Clubul moldovencelor de peste Prut (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, super ca ai afost la intilnire! Dar spune, cine dintre fete au fost? Ce bunatati ati mincat, ce ati mai vorbit? Cum a decurs revederea cu Cornelia?

Inca ceva, vroiam sa te rog sa-mi dai zilele de nastere ale copilasilor tai, sa-i pun in listuta cu sarbatoritii, ca sa stim cind sa-i felicitam. Asta daca vrei, desigur.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare, fetelor
Cam slaba activitatea in ultimul timp. Sper ca nu sunteti racite ca mine. Sper sa imi treaca cat mai repede ca nu imi place deloc starea sta( mda, cui ii place? )

Cornelia, multa sanatate si sa fie totul bine.
Cristina, ce ai mai facut cu petele de pe piele? Te-ai decis asupra doctorului care iti va supraveghea nasterea?
Natali, cum te mai simti tu? Cum se mai simte Vlad?
Hai dati navala si scrieti cum a fost la intalnire: cine a fost, poze, ati facut? aa? asteptam.

Fetelor din Romania, nu uitati sa votati diseara pentru Moldovaaaa!
Si cele de la Chisinau, daca va place nu ezitati sa il votati pe Mihai Traistariu cu "Tornero". Se pare ca Ameliei ii place, ca atunci cand il aude ince sa strige:"Teooo"( asta insemnand"Tornero" banuiesc)

Hai Moldova!

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna frumoaselor

In primul rind - imi pare foarte rau ca unele din voi sunteti bolnavioare, sper sa va faceti bine cit de curind posibil si sa fiti sanatoase tun.

Noi suntem bine, am fost tot week end-ul la plaja, Laura era forte incintata. Nu s-a temult sa se balaceasca nici in golf nici in bazin. Nici nu am stiut cit e de prietenoasa, cauta joaca cu toti copii care stateau mai aproape de ea.
Eu m-am ars ca o proasta , nu stiu cum am stat cum m-am acoperit ca pe piept si umeri sunt rosie ca racu, burta si picioarele doar un pic rozove. Si ce e cel mai interesant ca a doua zi am stat cu pieptul acoperit ca vazusem ca e mai rosu si tot s-a copt, of-of, sper sa nu fac beshicute si sa ma jupoi ca tare nu-mi place.

Si, am facut pizza din aluatul din congelator. Nu a patit nimic, era ca si proaspat framintat, mi-au iesit 3 bucati medii spre mici . Aluatul a fost cel de la pasca, dupa receta dta de Cornelia. Apropo, Cornelia, tu ai primit mailul meu cu recete ca nu mi-ai dat nici un semn.

Noi incepem o noua saptamana de lucru insa voua va dorim un wee fumos si placut .

-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Luciaaaa, iar am intrat flaminda in albumul tau cu poze, am vazut sarmalele si pizza si nu mai pot deja de foame! Iar mincarica mea abia am bagat-o la cuptor, sper sa nu ametesc pina se face. Mi-am notat ideea cu congelarea aluatului dospit, mercik.
Ce rau imi pare de tine ca te-ai ars, stiu cit e de neplacut sa te usture pielea. Da-te cu vreo crema speciala dupa plaja, sau cu un remediu mai simplu: smintina/iaurt Ai mare grija, totusi e un soare mai puternic decit la noi. Sa-ti treaca arsurile cit mai repede!
Ce bravo e Laura ca e asa sociabila, o sa-i fie usor in viata sa comunice cu oamenii.

Noi ne simtim bine, cel putin mai bine cit ieri trec ele si racelile, nu au incotro. Merci tuturor care si-au facut griji pentru noi

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Natalia - in primul rind ma bucur ca sunteti mai bine, asa sa o tineti - doar sanatosi.

Merci de aprecieri si te mai rog odata, nu mai inra la poze pe stomacul gol .

Sper si eu sa fie Laura in viitor comunicabila, am citit in horoscop si cica sta o si caracterizeaza. Dar m-a uimit mult cum cauta vorba prima, eu credeam ca o sa stea dor linga noi, dar "ne tut'to bilo" .

Tu ce mincarica ai la cuptor? ai o sansa sa ma faci sa ma tin de burca, ca inca nu am mincat nimic. In loc sa fac mincare, m-am apucat de o torta .

Bucate de Bucate

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Lucia, am facut o mincare recomandata de Alinka noastra. Cartofi noi + ciuperci, bagat la cuptor, cind e aproape gata, se adauga sunca (eu am pus cremvursti), verdeata tocata si cascaval ras. A iesit o bunatate, mneam mneam.
Ce fel de tort faci? Noi iaca n-am avut azi desert, mi-a fost lene sa fac.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Mdea, mi-ai facut pofta cu cartofi noi, aici nu se gasesc. Cam asa ii pregateam si eu. Deseori ii coceam in ceaun cu putin ulei si peurma faceam sos din smintina si le mai presuram cu marar. Alteori fara sos de smintia, doar coapte in cuptor si ras deasupra un si presurat marar.

Sper cind plecam acasa sa mai prind cartofii tineri ca sa-mi fac poftele.

Mei da ce pofticioasa mai sunt .

Fac www.kuking.ru/my/viewtopic.php?p=711268#711268" target="_blank">Lemon Coconut Cake

Cind am fost la plaja se vindea in cofetarie diverse torturi, ~30lei felia, ei unul araa asa de apetisant ca nu am putut sa ma abtin si am cumparat, necatind ca e scump. Fiind dezamagita de gustul lui m-am apucat azi sa-mi fac unul singura ca sa-mi implinesc pofta pe deplin.

Nu stiu a cita oara ma conving ca tortele facute acasa sunt mai bune decit astea cumparate. Si ce e interesant ca asa cred decind le fac singura .

Editat: face DC-ul figuri in loc de un emoticon pune altu, cine a vazut - sorry.

Bucate de Bucate

Mergi la inceput

Am uitat, Nati da pozele la buntatea de cartofi cu ciuperci si alea-alea undes?

Bucate de Bucate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lucia_B

Am uitat, Nati da pozele la buntatea de cartofi cu ciuperci si alea-alea undes?

Nu-s s-au mincat bine si fara poze
Tare bine arata tortul pe care il faci

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

te cred ca s-au mincat cartofii si fara poze, ca doar nu ai fi servit pozele in loc de salata, insa asa ca pentru protocol de ce nu le-ai pozat?

sa vedem cum o sa iasa tortul facut de mine, atit la aspct cit si la gust.

Bucate de Bucate

Mergi la inceput