viata in Japonia indragostita in Ro

viata in Japonia indragostita in Ro | Autor: madalina1970

Link direct la acest mesaj

Acum sunt in Tokio, sarbatorile de Craciun le-am petrecut in Ro cu prietena mea cea mai buna.....si m-am indragostit de sotul ei.Nu ma condamnati.Nu mai stiu ce sa fac, imi este dor de el, si lui de mine.ma cauta, il caut....sunt disperata.Ce sfaturi imi dati? voi ati avut aventuri de genul acesta?Ce ati facut?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Eu zic sa stai putin sa te gandesti si sa incerci sa-ti treaca! Daca e prietena ta cea mai buna gandeste-te la ea.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Madalina, era un topic in care fetele povesteau cit de buna a fost prietena cea mai buna, atit de buna incit le-a luat barbatul shi le-a facut praf casnicia shi sufletul. Topicul este asta , citeshte-l pe tot shi baga la cap, vad ca sotzul prietenei tale este ultimul barbat de pe pamint.
In concluzie, urit! Nu spun mai mult...

edit: subiektul tau nu are ce cauta la sectziunea asta, roaga moderatorii sa tzi-l mute la "in unul sau in doi", asta e un loc pentru frumusetzea locurilor.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

De parca ar fi atat de simplu sa spui :"Nu pot sa ma indragostesc de el". Pentru binele prietenei tale cred ca ar trebui sa eviti orice contact cu el. Nu poate fi usor, nu are cum fi usor insa e un joc cu trei persoane si una dintre ele trebuie sa mentina distanta.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by apsara

De parca ar fi atat de simplu sa spui :"Nu pot sa ma indragostesc de el". Pentru binele prietenei tale cred ca ar trebui sa eviti orice contact cu el. Nu poate fi usor, nu are cum fi usor insa e un joc cu trei persoane si una dintre ele trebuie sa mentina distanta.

apsara

Apsara, nu-i potzi porunci sufletului, asha e, dar putea pur shi simplu sa taie orice contact cu el, nu s-o lungeasca asha, ca daca o lungeshte, e clar ca n-o sa renuntze.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina1970 spune:

Va multumesc, aveti dreptate, sunt super vinovata, nu vreau sa distrug nimic, teoria o am buna, dar ma cauta pe messenger intruna, la telefon si ma da peste cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Iren, sunt de acord cu tine. In cazuri de genul asta, cel mai bine cred ca e sa intrerupa orice relatie cu el. Acum depinde ce vrea ea. Ca daca-l vrea pe el, atunci e mai complicat.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Pai ori esti din Rwanda ori din Japonia????
Imi suna a ceva urat...

Mami si Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

quote:
Originally posted by claudia_a

Imi suna a ceva urat...

Mami si Ioana nasturica

Si mie...

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina1970 spune:

Imi suna a ceva urat...

Mami si Ioana nasturica

o.k. acum am vazut greseala nu am setat nimic la inregistrare si cred ca aluat aleator Rwanda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Nu am putut sa ma abtin
Cred ca ar trebui sa-ti iasa toata indragostela din cap si sa uiti de asa ceva , chiar ai putea sa faci asa ceva ,chiar crezi ca ai putea fii fericita cu sotul celei mai bune prietene ?
Esti disperata ??? prietena ta cum va fi cind va afla de voi indragostitii

Mergi la inceput