Sint si eu socata de rezultatele de la Eurovision, de fapt de cistigator. M-am uitat ieri pina la sfirsit, dar mai bine dormeam in timpul ala, macar nu-mi era asa o ciuda. N-am mai reusit sa intru aici, la moldovence, am intrat doar intr-un subiect din generale, care spre dimineata am vazut ca se facuse de 100 de pagini. Si am mai comentat cu Lilia si Alinka pe chat. Of of of, s-a caldarit lumea asta la cap cu totul.
Alina, uite, poti citi www.eurovision.tv/english/2469.htm" target="_blank">aici despre finlandezi.
Alincic, acus pun datele in listuta. Pentru sugestii zi de nastere, uite aici a deschis cineva un subiect unde a aratat ce gustari si aperitive a facut la ziua baietelului ei de 3 ani. Eu mi-am tras deja niste idei de acolo, poate te inspiri si tu. Uite inca o www.cook-talk.com/forum/index.php?showtopic=2372&st=0" target="_blank">sursa, sper sa-ti fie de ajutor.
------------------
Numai bine,
Natalia
Lucia_B spune:
Buna fetili
Nati - mercik de lincuri, inca nu am nevoie de elea dar le-am salvat - sa fie pe viitor ca la sigur o sa-mi prinda bine.
Voi cum va mai simtiti nu v-a lasat raceala de tot?
Alincic - ce copilasi bravo ai, dorm toti odata, eu imi imaginam ca cu multi coipii e un haos si cind unul se trezeste altul abea se culca, da la voi totul e sincronizat, bravo .
Alina - ma bucur ca ti-au prins bine pozele melea, da iaca mie nu mi-a dat in cap sa pun si stafide in brinza .
Ce mai face nazbitioasa Deanna?
Aici preturile in princiupiu sunt marisoare, da se compenseaza una cu alta si la general iesi la preturi normale .ex, smintina - 200gr e 18 lei, 1kg rosii/castraveti anul imprejur e 9 lei, vinata, bostaneii - 12 lei. Portiile la restaurante sunt foarte mari da is la acelasi pret ca in Chisinau, deci iese ca-s mai ieftine. Insa dulciurile, in deosebi tortele si prajiturile sunt la un pret "dibil'niy", 30-35 lei felia de torta sau 1kg 660 lei. deci iti dai seama ce pret fantastic. datorita acestor preturi si recetelor Nataliei am intrat si eu in bucatare, ii datorez mult acestei fete - pot sa zic ca ea m-a facut gospodina , pina acum nu am copt nimic, mereu credeam ca-mi cresc miinile nu de unde trbuie si ca nu sunt capabila de asa ceva.
Si daca tot vorbim de torte, am pus poza celui facut ieri. Valeriu l-a apreciat ca super gustos , si mie mi-a placut mult. Va recomand si voua sa-l faceti, se prepara foarte repede si ushor, nici nu cere multe ingridiente.
Opa da ce m-am lungit, gata - pun tocka
O zi frumoasa si numai bine.
-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Balbina spune:
Lucia, ti-a iesit un tort foarte foarte frumos, seamana perfect cu originalul. Chiar dupa ce incerci tu vreo reteta, capat si eu curaj . O sa am si niste intrebari privitor la reteta asta, dar ti le pun mai incolo, ca sa nu uit raspunsurile pina atunci.
Cu raceala sintem aproape de finish, Vlad acus rupe "lentochka", eu mai am oleaka de mers Dar de miine revenim la cresa deja, se plicitiseste copilu' in casa ingrozitor.
------------------
Numai bine,
Natalia
Lucia_B spune:
Nati - ma bucur petru voi, in deosebi pentru Vladut (ca e mai micut ).
Si ma mai bucur ca-ti dau curaj pentru prepararea unor deserturi .
-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Davina spune:
Hello ,hello
eu azi is matinala
Nati mersi de link ,se pare ca Lordi era si el surprins ca a cistigat intr-o competitie de muzica pop .Ma bucur ca sunteti mai bine si Vladut incepe iarasi cresa .
Lucia impresionant tortul ,se vede ca e foarte pufos ,bravo .Wow ce scumpete la dulciuri .Aici e invers ,ex. 2 tarte =5$ ,un tort mediu =15$,acuma sincer eu cind le fac acasa imi ese mai scump decit daca le-as cumpara La cite petreceri am fost niciodata nu am vazut ceva dulciuri facute de casa.
Noua ieri ne-a facut Deanna o surpriza dupa ce am terminat cumparaturile si ajungem la masina vedem ca a facut kk si-i iese din pantaloni si pe spate ...urat .Asa ca dupa ce am sters-o a trebuit sa ma duc inapoi in magazin sa-i cumpar haine ,ca era 9 pm si era racoare .
Burticutelor cum va mai simtiti ?ce fac bebelasii ?
Crinia nu mai intri deloc ?ce mai face Luci ?
we placut
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
Balbina spune:
Alina, "buuna" surpriza v-a facut Deanna mai vroia fata haine noi si nu stia cum sa va spuna
Eu azi am experimentat 2 retete noi (www.good-cook.ru/visitor/vtoroe/vtoroe_008.shtml" target="_blank">1, www.good-cook.ru/tort/tort_230.shtml" target="_blank">2), in familie au avut succes ambele. O sa revin cu poze mai tirziu in seara asta sau miine. Bineinteles ca am facut poze doar la desert, in buna mea traditie Va asigur ca si pastele au fost bune de tot, i-au placut mult si sotului, si lui Vlad, care a infulecat la greu.
------------------
Numai bine,
Natalia