Clubul moldovencelor de peste Prut (29)
Raspunsuri - Pagina 12
MamaElei spune:
Neata!
Alincic, foarte frumosi copilasii tai, sa va traiasca!
Alina, ni se pare prea departe America/Canada, sper sa ne descurcam aici in Europa, asa avem posibilitatea in 3-4 ore sa fim acasa, cu avionul!
Io am emotii ca arata la National tv o emisiune in direct din Chisinau...
Rodica si PAULA (02.09.04)
Violetik spune:
Salut!
Si ce puiuti dulci am vazut eu numai ce... Sa-ti creasca mari sanatosi si norocosi, alincic!!
Nata, merci mult
Fetelor, voi ce faceti? Ce taceti?
Eu azi iarasi ocupata, m-am saturat... si-s asa de obosita. Eri am mai avut citiva francezi in ospetie si o doamna dintre ei mi-a propus sa fac un stagiu la ea in regiunea Coniac ( dar asa: daca vii in Fr vina si la noi pe 2-3 sapt) ei asa pot chema si eu...Importanta a fost intentia ( a vrut si ea sa faca un gest frumos).
Atit va mai scriu cind o sa mai am timp!
Tania21 spune:
Neata fetili!
In sfirsit a venit vara si aici! E cald, si bine. Mai ploua din cind in cind, dar aerul s-a incalzit considerabil. Ceea ce ma mira e ca dupa ploaie aici temperatura poate sa scada brusc cu 10 grade, si sa lasa un frig de parca e noiembrie
Am petrecut-o alaltaieri pe mamica, si impreuna cu ea a venit si prietena mea care vrea sa traiasca in Kiev cu mine. Deci nu o sa mai fiu singurica aici
Alincic bravo pentru poze, ma uit la copilasii tai dulci si imi aduc aminte de nepoteii mei, de care mi-i dor tare-tare
Pentru fetele din Moldova - imi pare bine ca v-ati intilnit, sper sa va vad si eu cind vin pe acasa, daca nu va veti imprastia pina atunci prin toate colturile lumii
Toate fetele - cum o mai duceti? Vine vara, vin concediile, planuri, planuri Cine si unde ati vrea sa va odihniti?
Mie mi-a scris seful zilele astea rugindu-ma sa-mi aleg 2 saptamini de concediu din octombrie pina la anul nou , dar eu nu ma las pina nu scot din el o saptaina si vara! Ce fel de vara fara concediu?!
Balbina spune:
quote:
Originally posted by dimushor
crinia, sorry pentru o intrebare nestandard: tu nu ai invatat la liceul M.Eliade din Chisinau?
------------------
Numai bine,
Natalia
citza spune:
buna fetelor.am si eu o prietena din facultate in Milestii Mici, langa Chisinau.vreau sa o sun si nu reusesc.am nr. de telefon dar nu stiu ce mai trebuie sa formez inainte de nr.va rog ajutati-ma.
cecilia
cecilia
lia_c spune:
salutare
vad ca slaba activitatea pe aici, probabil la toti ziua de vineri e cam dificila...
Numai cind incepusem sa ma bucur ca pleaca toxicoza, ea revine...
Inca nu stiu in ce ma voi imbraca la nunta, ca cica miine va fi rece si va ploua
Sper sa nu plecati toate si sa ma lasati singurica in MD
Am pus poze cu primavara din gardina mea
we placut
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
MamaElei spune:
Cornelia, am admirat impreuna cu Nati florile tale, am plins de jale ca nu avem casa, dar asa si nu am inteles de care nunta e vorba?
Rodica si PAULA (02.09.04)
Balbina spune:
Da, foarte frumoase florile, Cornelia. E grozav ca stai la curte, i-ati putea amenaja copilului mai tirziu un loc de joaca, cu tobogan, bancute si o casuta, o minunatie.
------------------
Numai bine,
Natalia
Balbina spune:
quote:
Originally posted by citza
buna fetelor.am si eu o prietena din facultate in Milestii Mici, langa Chisinau.vreau sa o sun si nu reusesc.am nr. de telefon dar nu stiu ce mai trebuie sa formez inainte de nr.va rog ajutati-ma.
cecilia
cecilia
Cecilia, incearca sa pui aceste cifre inainte de numar: 00373.268
Sotul mi-a zis ca localitatea de care zici tu face parte din raionul Ialoveni, de aceea ti-am dat prefixul tinind cont de acest fapt.
------------------
Numai bine,
Natalia
Davina spune:
Salutare!
Alincic si eu fac acest fel de mancare f. des .In loc de conopida pun brocoli.
Cornelia ce frumusete de gradina .E mare si ingrijita .O sa aiba bebe unde se juca cind va fi mare .Poti pune si gazon la anul ,mie mi se pare mai usor de ingrijit decit florile sau legumele :-)
Vio felicitari .Ai ajuns la kg dorite ? Eu stagnez pina ce .
Tania ce bine ca-ti vine prietena si nu vei mai fi singura .Cum ti se par ukrainenii ?
Fetele care ati trecut ,sau treceti prin "anul teribil" cu copilasii cum va descurcati ?la noi perioada parca s-a inceput mai devreme si ma gindesc oare cind se va termina ?
noapte buna .noi iesim la o plimbare afara .
Alina si printesa Deanna 09.09.2004