va este dor de anii de scoala?

va este dor de anii de scoala? | Autor: DANA26

Link direct la acest mesaj

Cateodata,ma napadesc amintirile,mi-e dor de anii de scoala,de colegi, de pauzele cand ne faceam de cap si chiar de unii profesori.
Nu mai tin legatura cu nici coleg,desi mi-as dorii,dar drumurile se despart si fiecare are viata lui,grjile lui,familia lui si nu mai avem timp sa refacem prieteniile din anii de scoala.

voua va este dor?

DANA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Cateodata!! Si eu am rupt legatura...nu am revazut pe nimeni..nu mai locuiesc in orasul copilariei mele... mai ales acum cand schimb prefixu' stau si ma intreb cum au zburat de iute anii astia!! mai am un pik si voi fi baba !! offf...tot as vrea sa revad scoala/ liceul... as mai vrea sa fiu copil!! am avut o copilarie frumoasa..chiar daca era pe vremea impuscatului..fetele de la 12 ani deja nu mai au copilarie..parerea mea...dar noi am stiut ce e aia!!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Si mie mi-e dor!!!Ce vremuri!!! Eu am mai pastrat legatura cu cateva colege si de generala si de liceu!!!Dar nu ne intalnim foarte des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

O! DAAAAAAAAAA! Mi e unoeri un dor cumplit de anii aia! Eu mi am pastrat, desi sunt departe, prietenele din liceu si chiar una din scoala generala. Eu cred ca atunci se leaga prieteniile adevarate. Suntem in legatura tot timpul prin net ul si telefoanele astea superminunate iar cand ajung in tara sunt disperata sa le revad cat mai repede.Ele sunt amintirile mele dragi din anii frumosi si fara griji si probleme ce s au dus.Impreuna povestim intamplari din scoala si iar povestim in fiecare an aceleasi intamplari si niciodata nu ne mai saturam. S au dus prea repede anii aia! Familia si prietenii sunt cele doua lucruri ce ma dor cand sunt aici departe, departe.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Si mie mi-e dor tare de anii de liceu.Pastrez legatura cu cativa din fostii colegi,insa relatiile nu mai sunt ca atunciTimpul si distanta isi spun cuvantul...fiecare are problemele lui...
Acum 2 ani am avut revederea de 10 ani...pot spune ca au venit mai multi profesori decat fosti colegi si asta ne-a intristat tare pe cei care am participat...

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Raspuns scurt la intrebare:
Nop !

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

da, imi e un dor cateodata...
cel mai dor mi-e de Costinesti:)

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DARAEL - Cred ca ar trebui sa ne luam de mana!
Nici mie nu mi-e dor. Ba mai mult, acuma ca mi-am adus aminte, ma incearca un gust amar.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

DARAEL - Cred ca ar trebui sa ne luam de mana!
Nici mie nu mi-e dor. Ba mai mult, acuma ca mi-am adus aminte, ma incearca un gust amar.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

...si de mana cealalta cu mine.
Nici mie nu mi-e dor de anii de scoala, poate doar de mine la 17 ani...
Ma mai vad cu unii colegi si profesori, dar n-am fost nici la intalnirea de 10, nici la 20 de ani. Numai amintirea sarafanului aluia de stofa in luna iulie ma umple de sudori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Mai aveti si pentru mine o mana?....ca nici mie nu mi-e dor...
Lona - exact..+cordelutza aia fara noima...da' io nu cred ca era din stofa sarafanu' ala...nu aruncau aia stofa pe noi...

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Si io cu mina pe Doris :)) bei!!! mai era si emblema aia de trebuia sa o punem cu capse, s-o schimbam de la un pardesiu la altul, sau la palton sau la plovar, ce chin!!! Si cordeluta si iar strampii aia de 40 de lei, ce-i mai bibileam si ce mai coseam la ei cind se ducea firu, ca erau o avere!!!!
Nu mi-e dor de scoala, dar mi-ar face placere sa revad colegii, sa stiu ce-au ajuns in viata, cum s-au descurcat etc.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput