Bebelusi de iulie-august 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

14.05.2006
„Astăzi e o zi importantă pentru noi si grădina noastră” zise leul, rezemat pe o parte pe asfaltul din cusca sa. „Vă rog să vă purtati exemplar, să iesiti din custile voastre, să faceti paradă, să vă expuneti cât de mult puteti si e important să zambiti tot timpul”
„Pentru cine?” întrebă ursul.
„Pentru Alexandra. Astăzi vine să ne viziteze. Stiti că de noi depinde dacă ajungem în carticica ei sau nu. Asa că, vă rog foarte mult, mare atentie la cum defilati astăzi!”
„Pe mine nu contati! Decât să citesc cine stie ce neadevăruri despre mine... mai bine, nu!” zice lupul si pleacă legănându-se către barlogul său, acolo de unde nici varful mustătilor nu i se vede.
„Bine, bine! Lupu nu e cu noi! Dar am rămas atat de multi...ne putem mobiliza...”
Tigrul ridică capul la auzul acestor cuvinte si ciuleste urechile: „Tie îti dă laba să vorbesti de mobilizare,leule...dacă ai avea una rănită ca mine...ai pune punctul pe i înaintea cuvantului. Doar pentru că îmi esti rudă apropiată o să încerc să fac o baie cand trece Alexandra, dar să nu-mi ceri să bag si lăbuta în apă...că ustură rău. Eu atât pot să fac!”
„Asta numesti tu sacrificiu? Uitati-vă la mine!” spune o maimută întorcând fundul plin de băsici rosii. „De când mi-au aparut bubele astea...nu mai pot pune fundul jos...si cu toate astea o să mă alătur vouă, pentru o cauză dreaptă...ufff! uffff! Ustură!”
Urangutanul spune iesind din cusca sa: „Îmi era mult mai bine înauntru! Voi nu stiti ce înseamnă să stai în soare cu blana asta mare si neagră pe tine! Dar dacă tot am luat masa, si nu m-am săturat... uite mă asez într-un colt si pană soseste mă scobesc în dinti cu o scobitoare... că poate mai găsesc ceva între măsele...Hmmm, nici scobitori nu mai avem!?...lasă merge si cu o crengută de copac ”
„Eu o să mă asez chiar aici langă gard, dar să stiti că la poze nu stau. Am auzit că sedintele foto se platesc bine. Noi nu primim nimic. Deci să ne fie clar...nu stau la poze!” spune cimpanzeul cu botu’ frumos colorat
„Eu am să stau la gard, că poate asa mai prind câtiva pufuleti...ca iar nu m-am săturat la masa de pranz!” spune maimuţa pestriţă. „Câtă dreptate ai!” i se alătură una cu fundul albastru.
Elefantul se întoarce greoi...”Cum să mă arăt Alexandrei când eu nu am apă în bazin!? Nu, eu nu particip, am să mă duc în colţul cel mai îndepartat al tarcului...”
„Tu te plangi?” tipă o lebădă fâlfâind din aripi...”Noi ce să mai spunem...că de cand au pus contoare nu am văzut apă în bazin decât cât să ne treacă putin peste labe.Nici noi nu participam!” „Nici noi, nici noi”...spune pelicanul.
Cateva pasărele se aud ciripind ...”Nu stiu colegele mele ce au de gand, dar eu o să zbor o tură de colivie cand o s-o văd. Si asa îmi simt aripioarele amortite de atâta stat pe cracă!” spune o pasăre frumos colorată. „si eu!” „Eu nu!” răspund altele.
Ursul se retrage la umbră, departe de privirile trecătorilor...se înţelege clar că e împotrivă...nu se mai oboseste să-si motiveze gestul...considerand ca la etatea sa isi poate permite acest lucru.
Porcul cel mai mare, acela al îngrijitorului sef, se întoarce grohăind: „Mie imi e indiferent dacă apar sau nu în carte...că tot în piftie ajung! Prefer să-mi traiesc scurta viată în liniste departe de aleile cu vizitatori zgomotosi!” „Asa e! Stie cineva câte luni mai sunt până la Crăciun?” spune altul. Porcul cu ratul negru se întoarce către cusca leului: „Si tu leule, ne ceri nouă să distrăm publicul, iar tu stai tolănit în mijlocul custii!”
Leul loveste cu vârful cozii asfaltul încălzit. „Dacă as avea câteva kilograme în plus poate că m-as plimba prin cuscă, dar curg pieile pe mine de slab ce sunt. De aceea am aplelat la ajutorul vostru! Îmi doresc atăt de mult să apărem în cărticică. Si tin să multumesc tuturor celor care au acceptat! Ah! Uite-o! A sosit... Ridic usor capul să vadă că o salut!”

***
Astăzi mama m-a dus la muzeul acela în aer liber din Băneasa. Acolo am văzut multe animale împăiate. Ce înseamnă tehnologia asta moderna!...fără nici o sfoară legată de ele unele exponate miscau. Cu putină imaginatie puteai să juri că sunt vii!
Leul a ridicat capul...ai fi zis că te salută, urangutanul mesteca un băt, cimpanzeul ridica mâna în dreptul fetei cănd îi făceai poze, alta întindea mâna dacă aruncai pufuleti, unele păsări dădeau ocol coliviei.
La tigru s-a lucrat cel mai mult: după ce a traversat cusca deplasându-se în trei labe, a intrat în bazinul plin cu apă si de acolo făcea cu o labă „pa,pa!”
Cel mai tare mi-a plăcut girafa...aceea de plastic pe care mi-a cumpărat-o mama de la taraba din fata muzeului.

***
„Eu v-am spus! Nu sunt eu rege, dar am ceva experientă!” spuse lupul.
Din cusca lui se aude un cantec în surdină:
„Multi glumeti povestitori
M-au cantat adeseori
Dar nici unul despre mine
Nu a scris un rand de bine
Of,Of,Of,Of
Amărâtă soarta mea
Of, Of, Of, Of
Nu-ntelege nimenea”


http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

quote:
Originally posted by joker

Oricum...te felicit pentru curajul pe care il ai...si pentru nobletea cu care infrunti critica poztiva...




fara comentarii!

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Sa revenim !


Am aflat acum o ora ca imi vin rude de la Tg Mures pentru cateva zile.

Oricum, pe verisoara mea nu am mai vazut-o de cativa ani si abea astept sa ii vad ochii... mai ales ca are un baietel de 12 luni pe care evident ca nu l-am vazut niciodata !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Ella pupam si noi pe Iulia care a facut progrese
Lulu, Boga, mama mia!!! nu ma bagati in ceata mai fetelor, ia lasati superstitiile astea ca numai bebe doi nu-mi trebuie mie acum. Abia dovedesc cu Andrei!!! care nu sta o secunda locului si mai si muncesc...nu! nu!! cel putin nu acum! mai tarziu nu zic "niciodata" dar pe moment chiar nu vreau bebe2.
Joker pai ai si tu grija Partea cu interesanta trebuie sa fie pentru cine trebuie draga mea, si sunt sigura ca esti apreciata acolo unde trebuie asa ca lasa pesimismul!



Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Nicoll Mada, vazusem ca ne-ai "sarit", dar nu m-am suparat, nu ma pot supara pe tine mai ales ca ne cunoastem!!! Felicitari pentru decizia pe care ati luat-o, va dorim fericire multa si casa de piatra!!!!!

Ella, lui Radu i-a trecut varsatul, de aproape o saptamana a inceput sa iasa din casa.

Monica Elena, multumim frumos!!! Nu-ti face griji in privinta kilogramelor, o sa puna Mihnea de-acum pe el daca zici ca se simte bine!!!

Emanuela, poti renunta de acum la masa de la ora 10,30 cea de fructe, eventual poti sa-ti iei un suc de fructe la tine. Plimbare frumoasa!!!

Cryna, exact acelasi lucru l-a patit si prietena mea din Italia , din cauza experientei traumatizante din timpul nasterii nici nu vrea sa auda de bb2!!!!

Joker, mama de ied zapacit, foarte frumos le zici!!!!

Gagici... la noi este varsat de vant!!!!! Na ca am inceput tocmai noi cu bolile copilariei, noi care pana acum n-am avut nimic.... Asta este... Vad ca nu mai face febra, dar au inceput sa-i erupa pe pielicica basicutele pline cu lichid... I-au iesit vreo 4 pana acum, sper sa-i iasa toate o data si sa nu fie prea multe, mai ales pe fata...

Va pupam si va dorim sanatate multa!!!! Ca de asta avem si noi nevoie acum...

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Cryna, s-ar putea sa deschid un subiect... neplacut. Insa eu sunt o mamica cu 2 cezariene si iti recomand ca in cazul in care nu mai vrei sa treci prin "chinurile facerii", sa iei in considerare si aceasta varianta pentru BB2.

Eu una ma pot lauda ca m-am simti foarte bine dupa fiecare cezariana, ca am avut copilul in camera dupa cateva ore, am alaptat si l-am tinut in brate, m-am internat VIneri pentru cezariana si am plecat acasa Luni (deci dupa 3 zile) pe picioarele mele.

Insa depinde de ceea ce vrei si tu . Eu ti-am prezentat ca pe o optiune la o nastere normala. Nu trebuie sa uiti de BB2 doar din cauza durerilor.

Parerea mea si nu ma certati fetele prea tare !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:


Si daca intereseaza pe cineva (desi ma indoiesc) daca as mai face BB3 tot cu cezariana l-as face !

Hai ca bat campii... de unde BB3 ca doar nu am luat-o razna !

Ce vreau sa spun ca pe mine nu m-a afectat DELOC nasterea iar pentru mine facutul de copii e simplu... ramane crescutul... hmmm !

Ca la cat sunt de sarita, daca as avea posibilitati materiale mai "ridicate" taaare as face si BB3 !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Na... am aparut si eu , ca vrejul de fasole... cu Paula incolacita de piciorul meu ( ca hagi ar plange sa-mi vada muschii...de la gambe...) ... printesa trezita de o farfurie sparta de catre mama ei, denaturata ... azi... ca si MAINE E O ZI... ... si mai ales dupa drogul administrat de catre surioara ei, adeka MAC (INCA NU AM APUCAT SA VAD CE CONTINE)... tot din cauza iresponsablitatii mamei, adek , eu, mama denaturata, venind de la gradi am lasat copil de 10 luni sa pape cozonac cu mac, gatit de mine in colaborare cu " vel pitar" singurul meu aport a fost - achizitionarea- pe bani munciti DIN greu... de sotul meu...
NA... AM LUAT-O PE ARATURA... DAR CUM STAM PROST CU agricultura... ma retrag pe asfalt ca n-am platit rovigneta... mey, nu ma bagati in seama... incerc sa-mi revin, desi am sanse minime!
cert e ca m-am speriat nitzel... dar trece...
si maine o zi, nu-i asa Joker?

ella2000 si printesele
azi nu mai am sanse sa postez serios, ori ma suportati, ori nu... atat pot! azi... si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Oricat de suparat as fi, am langa mine antidotul. Andrei stranuta si dupa fiecare stranut striga TATA. Apoi canta. Si cantaaaaaaaa!!!!
Azi i-am luat periuta de dinti si ii place foarte tare sa ii perii dintisorii.
Fetelor eu v-am zis cum e faza cu uitatul lui bb printre picioare dar...si Andrei face la fel. Si face asta de cateva ori pe zi. Ups!


Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)


Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

CIAO la toti! Multumesc pentru ceea ce ati scris, pentru incurajari si sfaturi- brianamica, irinabungau -, si va tin pumnii celor care se confrunta cu evenimente negative, sa le poata depasi!

Mhm... in ceea ce priveste bebe 2, nu cred ca va veni asa repede (si al meu se uita printre picioare)... Ba, mai mult, nu cred ca va veni deloc pentru ca... destul de curand s-ar putea sa ma inscriu si in clubul mamicilor singure... Situatia dintre mine si tatal lui Robert nu e prea roza, ci dimpotriva... e neagra , din ce in ce mai neagra ... Ce sa-i faci, asa sunt "unii" barbati... Oricum, multumesc pentru suport.

Cam atat pentru moment.CIAO.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bcryna77/

benchea c.

Mergi la inceput