ajutor,gemeni!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

[quote]Originally posted by Theodora

Draga Adi69 sa va traiasca gemenii!!!
Uite ca si eu sint mamica de gemeni si chiar una "batrina"!!! Am nascut la 35 ani,primii copii fara experienta( nu stiu de ce toate vorbim de experienta)...Experienta se dobindeste,nimeni nu se naste invatat! Angi nu cred ca a vrut sa fie rautacioasa,de fapt stiu ca nu a vrut sa fie rautacioasa! Daca ai cunoaste-o mai bine,ai fi de acord cu mine!!!
Uite citeva sfaturi si de la mine...
Primele 40 de zile sint mai grele,cel putin la mine asa a fost! Dormeam jumatati de ora,dar nu m-am plins niciodata,i-mi era de ajuns atita timp cit ingerasii mei erau bine! Pentru ca micuti fiind,maninca la fiecate 3 ore,am facut in asa fel incit unul sa doarma si celalalt sa manince.Eu i-am alaptat si le-am completat si cu biberon.Deci se trezea unul,alaptam 20-30 minute(bebeii maninca foarte incet si le place sa stea la sin!!!),ii dadeam apoi biberonul(la inceput cu 30gr lapte),il puneam sa scoata aerul(ajutor!!! nu-mi amintesc cuvintul!!!) 5 minute,erau rapizi la capitolul asta,apoi schimbam scutecul si uite asa trecea 1 ora jumate-2 ore!!! Puneam bebelul sa doarma,ma invirteam putin si ...surpriza se trezea al doilea!!! Si de la capat!
Cind am inceput sa le fac baie,dupa caderea buricului,in tot acest program introduceam si baia,deci unul dormea si unul facea baie.Poate face si invers,unul face baie azi,unul face baie miine!
Au fost insa nopti in care am alaptat in acelas timp si desi pare greu,nu e chiar asa de dificil,trebuie doar sa se aseze bine si totul decurge de la sine!!! De la 40 de zile au dormit continuu de la ora 24.00 la 06.00 dimineata,nu le-am mai dat sa manince noaptea niciodata si asa am continuat...Incet incet ne-am invatat unul cu altul si azi la 12 luni jumate am boi barbatei de toata frumusetea!
Sfaturi despre cind vor fi mai mari mai tirziu! Daca vrei sa intrebi ceva,noi sintem alaturi de tine si de fericita mamica! Spune-i ca este o mamica fericita!!! Stii cite fete pe acest site incearca sa aiba un copil??? Cite au fost insarcinate si au pierdut copilul???
Cite ar vrea sa fie in locul ei??? Virsta nu are importanta!!! Si 40 de ani sa aiba,ei si ce??? TOT INAINTE!!! Asta mi-aduce aminte de soimii patriei!!! Hihihihi!!!

Saru' mana, Teo, pentru reclama!
Da, mai, hai sa ma laud: nu sunt rea!
Dar, ce-ar fi de spus? Cred ca as vorbi pe tema asta, la nesfarsit! Nu este greu, asta e concluzia mea, daca o faci cu pasiune!!! Prietena Adrianei are deja o experienta! Nu trebuie sa dispere si asta am mai scris!
Noaptea nici eu nu le-am dat de mancare. Dar nu de la inceput. Au fost cateva saptamani(cam pana la 2 luni, in care ne-am straduit sa le facem program fix.

Teo, in privinta varstei, nu am vrut sa supar pe nimeni. Eu ma simt foarte tanara(chiar daca nu mai sunt!) si la fel ma voi simti si la 50. Si cum ar trebui sa ma simt daca mai am de gand ca dupa 36-37 de ani sa mai fac un bebe!

Da, poate a sunat cam rautacios ceea ce am scris, dar nu am avut nici o intentie sa supar pe cineva. Scuze.

Hai ca m-am indepartat de subiect.

Adi, pune , te rog, intrebari pentru ca sunt mii de probleme care se ridica! Tu, deocamdata, incurajeaz-o pe prietena ta si sa-i fii alaturi cat mai mult!
Te mai asteptam...

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

quote:
Originally posted by angi_gemeni

[quote]Originally posted by Theodora

Uite ca si eu sint mamica de gemeni si chiar una "batrina"!!! Am nascut la 35 ani

Teo, in privinta varstei, nu am vrut sa supar pe nimeni.

Angi si gemenii

Angi,in privinta virstei nu ma refeream la nimic spus de tine,iubito! Stai linistita! Doar ca Adriana insista asupra virstei prietenei ei si de asta am glumit pe aceasta tema!Pupicei la gemenei de la gemenei si o pentru tine!

Theodora, Alexandros, Yannis(1 AN pe 03.Aprilie.2003)
Two little twins are gifts from above,
Two special people to snuggle and love...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

CRED CA RASPUND C-AM TARZIU DAR HAI SA VA POVESTESC: CARMEN ESTE SORA MEA "MAI MICA CU 10 MIN " EU SUNT CE-A MAI MAR, SUNTEM GEMENE SINGURE LA PATINTI . ME-AM NASCUT PREMETURE LA 8 LUNI 10 AUG SI AM FOST TOT TIMPUL IMPREUNA NICIODATA DESPARTITE PANA ACUM 4 ANI CAND VIETIILE NOASTRE AU LUAT O INTORSATURA RADICALA,EU AICI IAR EA IN GERMANIA POATE O DATA PE LA 5 ANI EU AM FOST CU TATA IAR CARMEN CU MAMA SI ATUNI 3 ORE DESPARTITE DAR MAMA NE-A POVESTIT CA TOT TIMPUL AM INTREBAT UNA DE CEALALTA .LA SCOALA EU MAI BUNA LA MATE EA MAI BUNA LA ROMANA NE SCHIMBAM CUM VROIAM ,SI NIMENI NU STIA NIMIC,LA ATLETISM CARMEN ERA PRIMA LA OINA SI LA 100 DE METRII CINE CREDETI CA FUGEA DE 2 ORI SI ARUNCA DE 2 ORI CU OINA CARMEN A MEA .NU EXISTA CUVINTE SA VA DESCRIU RELATIA DINTRE GEMENI DOAR NOI,GEMENII STIM LEGATURA ASTA CARE NE LEAGA PE VIATA .EA ARE UN BAIETEL DE 8 LUNI SI EU TOT BAIAT DAR DE 2 LUNI .CAND ERAM PE MASA DE NASTERI CINE SUNA IN DISPERARE, CARMEN CA O DUREAU OVARELE SI A ALRMAT PE TOATA LUMEA DIN ROMANIA CA NASTE DELIA,NESTIIND CA EU NASTEAM ....MAMA VREA SA O LINISTEASCA SPUNINDU-I CA AM AVUT O INDIGESTIE SI CA M-AM PUS LA SOMN,DIFERENTA DE FUS ORAR AICI NOAPTE ACOLO DIMINEATA, DAR EA NU SI NU CA NASTE DELIA SI ASA A SI FOAT AM NASCUT CU 2 SAPT MAI DEVREME SI EA A SIMTIT .EU CAND EA A NASCUT NU AM STIUT NIMIC PTR CA A NASCUT CU CEZARIANA,DAR AM TRAIT MONENTUL DE BUCURIE CAND EA S-A VAZUT BB-UL.
ACUM 5 LUNI EU ERAM GRAVIDA MA TREZESC DE DIM CU UN CHEF NEBUN SA MA ARANJEZ SI EU ASA DIN SENIN SI MA IMBRAC CU O BLUZA ALBA SI PANTALOMI BLUGI DE GRAVIDE MA RUJEZ SI IMI PRIND PARUL O FREZA NOUA CEVA DE GENUL COC IN VARFUL CAPULUI,LA 8 LUNI NU MAI AVEAM EU CHEF DE ARANJAT DE OBICEI CE SA VA MAI SPUN DE PIEPTANAT ....SI MA SUNA CARNEM CA ASTAZI A IESIT IN ORAS SI CA S-A IMBRACAT IN BLUZA ALBA SI BLUGI SI S-I EU O INTREB NU TI-AI PRINS SI PARUL SUS IN COC SI EA IMI SPUNE BA DA SI M-AM RUJAT CU RUJ CULOAREA MARO DESCHIS CE MAI EXACT CA MINE AM RAS ....SI NU ESTE PRIMA DATA CAND SE INTAMPLA ASA ACASA AVEAM CAMERELE NOASTRE DUPA CE AM INTRAT LA LICEU SI CAND IESAM DIMINEATA ERAM IMBRACATE LA FEL ....EU II ZICEAM TU CE TE IEI DUPA MINE .CAND S-A ARS LA MANA EU AICI NU STIAM DE CE MA DOARE MANA DREAPTA EXACT LOCUL UNDE S-A ARS EA .....OOOOOOOO AS PUTEA SA VA POVESTESC UN ROMAN SI VA SPUN DOAR ATAT TOT O SA FACEM SA FIM IMPREUNA PANA LA URMA ADICA SA LOCUIM IN ACCELASI ORAS ESTE F.GREA DESPARTIREA NU A EXISTAT PTR MINE O DURERE MAI MARE DECAT DESPARTIREA DE EA . SA FITI FERICITE CA AVETI GEMENII EI SUNT NISTE COPII SPECIALI SI O BUCURIE IN ACCELASI TIMP ....IUBITII LA FEL NU FACETI DIFERENTE INTRE EI SI INCURAJATII SA FACA CE VOR ....PEDEPSITII PE AMANDOI DACA A FACUT UNUL VREO BOACANA CA TOT CEEA CE FAC O FAC IMPREUNA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Multumim DELIA,pentru povestirea ta minunata,m-a impresionat tare mult!!! Daca mai ai chef,povesteste-ne in continuare!
As vrea sa te rog,numai daca vrei si ti-e usor,sa nu mai scrii tot textul cu litere de tipar!!! E obositor de citit! Si eu scriam la inceput asa si cineva mi-a spus acelas lucru si cred ca a avut dreptate!!!
Dar daca ti-e mai usor asa,nu lua in seama ce am spus!

Theodora, Alexandros, Yannis(1 AN pe 03.Aprilie.2003)
Two little twins are gifts from above,
Two special people to snuggle and love...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Intre copiii mei e diferenta de... 13 minute!!! De aceea eu nu mai tin cont de superstitiile legate de cifra 13.

Delia, eu nu stiu ce inseamna sa traiesti alaturi de o sora sau un frate, pentru ca nu am avut. Cu atat mai mult nu stiu care sunt trairile gemenilor(ai mei sunt prea mici si cu toate astea sunt foarte apropiati...). Dar vorbeam, acum cateva zile, cu prietena mea care are frate geaman. Fratele ei, de curand, a divortat. Iar Mirela, prietena mea, imi spunea ca a suferit alaturi de el, ca trecut prin "cosmarurile" prin care a trecut el cu divortul si mai intrebam daca totusi se poate asa, pentru ca distanta intre ei era foarte mare. Cu toate astea, ea a trait emotiile primelor infatisari la tribunal, fara sa fie acolo.

Dar, uite ca se poate si ne-ai povestit si tu.

Poate, peste ani, vor scrie si copiii nostri aici, despre propriile trairi si emotii.

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Am sa scriu cu litere mici si nu este nici o suparare ,ma bucur ca mi-ati spus .Dar haideti sa va povestesc cum eram noi cand eram nici si poate o sa va vedeti si voi gemenii vostrii si o sa le povestiti ce faceau cand erau miculuti , mama ne-a povestit o gramada de lucruri de cand eram bb,nazdravane. Noi aveam jocurile noastre iar ceilalti copii erau niste intrusi si nici gand sa-i lasam sa se joace cu jucariile noastre si cu noi,Plus ca pana la urma ii luam la bataie pe verii si noi eram amandoua , ce sa va mai spun mama ne punea pe amandoua pe pat si cu sticlele(a pierdut laptele si trebuia sa ne hraneasca cu sticlele)ne dadea la amandoua o data sa mancam ,iar cand am inceput sa mancam cu lingurita deschideam gurita o data si cea care nu avea mancare in gura inghitea aer si invers ne luam apararea una la cealalta si am format o adevarata echipa ...ne mai paruiam noi dar nu f.des ca toti copii dar niciodata nu ne-am dus sa ne param una pe cealalta toate boacanele le faceam impreuna si la WC ne scapa o data ptr ca mancam la fel si ne cretam care sta prima pe wc....mama ne-a imbracat la fel dar de la 12-13 ani noi nu am mai vrut sa ne imbracam la fel am zis ca si asa semanam destul ce ne mai trebuiesc haine la fel .Primul "gagic"a lui Carmen nu m-a cunoscut personal si mergand pe strada se apropie cineva de mine ma strange in brate imi trage o stampila pe gura iar eu il iau la palme pe bietul baiat cum indrazneste sa faca asa ceva ...parac vad fata lui si acum si imi spune carmen ce este cu tine ......eu nu sunt Carmen sunt Delia si saracu s-a facut rosu ca racul .EU am intrat la facultate si Carmen nu a vrut sa dea a spus ca mai asteapta un an ....eu nu am spus la prea multa lume xca mai am o sora geamana si la primul chef. am chemat-o si pe ia eu m-am inbracat in pantaloni iar ea in fusta si un coleg a invitat-o la dans....{Delia dansezi}.... Carmen ii spune:nu sunt Delia sunt Carmen tipu nu o baga in seama si continua sa danseze...eu eram in bucatarie si cantam ....ti ardeal de toti peretii se zguduiau dupa dans vine baiatul in bucatarie si face niste ochii ca cepele dar nu zice nimic... merge iarasi la dans si iara o invit pe Carmen si ea iara ii spune ca ea esta Carmen da baiatu zice :ooooo esti Delia ptr cei din bucatarie iar aici esti Carmen ....si cand l-a adus si ne-a vazut pe amandoua a ziz ca a crezut ca ii beat ca vede dublu si toata seara am facut glume pe tema asta ....cand nu aveam chef sa merg la cursuti cine credeti xca merge asi face prezenta .....mai sunt atate de povestit dar mai spuneti si voi ce fac gemenii vostrii? Hai va pup. Delia si Carmen

Mergi la inceput