Bebelusi de iulie-august 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 7
lulu75 spune:
brianamica, eu nu cred ca are importanta cum aduci pe lume un copil. Fiecare are dreptul sa aleaga. MAMA cu adevarat (sau tata) esti atunci cand esti zi de zi langa puiul tau.
Si eu mi-am dorit cezariana pt ca imi era frica de nastere dar medicul meu mi-a garantat ca daca voi naste natural, nu voi simti durerea. Si asa a fost.
Sa-ti fie fetele sanatoase! Asta e cel mai important.
Luminita si
Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
Monica-Elena spune:
Azi ne-a vazut dr. Avem 8 kg( ca am slabit tare dupa viroza aia nenorocita) si 76 cm. Suntem bine in rest. Luni mergem sa ne facem analizele de kk, paraziti si sange(luam din vena sa vedeti ce o sa mai lesine mami
). A zis dr ca trebuie sa facem analizele de un an iar din deget nu poate afla mare lucru. Zice ca e mai dureros din deget decat din vena la bebelusi. Ca degetul doare si apoi fiind o terminatie nervoasa pe cand din vena doare doar cand baga acul si atat apoi nu mai doare locul. Vom trai si vom vedea. Am deja mari emotii mai ales pana primim rezultatele sa vedem cum stam. Sper ca bine.....
lulu75 spune:
giana, e dulce foc dani. Sa va traiasca!
Luminita si
Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
gesi spune:
quote:
Am sa transmit si eupentru sarbatoritii zilei... si Gesi, imi cer scuze daca felicitarile mele de randul trecut au deranjat cu ceva. Daca sunt nou venita nu inseamna ca am vrut sa bat obrazul cuiva... scuze
.
Văd că nu mai reusesc să mă fac înteleasă pe forum. Îmi cer scuze dacă am jignit pe cineva vreodată, nu asta a fost intentia mea. În nici un caz nu am vrut să bat obrazul cuiva.
Nu am contabilizat niciodată cine m-a felicitat sau nu pentru ceea ce scriu. Pur si simplu, am "urmărit-o" pe Joker în mod special pentru că mi-a plăcut felul ei de a fi. Am încercat să citesc în spatele rândurilor ei...iar cand a aparut acel mesaj profund postat de ea...am incercat să o felicit în felul meu...nicidecum să o "cert" că nu a participat la bravo-ul colectiv.
Am observat că si alte fete se scuză că nu au scris in spatele povestirilor mele, de parcă as pandi la colt să le dau bila neagră. Departe de mine gandul asta.
INCĂ O DATA ÎMI CER SCUZE CĂ NU M-AM FĂCUT ÎNTELEASĂ !!!
Cred că o să fac o pauză...pană îmi găsesc cuvintele.

http://community.webshots.com/user/ogesiIn zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?
Yasmari spune:
Gata ma prezint la sunet de goarna de Ella:
Am fost azi la Mother and todler group, pt o ora jumate ne-am veselit cu prichindeii, a mea era cea mai mica, in rest intre 1-4 ani. E prima data pt Yasmin in asa ambianta, vreo 20 copii si plus mamele aferente, o harmalaie teribila, primele 10 min a fost cam timorata, se uita in jur cu ochi uimiti si speriati...la final chiuia si ea in unison, se bataia de mama focului agatata de lazile cu jucarii, o cauta prin parul palmier pe-o fetita mucioasa dar innamorata abitir de my baby. A iesit de acolo intr-o stare atat de inaintata de fericire ca mi-a adormit in carut razand, eu ziceam ca glumeste de tine ochii inchisi si o tot pupam pina m-am dumirit ca e frate cu mos Ene . Abia astept sa repetam figura sapt viitoare!
Azi s-a intimplat o mare boroboatza, la 5 dimineata Yasmin a plonjat cu capul inainte din patul nostru, n-am auzit deloc nici o foiala doar am auzit bufnitura. Am inghetat amindoi...Dumnezeu a poruncit ingerilor sa-si aplece aripa, Yasmin n-a patit absolut nimic, a plins doar 1 min de sperietura.
Va pup si mai scriu daca am sansa s-o mai puna de-un nani!
joker spune:
Gesi, imi cer scuze....cred ca eu nu m-am facut inteleasa...iarta-ma...te rog nu renunta la modul tau special si extrem de placut de exprimare..eu nu laud pentru ca mi se pare ca talentul adevarat trebuie apreciat in tacere...inca o data imi cer scuze daca cuvintele mele au deranjat pe cineva...esti un om special care merita multa apreciere dar eu nu pot sa o exprim cum ar trebui iar un simplu bravo sau imi place cum scrii nu mi se pare destul pentru ceea ce simti...ar fi ceva de genul:"eu pun tot sufletul in ceea ce scriu pentru ca e vorba de lucrul cel mai important, de copilul meu si lumea ma intelege apreciindu-ma cu un simplu bravo?"..poate asta e si motivul pentru care nu scriu mai desc...
Inca o data imi cer iertare daca s-a inteles gresit ce am gandit...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
joker spune:
Gesi, oricum iti multumesc pentru ce ai gandit legat de postul meu...mai ales pentru ce ai gandit si nu ai scris..
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
Dianami spune:
Salutare, fete!
Ma prezint si eu la apel...am muncit toata ziua de ieri sa-mi repar messengerul, ca nu ma puteam loga, fetele din lista poate m-au cautat, ca apaream online
, desi eu plangeam pe langa el...
Sper sa nu mai faca fitze...
In rest, fac albumul de 10 luni al Iuliei si...cu facultatea
, lucrarea de diploma...apropo, am asistat la cateva nasteri, pt. a le consemna in lucrare, si mi-am reamintit clipele frumoase de cand a venit puiul meu pe lume...
.
Fetelor, a fi mama e o minune
, stiti si simtiti asta...
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
La multe luni, SARA!
(Monai)
La multe luni, ANDREI TUDOR!
(Lulu75)
Sa cresteti mari si sanatosi! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
truli-luli spune:
Buna fetelor! M-am straduit sa recuperez la citit si a fost o adevarata terapie sa va citesc mesajele.
si
tuturor!
Nicoll-mada sa fie intr-un ceas bun!
Georgiana Dani e un scump. ma bucur ca se simte bine si ca a scapat de necaz. Se vede din poze ca e baiatul mamei, iti seamana 
Multa sanatate bebelusilor care sunt bolnaviori.
sa treaca repede.
Ana mea e tot mai vesela si, asemenea voua tuturor, sunt sigura, sunt pe zi ce trece tot mai indragostita de ea
La fel ca pana acum s-ar plimba in picioare toata ziua (spre suferinta spatelui meu). de-a busilea nu vrea si pace, dar se deplaseaza cu placere prin tota casa asa... ca un viermisor
sau, cum spune sotul meu, ca soldatul in transee
Nu prea apuc sa intru pe forum pt ca in timpul zilei nu doarme decat in reprize de juma de ora, 3 la numar. Eu chiar imi faceam griji, ca o fi fata mea defecta
pana am citit ca mai sunt si alti bebei cu acelasi program. Asa ca nu disper si astept sa si-l modifice singurica
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei