Nasterea normala

Nasterea normala | Autor: cris762002

Link direct la acest mesaj

Buna dragelor!
Vreau sa va intreb cum este nasterea normala. V-am spus despre cheloidul meu si se pare ca am predispozitie la formarea cheloidelor (surplus de keratina). Cum se vindeca taietura?
Multumesc mult!
Va pup pe toate!

Cris

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Nasterea copilului meu a fost mai usoara decat mi-am inchipuit.
Dupa nastere a fost insa mai greu... Copil mare, pareza vezicala... Si acum mai simt sechelele... Insa mai vreau copii, pe care sa ii nasc tot pe cale naturala. Eu cred ca se merita, daca poti, sa nasti asa.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

cris,
depinde de fiecare femeie in parte.
eu am nascut fetita normal dar prematur cu 3 saptamani mai devreme de termen,deoarece doctorita mi-a provocat nasterea, Am avut probleme mari. Baiatul l-am nascut prin cezariana si mi-a fost mult mai bine.
Eu daca as fi luat-o de la capat sa le stiu pe amandoua as opta pentru cezariana, copilul nu sufera nimic, iar eu m-am refacut in 2 saptamani, ce dupa fetita mi-am revenit dupa 2 luni.
Iti repet depinde de fiecare femeie in parte.
Tu trebuie sa alegi.

Succes .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris762002 spune:

Multumesc pentru raspunsuri! Eu ma refeream la refacerea cicatricii (taieturii). Nu te deranjeaza la ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

eu am avut probleme, deinde cum te coase doctorul.
pe mine ma cusut foarte stramt, am avut mari probleme cu
inca mai am si acum urmari, din mai multe puncte am solicitat
la al doilea cezariana, unul din motive fiint cel de mai sus.

Daca mai ai intrebarii le asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

catalina a avut 4.100 la nastere. eu am optat pt cezariana si nu pot sa spun ca regret. Desi, uneori,cand este innorat, ma cam doare taietura, nu regret ca am facut cezariana. Am ales calea "nenaturala" din teama ca bebitza ar putea avea vreo pb. Stii cum e, nu prea iti pasa de tine, copilul e mai important!

A doua oara, cu siguranta am sa fac tot cezariana, la acelasi spital cu acelasi doctor, despre care aici s-a spus ca e "gunoi uman". Cu mine s-a purtat mai mult decat profesionist.

catalina ( 7 luni-maineee) si o mamica fericita

"Don't look back in anger!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris762002 spune:

bebi, la multi ani pentru Catalina: sa va traiasca!
multumesc pentru raspunsurile voastre!
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani pentru bb.

Mergi la inceput