Clubul moldovencelor de peste Prut (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

'neata
Multumesc mult fetelor de aprecieri ref. la gradinuta. Am creat o ierarhie/ordine a florilor si incerc s-o mentin, pacat ca nu pot face clumbe... In we am vrut sa-mi sadesc petuniile si sulfinele in vazoane, insa din cauza ploii n-am reusit... Vad ca ploile vor continua si toata saptamina asta...
Rodica, eu scrisem mai demult ca sintem invitati la nunta din partea nasilor si cauatm variante de haine...
Corina, din cauza ploii a trebuit sa-mi schimb planurile cu hainele... Simbata dimineata mai nu plingeam ca nu gaseam nimic, intr-un final am reusit sa incap in clasicul meu costum cu pantalon negru cu dungute albe si bluzita alba care acoperea burtika...
In rest, ne-am distrat, ne-am simtit bine, ne-am mai intilnit cu unele rude si prieteni... Pacat doar ca eram prea obosita si n-am stat pina la sfirsit...
Lilia, Amelia s-a acomodat cu masajul?
Tanea, scrie-ne cum a fost la nunta? ca vineri a fost timp frumos!
Nati, multa sanatate si sa-ti treaca mai repede raceala! Ca consolare: si mie imi curge nasul zilele astea, probabil din cauza racirii bruste... In privinta casei las ca reusiti... Pot sa spun pe exemplu parintilor - cind iti doresti tare ceva si Dumnezeu te ajuta!
Alina, bravo, ca sinteti asa descurcareti in privinta poznelor Deannei... eu sincer nu stiu cum as fi reactionat!
Alincic, ce frumoasa traditie aveti! Si noi am facut o traditie - in we mergem numaidecit la soferie! Am fost vineri si ieri in afara orasului si de acolo dupa antrenament am mers singura pina in fata portii noastre! Am avut mari emotii cind treceam pe linga politie, insa respectam viteza si restul lucrurilor si n-au fost probleme ptiu-ptiu... Parca a inceput sa-mi treaca si frica fata de cum merg rutierele si masinile "mai cu geamuri negre"
Tanea, noi ultimii ani, doar in septembrie reusim sa mergem la odihna - n-as putea spune ca e rau. Dar daca poti rupe numaidecit o saptamina vara (in caz daca vrei la mare)!
Daca am uitat pe cineva - sorry
o zi cit mai reusita

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Neata, fetele,

Karina, si Vlad are o perioada acum in care nu prea maninca, de fapt maninca, dar numai ce vrea el. In principal, refuza legumele, fapt care ma dispera. Ar minca numai biscuiti, dulciuri si iaurturi. Mai accepta banane si mere, ciresele le-a refuzat. Eu ma bucur ca macar la cresa maninca, asa mi-au spus asistentele de acolo, probabil nu-si permite sa faca mofturi decit cu noi . Zilele astea il tin acasa si ma dispera cind vine vremea sa-l hranesc la prinz. Ma linistesc cu gindul ca va trece de la sine aceasta perioada, iar sa-l impun sa manince nu vreau, ca mai rau fac.

Cornelia, lasa ca se va incalzi vremea si vei reusi sa sadesti si celelalte flori. Felicitari ca prinzi la curaj cu sofatul. Si sotul meu face acum scoala de soferi, chiar saptamina aceasta are ultimele ore si da examen.
Cit despre haine, cred ca ar fi deja timpul sa-ti faci o mica rezerva de haine pentru gravidute burtica o sa aiba perioade de crestere brusca si intr-o buna zi ai sa te trezesti ca nu te incape o haina care statea relativ bine acum citeva zile.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Buna fetelor!

Uite ca a venit si Lunea. Maii da greu m-am mai trezit dimineata . Mi se incleiau ochii de somn, cu toate ca era deja 8.30. Noroc ca incep serviciul de la 10. Aici iar e frig, poti sa umbli toata vara in pantofi fara nici o grija.

Davina cu ukrainenii de la inceput imi venea tare greu. Limba lor e asemanatoare cu rusa, dar totusi nu toate cuvintele le poti intelege, mai ales cind vorbesc repede. Cind imi trebuia sa intreb ceva puteam sa intreb de 10 ori in rusa, ca tot in ukraineana imi raspundeau - asta ma scotea din sarite la culme. Aici toata lumea vorbeste sau cel putin intelege rusa, dar uite ca in capitala lumea e mult mai "nationalista". Ei, dar cu timpul m-am obisnuit. Vineri am fost prin cluburile capitalei - nebunie mare . Ca si la noi, de fapt. Peste o saptamina aici soseste 50 cent, si simt ca va fi nebunie inca si mai mare...

mamanati ai grija cu raceala, fa proceduri de lecuire din start ca sa nu avanseze boala. Nu stiu de ce dar multa lume se imbolnaveste vara, cred ca curentii de aer ba calzi ba reci provoaca tuse si raceli.

Balbina ii conving neaparat sa-mi dea concediu vara, daca nu vor cu binele imi iau pe cont propriu. Chiar ieri vorbeam cu prietena ca vrem sa mergem in Ialta, sau Crimeea - nu am fost niciodata acolo, si e pacat, mai ales acum cind suntem in Ukraina si nu mai e nevoie de trecut peste atitea frontiere.

Cornelia si in septembrie e super sa mergi la mare, sau chiar la munte. Adik la munte e bine in orice vreme, dar la mare se considera sezonul de aur luna septembrie!

Toate fetele - va urez un inceput de saptamina cit mai usor. Sa nu va imbolnaviti nici voi si nici copilasii. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Apropo, fetelor, cine intreba de liceul Mircea Eliade? Am invatat si eu acolo din clasa treia pina intr-a 10-ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Sorry ca nu am dat demult pe aici, dar... m-a apucat o lene generala. Stiti voi starea aia"m-as culca, dar nu mi-e somn, as pleca dar nu am chef, as manca dar nu mi-e foame( ups, ultima nu prea e valabila).
Iaca asa la mine, nu mai stiam ce sa fac sa alung lenea asta. Azi dimineata m-am trezit la 6 si desi nu obisnuiesc in mod normal, azi am baut o cafea si parca-parca se pregateste de plecare lenea asta.

Amelia suporta binisor gimnastica si masajul. Mai plange, dar cu siguranta nu de frica ca la inceput, ci asa de traditie. Daca ii distrag atentia( caram cu noi jucarii, carti, ii cant, ii spun poezii, etc.) e bine. Are si zile cand e mofturoasa si nu vrea nimic. Dar mergem inainte incetisor.

Of, Natalia si Corina, cat va inteleg cu mofturile la mancare. Amelia mereu a fost asa. La noi cand mananca o data normal, e sarbatoare. In rest cu mofturi si cu mare greu. Si Amelia ar manca numai iaurt si chestii gen: biscuiti, grisine, crochete. Daca nu ii dau, nu-i bai, nu mananca toata ziua si nu zice nimic.

Nati si Cornelia, multa sanatate. In privinta nasului, eu parca stiam ca in timpul sarcinii e ceva obisnuit sa ti se infunde sau sa iti curga putin. Sa confirme si fetele daca e asa, ca sa nu gresesc. Cel putin la mine asa a fost mai toata sarcina, dar eu nu am considerat ca sunt racita.

Tania, ma bucur ca te adaptezi in Ucraina.

Rodica, ati cumparat bilete? Stiti exact data cand plecati si in ce oras? sau urmeaza sa va decideti?

Tania( Oxy) asteptam poze si impresii de la nunta.

Alina( alincic) am vazut pozele cu familia ta. Sunteti tare frumosi. SI tu aratai ft bine pentru o mamica cu 3 copii.

Vio, felicitari pentru examenul luat cu nota maxima si sunt sigura ca rezultatul interviului va fi cel dorit. La fel si al dietei. Tinem pumnii in continuare.

Lucia, Alina( alinkava), pe unde ati disparut? A trecut lenea si pe la voi?

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

buna moldovence,

Crinia, Lilia, sa stiti ca si eu m-am gindit la faptul ca poate fi o reactie alergica in graviditate faza cu nasul infundat. Poate trece dupa, asa sper cel putin.
Abia acum mi-am dat seama de ce nu putea sa vad pozele de la intilnire; ultima invitatie de a privi pozele s-a dus in Junk mail. Da, pupici Balbinei, ca m-a ajutat sa la vad.
Am incercat s-o sun ieri pe Doroti dar nu a raspuns, cred ca era afara cu fetita si nu auzea telefonul. O sa mai incerc.
Tania21,LIA_c, Balbina , merci pentru urari de insanatosire, dar chiar nu stiu daca e raceala sau alergie.

Ieri am fost la antrenament si a fost tare bine (nu mai zic piscina ca ii fac inima rea Corneliei). Azi am hoinarit prin piata si mi-am luat niste fructe. Miine iar la munca.
Nati si minunea din burtic 29+

Mergi la inceput

Neata, fetele,

Abia am gasit subiectul, era ratacit prin pagina a treia. Pe unde v-ati pierdut toate? Lucia, Olga, Cristina, Tania, Alinele si Alionele, HELLOOOOOOOOO!! Tania (oxy), te-ai intors de la nunta? Daca da, intra si scrie-ne cum a fost.

Noi sintem bine, l-am dus din nou pe Vlad la cresa (il tinusem acasa de vineri pina ieri), a pus un pic boticul pe dos, probabil se dezobisnuise de copii si de cresa, dar lasa ca-i trece Am vazut acolo o lista cu copiii care vor pleca toamna la gradinita, erau destul de multi, cam vreo 10, asta insemnaind cam jumatate din grupa. Hehe, ce bocete o sa fie in toamna, cind vor veni cei noi...

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna frumoaselor.

Nu ma dati disparuta ci inscrieti-ma in lista lenosilor .

In primul rind vreau sa va spun ca ieri am vorbit cu Doroti (pe YM), se simte binesi ea si ingerita. Am vzut si pozele, Natalita e o scumpa super frumoasa. Dati navala si admirati-o.

La no totul e pe vechi,crestem si deja inspectam casan lung si lat fara ni o supraveghere, si c cel mai interesant - nu n mai temem de bucatare .

Asteptam cu nerabdare sa treaca 2 saptamani si sa plecam acasa, deja avem bilete pe data de 9 iunie. Facem tranzit pe la turci, unde avem de stat 12 ore. In acest timp vrem sa iesim sa admiram Istambulul, ca are multe locuri frumoase care merita vazute.

Fug ca cere puica papa.

-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Lucia, merci de link! Imi inchipui cum numeri zilele pina la plecare, vai, ce te invidiez, abia astept sa vina si vremea noastra de a merge in Moldova.
Diana, sa-ti traiasca fetita, tare-i dragalasa, cind te mai eliberezi, intra si ne povesteste cum o duceti, cum va descurcati.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

mey fetelor,
nu e bine... lipsesc o zi si va gasesc pe pagina n-lea... sau mai bine zis nu va gasesc
Noi ieri n-ema simtit cam rau, nu raceala sau febra, alte "chestii"... Azi e mai binishor... Bunica mi-a facut aseara clatita, mi-a "bracuit" tigaia speciala de clatite tefal(ca ies prea mari caltitele)... pina la urma le-a facut in cea de 26 cm - ca ies mai frumoase
Am o multime de rasad de tigancusi - asa ca fetele din Chisinau daca doriti - ziceti si va aduc!
Sint cam trista ca mi-au inflorit doar 2 flori de bujor , probabil sint prea tineri si de aia n-au facut mai multe flori...
Am admirat pozele Natalitei-Elena, mammaa, ce dulce e! Diana, felicitari p/u asa o bebelina!
Nati, cum te mai simti?
Nata, cred ca e mai bine ca l-ati dat pe Vladut de acum la cresa, ca la toamna daca vedea ca toti copii pling si nu stia ce e cresa, sint sigura ca si el reactiona asa(plingind)... Bietile doamne, vor avea un cor! Multa bafta sotului cu examenele de soferie! Eu am carnet de prin 2001, insa demult n-am practicat si rutierele astea ma ametesc cum merg prin oras ...
Lucia, va asteptam cu drag! veti sta si in Chisinau un pik? ca sa ne putem intilni...
Alincic, e totul bine la voi?
Fetele din Chisinau ce ziceti de o intilneala vineri?
intrati si mai scrieti ceva... sau poate asteptati capitolul nou ca sa dati navala
o zi cit mai reusita

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput