Cantar periculos

Cantar periculos | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

buna!

s-ar putea sa fiu insarcinata in 8 saptamani (am un test pozitiv, si conform calculelor mele)...ideea e ca azi am cumparat un cantar electronic marca TCM si normal, l-am testat acasa de cateva ori prin urcari succesive pe el, ca sa vad daca reda aceleasi valori ale greutatii.
Apoi am citit carticica tehnica si scris bolduit sa NU fie folosit de gravide, de cei care au montat peace-maker la inima sau de cei care au in corp tije metalice, implanturi, pt ca masoara greutatea prin trecerea unui curent anume prin corp.

Ce poate sa fi patit sarcina mea in acest caz, ar trebui sa ma alarmez, sa fug la medic, sau ce sa fac ?
merci
lia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Din citeva incercari nu cred ca are ca sa fie. Eu zic sa nu te alarmezi. Stiu ca si eu la inceputul sarcinii ma alarmam pentru orice dar nu este cazul. Nu-l mai folosi de acum inainte si gata.
Stai linistita si gindeste-te ca toti scriu si pe medicamente ca nu este indicat la gravide ca ce gravide ar fi de acord sa se faca testari pe ele?!
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Dorsilia, si eu am patit exact la fel! Fericita la extrem ca am gasit cantar la super pret si care e mult mai destept decat altele, mi-am lasat finantele la TCM. Culmea e ca eu il cumparasem special, ca eram tot in 8 saptamani si trebuia sa imi supraveghez tonajul!!!!!! Nu cred ca are nimic faptul ca l-ai folosit de cateva ori....oricum, teoretic periculoasa e numai acea analiza a masei grase. De cantarit, ne putem cantari fara probleme.Dar daca ne gandim bine.....ce intensitate poate avea acel curent, astfel incat sa dauneze lui bebe? Stai linistita, nu-ti mai analiza masa grasa si....sper sa fie mai bland cantarul tau decat a fost al meu.

Raluca 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Raluu, dar tie ce ti-a cauzat de spui ca speri sa fie al meu mai bland? sper ca nu avort sau asa ceva, nu?

ps: si da, mi-am evaluat masa grasa si apa si tot ce era, ca n-am stiut din start ca e periculos. Abia apoi am rasfoit cartea tehnica si cand mi-au cazut ochii pe paragraful ala, m-a luat cu frig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

DORSILIA ASTEA IS VRAJELI!SI EU AM EXACT CANTAR CUM SPUI TU!NU AI NICI O GRIJA DACA TE SUI PE EL SI ITI MASOARE GREUTATEA.....TOATA CHESTIA E SA NU ITI SELECTEYI PROGRAM CU PROCENTE DE GRASIME SI PROCENTE DE APA DIN ORGANISM....DACA DOAR TE CANTARESTI POTI STA PE EL MULT SI BINE!

RAALUCUTZA38+cuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Pai mai Dorsilia, nu a fost deloc bland cu mine, ca mi-a aratat in ultima luna......4 kg in plus! Bine, acum e discutabil...cine cu cine nu a fost bland? El ca mi-a aratat mult sau eu ca m-am urcat asa mare pe el?

Raluca 11+

Mergi la inceput

Multumesc pt lamuriri, acum, de catarit am facut-o ieri, folosind inclusiv setarile...asta e, nu credeam ca pot fi nocive, abia apoi am citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Dorsilia, nu-ti mai face atatea griji!Totul va fi bine, o sa vezi.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Fetelor m-ati speriat si pe mine.
Acum 3 zile i-am pasat sarcina de a cumpara cantar lui taica-miu, special de la TCM, pt ca e mai ieftin, si , zice el, foarte bun. L-am sunat acum si am anulat operatiunea, dar oare chiar asa sa fie?
De telefoanele mobile ce stiti?

Pupici,
Amalia 12+

Mergi la inceput

E foarte bun cantarul, si e chiar mai tare decat ala de la Tefal! Singura problema e ca pe parcursul sarcinii scrie in isntructiuni ca nu e bine sa iti analizezi grasimea si apa din corp. Insa poti sa te cantaresti lejer pe el, fara acea analiza. Eu o fac in fiecare dimineata!

Raluca 11+

Mergi la inceput

are o baterie de 9 V, exact atat cred ca are si bateria mobilului. Nu stiu insa de ce ar putea fi nociv. Asa, e nociv si mobilul si computerul si tot ce emite o anumita forma de radiatie. Si ecograful la urma urmei, nu?
Nu stiu ce sa zic, eu le-am scris celor de la TCM un mail sa cer lamuriri, sa vedem daca raspund. eu nu simt nimic deosebit de cand l-am folosit, bebelu meu e mic, 6 saptamani daca e ok, atat ar avea.(de la conceptia propriu zisa, nu de la UM) si sper sa nu-l fi "curentat"

Mergi la inceput