reziliez sau nu contractul de asigurare?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
naty_blondy spune:
nu reusec sa trimit e mailul la emisiunea ,,ne priveste,,de pe b1 tv.
ce sa fac????? pe cine sa mai intreb????? la cine sa mai apelez???
ufffffff chiar nu are cine sa ma ajute??
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
norocuta spune:
naty_blondy sfatul meu ar fi sa risti...dar stii cum e ...riscul e pe "buzunarul" tau .
Proiectul de completare a legii care reglementeaza CIC incepand cu 2006 (e vb de Ord. Urg.148/ 3 noiembrie 2005) prevede, printre altele si cazul tau si al meu (viitoare mamici pana la 31oct2006 care aveau deja stagiile min. de cotizare prin Contr. cu casele de pensii, contracte musai incheiate innainte de ian 2006). E chestia de care scrie aici si ionela-roxana.
Daca ai apucat sa citesti macar nota de fundamentare de mmssf.ro este limpede ca odata aparuta legea vom avea dreptul la indemnizatia pt BB....dar, cum vorbim de Romania...nimeni iti poate garanta ce si cand va apare...stii tu...e ceata totala pana apare "negru pe alb".
Nu ai o solutie de compromis sa platesti doar o mica suma ca si cum intentionezi sa nu reziliezi contractul, dar totusi sa nu risti suma aia care te sperie?
naty_blondy spune:
NOROCUTA pai asta e problema,nu pot plati mai putin.mi s a zis sa platesc banii toti sa termin macar pe 2005.probabil ca as putea,dar ei nu s asa de prosti sa mi spuna mie ca pot da si mai putin...interesul lor este sa dau cat mai mult....tara asta de kkt...de asta ma tot agit eu si nush ce sa fac....am citit ce mi ai trimis tu,iti multumesc mult de tot,este macar o speranta,dar trebuie sa risc,si n ar fi fost problema daca as fi avut cu ce sa risc,dar in situatia mea e cam greu...eu iti multumesc oricum si te rog daca mai aflii ceva sa mi scrii si mie.
norocuta spune:
vesti bune !!! cred ca ai vazut si tu la stiri...
Citeste:
"Alocatiile pentru copii nu mai sunt conditionate de frecventa
Averea, 15 Iunie 2006
Copiii de varsta scolara vor primi alocatii de stat pana la varsta de 18 ani, inclusiv, fara a mai fi obligati sa frecventeze cursurile, potrivit unui act normativ aprobat ieri de Guvern.
Pentru tinerii care urmeaza cursurile invatamantului liceal sau profesional alocatia se va acorda pana la terminarea acestora. Cei din invatamantul liceal sau profesional care repeta anul scolar nu mai primesc alocatia, cu exceptia celor cu probleme de sanatate.
Actul normativ extinde numarul beneficiarilor de concedii pentru cresterea copilului care vor primi indemnizatia lunara de 800 lei noi la: persoane care au lucrat in strainatate; au participat la cursuri de formare profesionala; avocati; care au nascut inainte de 1 ianuarie 2006, se aflau in concediu de maternitate si in plata indemnizatiei; au ramas insarcinate pana la 31 decembrie 2005 inclusiv si au cotizat la sistemul public de pensii cel putin zece luni in ultimul an anterior nasterii; si-au intrerupt temporar activitatea pentru motive economice, tehnologice; se afla in perioada de 60 de zile de la absolvirea cursurilor de zi din invatamantul universitar, cu examen de licenta sau de diploma, pentru angajare sau trecere in somaj; nu au solicitat dreptul la indemnizatie; au beneficiat de pensii de invaliditate. "
Asadar asteptam sa para in MO si apoi Normele de aplicare...
succes!
naty_blondy spune:
draga NOROCUTA eu n am auzit deocamdata la stiri nimic despre aceasta lege,dar iti dai seama ca voi fi numai ochi si urechi de acum incolo.iti multumesc mult ptr.vestile bune pe care mi le ai dat,sper sa le citesc si eu cu ochii mei sau sa le aud pe la stiri,ca tot parca nu pot crede.
multi pupici si multa sanatate iti doresc!!!!
si daca mai e ceva nu ezita sa mi scrii.
naty_blondy spune:
DECI ACUM POT MERGE SA MI PLATESC RESTUL DE BANI LA CASA DE PENSII FARA NICI O GRIJA????VOM BENEFICIA SI NOI DE ACSTI 8 MILIOANE?????EU ASA AM INTELES...SPER CA ASA ESTE.
naty_blondy spune:
VA ROG CINE POATE SA MI RASPUNDA ACUM DACA VOM BENEFICIA SI NOI DE INDEMNIZATIE?????? DECI DACA AM PLATIT LA CASA DE PENSII DIN 20 IANUARIE 2005 ACUM AM DREPTUL LA INDEMNIZATIE?????AR TREBUI SA NASC IN SEPTEMBRIE...DE FAPT AM RESTANTE,PTR.CA N AM MAI PLATIT DE MULT,DAR POT PLATI CU PENALITATILE DE RIGOARE..DE ASTA TREBUIE SA STIU URGENT DACA BENEFICIEZ SAU NU DE ACESTI BANI,PTR.A INCEPE SA MI ACHIT DIN BANI,SI SA NU I DAU DEGEABA,IN CAZ CA NU MA INCADREZ.DAR DIN CATE MI AM DAT EU SEAMA AR TREBUI SA BENEFICIEZ NU?????