Smecherashi de iulie-august 2004 (182)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roberta...eu stiu o singura dieta cu rezultate rapide si care se mentine in timp...aia de care vorbeam..daneza

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Cristalule..despre uleiul de catina uite aici:http://www.naturaplant.ro/produse/604/Ulei_de_catina_(Hofigal)
cit despre Oscillococcium depinde de virsta copilului..In generel daca este mic se da o jumatate de tub care se administreaza sublingual sau dizolvat in putina apa...fara a atinge granulele cu lingurita de metal.
Edit...si se repeta peste exact 7 zile!..si tot asa...

Vorbeati despre mersul la scoala...eu sint pentru 6 ani!! Cu cit incepe mai devreme cu atit..termina mai repede...si ce mult conteaza asta! Parere personala...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

pup si eu! sanatate la muciosi! noi abia scaparam dar tare rau fuse...vorba mitzurei ..niste amarati de muci te chinuie de numa'...
Nu v-am mai zis dar Raresu are mana in gips deja de vreo noua zile..si-a fisurat oasele la mana dreapta,iar dupa ce a trecut de faza neplacuta,acum e erou national la scoala ,iar gipsul lui e plin de autografe de la fete..oricum in charge cu Rares la scoala e o mandruta blonda frumusica foc:) pe nume Cassie::)) Rares mi-a spus ca ea a trecut prin asta si il intelege cel mai bine...nu isi foloseste mana la mancat,zice ca nu poate,insa jello are regim special si poate..deserturile sunt mai usor de ridicat mi-a precizat fiu-mio:).Lucas-un mucios la randul lui de zile mari ,cu o energie de ne termina pe toti de la bunica la tati...nu stiu daca a fost racit sau a avut o alergie la ceva(cum a zis dr) ptr ca i-au iesit si niste buute pe piele rosii pe burta si pe spate si atat..acum au trecut insa pielea e in continuare ,cum sa zic, poroasa?...sau poate mai aspra un pic..intre timp e plin de semne de buna purtare...cateva pe zi...dar bine dispus si nevaicaretz deloc...ca frate-sau care a mers cu mana rupta(fisurata) la inot, s-a jucat la gym, fara sa se vaite deloc...abia intr-o zi am vazut ca are mana un pic umflata si am zis hai sa verificam daca eok...dr si ea era sigura canu are nimic...se pare ca norocul copiilor e ca in oase au mult cartilagiu ,mi-a spus mama ca e si un termen ptr asta..fractura in lemn verde? ..cred c anu am retinut bine ca nu sunt ok ..dar ceva de genul asta..
cam asta pe la noi...suntem un tStorm warning...am trecut printr-o sperietura deja azi ...copiii erau afara cu bunicile si eu in magazin cand am auzit anuntul si am vazut negru afara...uh! bine ca bine...mai am sotul de venit acasa si suntem ok.In legatura cu bunica...suntem super multumititi cum au evoluat lucrurile si plec la Dallas linistita:)...LUcas isi face de cap cu ea numai daca sunt eu de fata...in rest, se inteleg de minune...

mai voiam sa spun ca ma bucur ca Dorsilia,in ciuda evenimentelor, pare ca e mai optimista sau prea ocupata sa fie asa de necajita ca acum o saptamana...:) Way to go!

Fetele ,daca faceti abdomene in direct pe ym , dati si la mine buzz, Olivia, Roxana....ca ma execut...si nu pot nici sa ma pacalesc pemine insami ...

Mergi la inceput

Laurici dam si noi autograf pe ghips si pupaturile de rigoare..Da ..fractura in lemn verede...pt ca au oasele atit de elastice..fac doar niste fracturi mici...Dar daca desertul este mai usor...lasa cupilu in pace!!! Cind plecati la Dallas?
Mey...tu la ora aia te intorci pe partea cealalta!
Aici una doua..astia ii dau cu alergiile...deci nici nu mai stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

pe cine sa pun la cratita? ca mama e in spital cu blocaj renal, asteapta sa fie operata marti, tata e la 70 de km distanta are grija de gospodarie, fratele meu e ocupat cu licenta, sotul e la firma zi lumina, doar eu ce-s cea mai apta dintre toti, vorba vine, ca de fapt ... Asa ca gatesc pt toti si pun la caserola pt mama, io zau, nu stiu cum mai rezist. Si bbul meu din burtica DACA rezista si mai exista acolo tre sa fie un superrobust, altfel nu-mi imaginez cum rezista la cat ma forjez eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Dorsilia,
in situatii de-astea ,descoperi in tine o forta nebanuita ...si d emulte ori descoperind forta asta ,treci mult mai usor peste tot ceea ce inainte te coplesea... as vrea sa spun ca ma bucur pentru tine,insa suna penibil scos din contextul situatiei de depresie in care erai acum o sapt. Ma bucur insa sa iti aud vocea asta de puternica pup

Mergi la inceput

Lia..dar chiar toti trebuie sa manince miincare calda ..zilnic? Excluzind-o pe mama ta...ceilalti nu pot sa manince de ex si niste cartofi prajiti cu diverse chestii...am dat si eu un exemplu'! Daca ei nu se gindesc la tine..gindeste-te tu! Sanatate mamei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna, fetelor! Hop si eu dupa aproape un an de cand doar va citesc pe fuga...am reusit sa-mi pun net acasa intr-un final, asa ca de-acu incolo nu mai scapati de mine. Oricum sunt la zi cu cititul ca mergeam la lucru in weekend (pentru net mai mult...hi, hi, hi!).
Va pupic pe toate. Mi-a fost dor de voi!

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Ianca Printesica si Super Mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Constat cu stupoare ca aveam 26 de ani cand am intrat prima data pe DC, parca acum cateva luni, iar luna viitoare fac 28...Cum s-a intamplat asta???

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Ianca Printesica si Super Mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,a venit vara,canta pasaricile si cocoshul meu este de la 7 treaz si cred ca o sa prestam si noi niste mucisori,sper sa fie unii rataciti si nu din aia care tin 7 zile cu sau fara tratament!
Mitzura sa-ti traiasca samburelul si sa creasca mare,mare si sa n-o deranjeze pe mami prea mult!!!
Lia si eu cred ca ar trebui sa o lasi mai moale cu treburile si sa incepi sa te bucuri de minunea din burticica ta!Iar seara noi mancam sandvisuri,cu cascaval,pastramioara si rosii pentru ca n-am timp si nici chef sa gatesc asa mult,si mai nou avem si abdomene in program.
Olivia,felicitari pentru performantza,eu poate pe la Craciun,daca fac in fiecare seara,ajung la 60 de abdomene.Apropo,chiar vream sa te intreb ce simti cand vezi pozele cu Luca?Ca eu cand am fost plecata din tara,ma uitam la poze si ma apuca o jale si un bocet,si n-o aveam inca pe Maria.
pupici ,revin,o zi usoara

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput